• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümek İstemiyorum

harika bir yaştasın biliyor musun kıymetini bil bu zamanların
tabi ki evden anne kucağından ayrılmak çok zordur ama ben yinede farklı bir şehire üniversiteye git derim
insan tek başına hiç bilmediği bir şehirde önce kedi yavrusu gibi kalıyor ama üniversite hayatı bambaşka
yıllarca tekrar dönmek isteyeceğin bir hayat...
üniversite sonrası asıl hayat telaşı başlıyor işte bu kısım sıkıntılı geçiyor biraz (tabi herkes için böyle olacak diye bir şey yok)
dilerim her şey çok ama çook güzel olur senin için....
korkma bu güzel yıllarını doya doya yaşa ;)

şahsen şu an 18 olmayı çok isterdim
ne üzülüyosun canım benim tadını çıkartsana
birgün önce 17 iken neysen bir gün sonra 18 oluncada aynısın
sorumluluklar zamanla gelicek elbette
gelicekki büyüyesin

Gelecege guzel hedefler koyarak, kendine guvenle dolu dolu yasarsan hayati hakkini vermis olursun. Bos bir yasantiyla hep 18inde yada 30unda olmaninda bir anlami yok.

Bu 23 Nisan'da 18 yaşına girdim:43: ama bu benim en çok korktuğum şeylerdenbiri.Sorumluluk almak üniversiteye gitmek ailemden ayrılmak,kendi ayaklarımın üzerinde durmak ve sonunda evlenmek.Büyümek istemiyorum kısacası. bunları yapmak istemiyorum ama çevredekilerin baskısı yüzünden yapmalıyım.Doğal hayat akışı bu bir insanın ama bundan çok korkuyorum.Sizcede herşey çok mu değişiyor 18 den sonra?:50:

bu süreçlerden geçerken ailen yanında olucak zaten korkma,her yaşın ayrı bir güzelliği var..gelecek günlerinin kıymetini bilmeye bak canım bidaha geri gelmicek çünkü ve anlattıkların herkesin yaşadığı şeyler okul,iş,eş,çocuk yanlış adım atmamaya çalış

Back
X