Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

canım bayıldım evine walla zevkle döşendiği belli. Allah güzel mutlu yuvanda sağlıkla ve çoluk çucuğunla oturmayı nasip etsin inşallah.

Evine bu kaçıncı misafirliğim oldu hatırlamıyorum valla.kaydirigubbakcemile3
Güzel günlerde otur özlemcim.
İnşallah güzel bir bebiş odası da eklenir bu eve tez vakitte.

ne zaman istersen gel canım...kapım açık:)sengözlerimebaksanab
çok teşekkürler....a.s.

Evin cok güzel herseyi birbirine uydurmuszun cok hos olmus.
Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin insallah.

rek tonları itibariyle eviniz ferah güzel güle güle oturun.ama salondaki halılar bence basitleştirmiş.ağır hoş bir görüntüsü yok.halı seçiminiz daha dikkatli kalitelisi ben burdayım diyen bişey olabilirdi.ama bunlar ayrıntı.o evi ev yapan içindeki insanlar.allah mutluluğunuzu daim etsin.ağzınız hep tatlı olsun.

kiz var ya keske boyle evim olsun esyalar eski olsun bisey istemem vallaha gule gule otur askim super vallaha !!!!

bence harika düzenlenmiş herşey çok çok beğendim
huzurlu sağlıklı bir yuva dilerim size:Saruboceq:
Allah'ım bana nasip et hayırlısıylan :Saruboceq:

hayatım güle güle kullan ama gümüşlüklerin cok klasik ve fantazi aksine koltuklarında bi o kadar spor ve modern fantazi ve spor birbirine uymamış keske gümüslüklerinde spor olsaydı bu arada halılarda uymamıs onlarda ne spor ne klasik ayrı ayrı kullansan daha güzel durucakmış gibi duruyo bu arada tasarımcıyım eleştirdıgım için kusura bakma işim bu

teşekkürler canım...elbetteki herkesin zevkleri farklıdır...
cidden en önemlisi kesinlikle sağlık ve huzur...a.s.

kiz var ya keske boyle evim olsun esyalar eski olsun bisey istemem vallaha gule gule otur askim super vallaha !!!!

:1hug:canımmmm ilk önce sağlık ve huzur olsun birtanem benim....
zaten hayatta hep birşeyler eksik oluyor,ama zamanla tamamlanır nasılsaa.s.

çok güzel bi evin var canım inşallah bide bebişle şenlensin güzelimmm

çok güzel bir evin var. buraya fotoğraf koyan herkesin evi çok hoş. allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin.

teşekkür ederim.....a.s.
ama ben halımın basitleştirdiğini düşünmüyorum aksine renk kattı...
ama yinede güzel temennilerin için çook teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…