Büyümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçin rahat etmiyorsa ara bı hocaya sor
Şüpheden çıkarsın

Oraya joyabilmesi için lavabo tezgahına tırmanması lazım. Bir şeye çıkmadan koyması imkansız

Onları açık alanda felak, nas ve ayetel kürsi okuyarak yakın.
Neyse ki ağır bir büyüyü hafif atlatmışsınız.

Evin başka bir yerinde olma ihtimaline karşı birine baktırın bence. Güvenilir birilerine..
Evinize giren çıkan birileri belli ki eğer büyüyse..

Büyü diye bir şey vardır burada bahsetmek yasak olsa da. Allah fırsat vermesin kötülere..

Hadi pedi utandi cöpe koyamadı diyelim de jilet ne alaka ? Bir de böyle seyler kisinin kendi şahsi kanıyla esyasiyla yapılır diye biliyorum. Bence bu büyü değil biri sizi rahatsiz etmek icin kasti yapmış.

Tamam inanmıyorsunuzda sevgili uyeler büyü diye bir gerçek var sonuçta, siz hangi misafirlikte oraniza jilet yapıyorsunuz ben böyle saçma bir şey yapmadım daha önce kimseye tuhaf gelmiyor mu, ya büyü ya aldatma var.

Tamam inanmıyorsunuzda sevgili uyeler büyü diye bir gerçek var sonuçta, siz hangi misafirlikte oraniza jilet yapıyorsunuz ben böyle saçma bir şey yapmadım daha önce kimseye tuhaf gelmiyor mu, ya büyü ya aldatma var.
Hanimefendi evet büyü var ama ona inananlarsa ugrasanlarda lanetlenmis insan cok koekuyorsa acsin kuran okusun Cinci hoca ile bilemm neyle olucak is degil ayrica hanimefendinin aklina bunlari sokarak iyi bisi yapilmiyor malesef kafayi yer bunlarla ugrasmaktan mazallah ....
Müge anliya cikanlari görüyürpuz neler sacmaliyorlar inandiklari icin ne hale geliyor insnanlar

lütfen konuyu sile bilen yok mu?

sacmalamayin hanimefendi büyüye siz inaniyoprsunuz birde tavsiye veriyorsunuz hayret bisey
Sen büyüye inanmıyosan başkaları inanıyosa buna saygı duymalısın kadın sormuş ben inanmıyorum biri yapmıştır diyip geçin kimsenin inancınada karışmayın

Sen büyüye inanmıyosan başkaları inanıyosa buna saygı duymalısın kadın sormuş ben inanmıyorum biri yapmıştır diyip geçin kimsenin inancınada karışmayın
Kimsenin inancina karismiyorum ben kendimde inancli bi insanim ama inandigimiz dinimizde böyle yazmiyor böyle bilgi verlmiyor cahillikten baska birsey degil ! Verdiginiz tavsiyelerle insanlar daha cok koekup daha cok kötü hala gelebilir ! Siz asil hanimefendiye iylik yapmak istiyorsaniz konuyu kaptirsiniz !

Hanimefendi evet büyü var ama ona inananlarsa ugrasanlarda lanetlenmis insan cok koekuyorsa acsin kuran okusun Cinci hoca ile bilemm neyle olucak is degil ayrica hanimefendinin aklina bunlari sokarak iyi bisi yapilmiyor malesef kafayi yer bunlarla ugrasmaktan mazallah ....
Müge anliya cikanlari görüyürpuz neler sacmaliyorlar inandiklari icin ne hale geliyor insnanlar

lütfen konuyu sile bilen yok mu?
Sizin başınıza hiç gelmemiş böyle rahat konuşuyorsunuz bu dert geldi mi hocadan başka çare yok malesef, konu sahibi sormuş tecrübe etmiş biri olarak söylüyoruz ne var bunda l, afedersiniz de insanlarda kör cahil olmasın biraz aklıni kullansın ona göre davransın gidip tapsın demiyoruz 10 kere yazmışsiniz mugedeki insanları anladık

Kimsenin inancina karismiyorum ben kendimde inancli bi insanim ama inandigimiz dinimizde böyle yazmiyor böyle bilgi verlmiyor cahillikten baska birsey degil ! Verdiginiz tavsiyelerle insanlar daha cok koekup daha cok kötü hala gelebilir ! Siz asil hanimefendiye iylik yapmak istiyorsaniz konuyu kaptirsiniz !
Kadın Haklı yani bi ped bi jilet ne alaka o üstte ki insanlar bu devirde o kadar kötü olmuş ki karı koca arasındaki konuşmayı sevgiyi bile çekememezlik oluyo bende görsem ilk aklıma gelen bu olurdu

büyü değil çünkü bahsedilen regl kanıyla yapılan büyü kişinin kendi kanıyla değil,yapacağı kişinin kanıyla yapılır. Yani sizin. Ya eve gelen misafir ya da eşinizin eve aldığı birisi. Biraz iğrenç yazacağım affedin ama sanırım onu koyan kişinin son regl günüymüş. Yani hani ped takarken kullandığımız pedi yeni taktığımız pedin poşetine sararız ya. Siz peçeteye sarılmış diyorsunuz,yani daha sonra ped kullanmamış atan kişi. Ayrıca jilet ve peçete içerisine sarılmış ped bana hazırlık gibi geldi. Kocanıza odaklanın derim.

Büyü müdür değil midir bilemedim ama
işin ehli olmadıktan sonra büyüyü kişi kendisi çözemez, arkadaşların kimisi yak, kimisi denize at demişler ama her büyü yakılmaz veya akarsuya atılmaz. Büyünün çeşidine göre değişir.

esinin eve birini getirmis olmasi ihtimali geldi aklima sadece. kiz adetliydi belki son gunleri filan esin gormesin diye de temizligi banyoda yapip gorunmesin diye oraya koydu giderken alirim dedi ama unuttu. buyu muyu hic ihtimal vermedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X