Amh düşük demişsiniz zaten düşüklüğü yumurta azlığı demek size uzun süreli tedavi uygulanmalı aslında doktorun bilgisizliği veya yanlış uygulaması değil sorun.
Aynı sorun arkadaşımda vardı aylarca yumurta toplamaya uğraştı en sonunda 4 yumurtası vardı ama hepsi aynı anda olmadı tabiki bi ay olduysa diğer ay olmadı bazen 2 oldu gibi bu vucudunuzla alakalı sanırım 6 ay sonunda 4 yumurtası olmuştu söyledi ama hatırlamıyorum sizin bu süreçte yürüyüş egzersiz ve sağlıklı beslenme de yapıp yumurtaya kan akışı vermeniz lazım biraz çabalayın ve doktorunuzu iyi seçin sabırlı olun bu süreç çok yıpratıcı ama sonu güzel inanın sadece doğru tedavi ve zaman gerekiyor bende tüp bebekle uğraşıyorum anlıyorum sizi kaygılarınızı korkularınızı ayrıca sizde bu amh ile polikistik olduğunu düşünmüyorum polikistik çok yumurta ama az kaliteli yumurta demek çatlamayan orda kalmış yumurta demek bendede var polikistik ve çatlatma tedavisi görmüştüm yıllar önce gonolf ile büyümemişti mesela çok yumurtam da olsa bazı aylar büyünemesi gayet normal bunları çok düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun