Merhaba . Sizde pkos mu var acaba . Ben ilk tedaviye başladığım zaman çok geç büyüdü yumurtalarim catlamamasi gerekirken çatladı tedavim iptal oldu . İkinci tedavim de tupbebek uzun protokolu uyguladı doktorum . 17 gun sürdü yumurtalarimin büyümesi . 32 yumurta toplandı ama negatif oldu benim sonucumMerhaba kızlar. Malesef tüp bebek sürecim iğnelere yumurtam yanıt vermedigi icin ilerlemedi. 2 aydır baslayamıyoruz tedavi yarim kalıyor. Dozlarımı yüksek vurmama rağmen bir mm oynamadı. Neden bilmiyorum doktorda cevaplayamıyor. Bir sonraki regl de gel üzülme diyor. Varmı aynı sorunu yaşayanlar.
Herhangi bir yorum yapmadı. Sadece büyümemiş acaba iğneyi dogru yaptınmi dedi. Ben simdi baska doktor arayısındayimMerhaba . Sizde pkos mu var acaba . Ben ilk tedaviye başladığım zaman çok geç büyüdü yumurtalarim catlamamasi gerekirken çatladı tedavim iptal oldu . İkinci tedavim de tupbebek uzun protokolu uyguladı doktorum . 17 gun sürdü yumurtalarimin büyümesi . 32 yumurta toplandı ama negatif oldu benim sonucum
Merhaba bende de yumurta buyumeme sorunu var. Femarayla buyutemedik. Oyle olunca tuo bebege gecis yaptım.Ganolf 225 dozla yumurta yanit verdi. Sonrasinda dogal transfer sureci yapacaktik. Femara kullandim buyumedi. 9. Gun 10 mm oldu 50 lik ganolf yaptım 3 gun buyusun diye .ama yok oldu ,yumurta yoktu kontrolde. Siz nekadar doz aldınız acaba ? Bende pkos var. Amh niz kac test yaptırdınız mi ?Herhangi bir yorum yapmadı. Sadece büyümemiş acaba iğneyi dogru yaptınmi dedi. Ben simdi baska doktor arayısındayim
Ben yüksek doz 300 vurdum. Amh düsük benim. 0,50. Neyim olduğunu söylemedi. Ben daha önce çok doktor kontrolünden gectm. Pcos vs var diyen kimse de olmadi. Bu tedavi esnasında olduysa bilmiyorum ama yakın zamanda baska bir doktor muayenesine gideceğim. Bu iğneler stres vs vücudumu yordu. Normal yollarla birseyler deneyeceği lmMerhaba bende de yumurta buyumeme sorunu var. Femarayla buyutemedik. Oyle olunca tuo bebege gecis yaptım.Ganolf 225 dozla yumurta yanit verdi. Sonrasinda dogal transfer sureci yapacaktik. Femara kullandim buyumedi. 9. Gun 10 mm oldu 50 lik ganolf yaptım 3 gun buyusun diye .ama yok oldu ,yumurta yoktu kontrolde. Siz nekadar doz aldınız acaba ? Bende pkos var. Amh niz kac test yaptırdınız mi ?
Merhaba sizin yumurta toplama hiç olmadimi. Amh değeriniz kac acaba . Bende ileri derece de pkos var 14Merhaba bende de yumurta buyumeme sorunu var. Femarayla buyutemedik. Oyle olunca tuo bebege gecis yaptım.Ganolf 225 dozla yumurta yanit verdi. Sonrasinda dogal transfer sureci yapacaktik. Femara kullandim buyumedi. 9. Gun 10 mm oldu 50 lik ganolf yaptım 3 gun buyusun diye .ama yok oldu ,yumurta yoktu kontrolde. Siz nekadar doz aldınız acaba ? Bende pkos var. Amh niz kac test yaptırdınız mi ?
