- 29 Ağustos 2014
- 5.647
- 18.005
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oraya joyabilmesi için lavabo tezgahına tırmanması lazım. Bir şeye çıkmadan koyması imkansız
Onları açık alanda felak, nas ve ayetel kürsi okuyarak yakın.
Neyse ki ağır bir büyüyü hafif atlatmışsınız.
Milletin pisliğini saçmasapan şeylere inanıp denize atmayın lütfen o canlılara yazık!
Hanimefendi evet büyü var ama ona inananlarsa ugrasanlarda lanetlenmis insan cok koekuyorsa acsin kuran okusun Cinci hoca ile bilemm neyle olucak is degil ayrica hanimefendinin aklina bunlari sokarak iyi bisi yapilmiyor malesef kafayi yer bunlarla ugrasmaktan mazallah ....Tamam inanmıyorsunuzda sevgili uyeler büyü diye bir gerçek var sonuçta, siz hangi misafirlikte oraniza jilet yapıyorsunuz ben böyle saçma bir şey yapmadım daha önce kimseye tuhaf gelmiyor mu, ya büyü ya aldatma var.
Sen büyüye inanmıyosan başkaları inanıyosa buna saygı duymalısın kadın sormuş ben inanmıyorum biri yapmıştır diyip geçin kimsenin inancınada karışmayınsacmalamayin hanimefendi büyüye siz inaniyoprsunuz birde tavsiye veriyorsunuz hayret bisey
Kimsenin inancina karismiyorum ben kendimde inancli bi insanim ama inandigimiz dinimizde böyle yazmiyor böyle bilgi verlmiyor cahillikten baska birsey degil ! Verdiginiz tavsiyelerle insanlar daha cok koekup daha cok kötü hala gelebilir ! Siz asil hanimefendiye iylik yapmak istiyorsaniz konuyu kaptirsiniz !Sen büyüye inanmıyosan başkaları inanıyosa buna saygı duymalısın kadın sormuş ben inanmıyorum biri yapmıştır diyip geçin kimsenin inancınada karışmayın
Sizin başınıza hiç gelmemiş böyle rahat konuşuyorsunuz bu dert geldi mi hocadan başka çare yok malesef, konu sahibi sormuş tecrübe etmiş biri olarak söylüyoruz ne var bunda l, afedersiniz de insanlarda kör cahil olmasın biraz aklıni kullansın ona göre davransın gidip tapsın demiyoruz 10 kere yazmışsiniz mugedeki insanları anladıkHanimefendi evet büyü var ama ona inananlarsa ugrasanlarda lanetlenmis insan cok koekuyorsa acsin kuran okusun Cinci hoca ile bilemm neyle olucak is degil ayrica hanimefendinin aklina bunlari sokarak iyi bisi yapilmiyor malesef kafayi yer bunlarla ugrasmaktan mazallah ....
Müge anliya cikanlari görüyürpuz neler sacmaliyorlar inandiklari icin ne hale geliyor insnanlar
lütfen konuyu sile bilen yok mu?
Kadın Haklı yani bi ped bi jilet ne alaka o üstte ki insanlar bu devirde o kadar kötü olmuş ki karı koca arasındaki konuşmayı sevgiyi bile çekememezlik oluyo bende görsem ilk aklıma gelen bu olurduKimsenin inancina karismiyorum ben kendimde inancli bi insanim ama inandigimiz dinimizde böyle yazmiyor böyle bilgi verlmiyor cahillikten baska birsey degil ! Verdiginiz tavsiyelerle insanlar daha cok koekup daha cok kötü hala gelebilir ! Siz asil hanimefendiye iylik yapmak istiyorsaniz konuyu kaptirsiniz !
Ama öyle jiletli falan büyü olmaz ki. Hiçbir ritüelde yok yani. Muhtemelen çöp kutusu bulamayan bir misafir bıraktı.Yok kendi evimiz 10 yıldır oturuyoruz