Bende de ileri derece bende 50 tane yumurta toplandı. Buyumeyenlerde daha da vardi amh 14.56 transferde dogal yolla denerken sorun yaşadım benMerhaba sizin yumurta toplama hiç olmadimi. Amh değeriniz kac acaba . Bende ileri derece de pkos var 14
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBende de ileri derece bende 50 tane yumurta toplandı. Buyumeyenlerde daha da vardi amh 14.56 transferde dogal yolla denerken sorun yaşadım ben
ÇOk teşekkür ederim denk gelip cevapladığınız icin sorunumu. Evet iyi bir doktor arayısındayim ama kararsizim. Malesef bu tedavi şekli artk reklamlari heryerde dönen gel gel yapan bir sektör haline gelmiş. Başımdan daha önce ovulasyon takibi ile yakalayabildigim bir gebelik gecti. Ancak boş gebelik olarak sonuçlandı. Simdi bu konuları yeni yeni icindeyken ögreniyor insan. Ve bu platformda daha cok sey ögrendim. Doktorlar yoğun herseyi soramiyorsunuz. Evet tedavim neyse önce o uygulanmali bu sebeple iyi bir yer ariyorum. Brülsel tıp cem hoca ya da memorial şişli osman hoca ya da semra hoca. Bakalım kısmet. Siz nerede tedavi görüyorsunuzAmh düşük demişsiniz zaten düşüklüğü yumurta azlığı demek size uzun süreli tedavi uygulanmalı aslında doktorun bilgisizliği veya yanlış uygulaması değil sorun.
Aynı sorun arkadaşımda vardı aylarca yumurta toplamaya uğraştı en sonunda 4 yumurtası vardı ama hepsi aynı anda olmadı tabiki bi ay olduysa diğer ay olmadı bazen 2 oldu gibi bu vucudunuzla alakalı sanırım 6 ay sonunda 4 yumurtası olmuştu söyledi ama hatırlamıyorum sizin bu süreçte yürüyüş egzersiz ve sağlıklı beslenme de yapıp yumurtaya kan akışı vermeniz lazım biraz çabalayın ve doktorunuzu iyi seçin sabırlı olun bu süreç çok yıpratıcı ama sonu güzel inanın sadece doğru tedavi ve zaman gerekiyor bende tüp bebekle uğraşıyorum anlıyorum sizi kaygılarınızı korkularınızı ayrıca sizde bu amh ile polikistik olduğunu düşünmüyorum polikistik çok yumurta ama az kaliteli yumurta demek çatlamayan orda kalmış yumurta demek bendede var polikistik ve çatlatma tedavisi görmüştüm yıllar önce gonolf ile büyümemişti mesela çok yumurtam da olsa bazı aylar büyünemesi gayet normal bunları çok düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun
Rica ederim inanın zorlu bi süreç ama sonu güzel tabiki hiç bir doktor net olur diyemez nasip sonuçta doktorunuzu güzel seçin sizinle ilgilensin iyi araştırın ve güvenebileceğiniz birisi olsun bu da çok önemli ben Ankarada Aygül demirola gidiyorum çok araştırdım ve bütcem buraya uygundu doktorumuda seviyorumÇOk teşekkür ederim denk gelip cevapladığınız icin sorunumu. Evet iyi bir doktor arayısındayim ama kararsizim. Malesef bu tedavi şekli artk reklamlari heryerde dönen gel gel yapan bir sektör haline gelmiş. Başımdan daha önce ovulasyon takibi ile yakalayabildigim bir gebelik gecti. Ancak boş gebelik olarak sonuçlandı. Simdi bu konuları yeni yeni icindeyken ögreniyor insan. Ve bu platformda daha cok sey ögrendim. Doktorlar yoğun herseyi soramiyorsunuz. Evet tedavim neyse önce o uygulanmali bu sebeple iyi bir yer ariyorum. Brülsel tıp cem hoca ya da memorial şişli osman hoca ya da semra hoca. Bakalım kısmet. Siz nerede tedavi görüyorsunuz
Transferin hemen mi yapildi kacingun embriyosu canimMerhaba . Sizde pkos mu var acaba . Ben ilk tedaviye başladığım zaman çok geç büyüdü yumurtalarim catlamamasi gerekirken çatladı tedavim iptal oldu . İkinci tedavim de tupbebek uzun protokolu uyguladı doktorum . 17 gun sürdü yumurtalarimin büyümesi . 32 yumurta toplandı ama negatif oldu benim sonucum
Dondurulmuş transfer oldum . Yumurta toplamadan sonra 2. Adette . Embriyolarim 3. Gun donduruldu. Transfer zamani çözülüp 5. Gune ilerletildiTransferin hemen mi yapildi kacingun embriyosu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?