Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

pırıl pırıl tertemiz bir banyo ve mutfak:1rolleyes:deterjan kokusu burnuma geldi sankikaydirigubbakcemile2
evlerde en dikkat ettiğim yer banyo ve mutfaktır.temiz olmasının yanı sıra çok ferah bir mutfağınız var.aydınlık ve iç açıcıa.s
sade ve modern döşenmiş bir salon ve yatak odası...ALLAH ağız tadi ile oturmak nasip etsin canım,umarım bebeğinizde en kısa zamanda size katılır:1hug:

canım evın cok guzel valla zevklı mobılya secımlerı halılar fılan cok begendımmmm orda bı bebıs eksık galıba ama o da gelıyo annesı nazlanıyo galıbaa:jeyyar:

canım cok güzelmiş evin zevkli hatunsun belli :9 yeni evlilerden pek farkın yok ALLAH agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ınsallah mutlu huzurlu bol bebişli inşallah mutlulugunuz bereketınız daim olsun canım

çok teşekkürler canım.....
evet bende hergün temizlik yapamasamda mutfak ve banyoyu mutlaka günlük temizlerim..
bencede çok önemli:)
daha güzelleri sizinde olsun..a.s.

canım evın cok guzel valla zevklı mobılya secımlerı halılar fılan cok begendımmmm orda bı bebıs eksık galıba ama o da gelıyo annesı nazlanıyo galıbaa:jeyyar:
canımm çok teşekkürler......inş :)
canımm ck güzl bir evin varmış ya salonda yerdeki halılara bayıldım harika :)
çok teşekkür ederimmm:)a.s.

canım benim çok sıcak bir evin var güle güle sağlık ve mutlulukla uturursunuz inşallah

çok ama çok teşekkürler arkadaşlar...
çok daha güzelleri sizlerin olsun.....

Özlemim daha önce de bakıp yorum yapmıştım şimdi yine bakayım dedim içim açılsınkaydirigubbakcemile3 maşallah diyorum tatlım her seferinde daha önce de dedim ya anasına bak kızını al diye anneninde evi harikaydı ana kız pek bi zevklisiniz
ev alırsam ilk senin yorumuna başımı vurucam balım sırnaşık şey
tekrardan Rabbim bu güzel yuvayı bi sürü pırıl pırıl çocuk sesleriyle doldursun canım
evin kadar güzel olsun ömrün canım benim:asigim:

canım benimm çok ama çok teşekkür ederimmm:)
herzaman yardıma hazırım tatlımmm ne zaman istersen....çok öpüyorum seni:)

tarzını çok beğendim özlem
sade ve şık gereksiz ıvırzıvırdan uzak
bende buna benzer yapıcam sanırım :lepi:

özlemcim eevin çok güzel hiçte 7yıllık gibi durmuyo taze gelin evi gibi masallah.yalnız bişeyi merek ettim salon koltukların modern mobilyan klasik bunu evinde modernlikle klasizmi birlestirmek için mi yaptın yoksa öyle mi gerekti*?CADIARZUbirde yatak odan akcaagac sanırım canım kırmızı ve siyah renkler yakısıyo mu(beyazda güzel duruyo ama akcaagac biraz kremsi gibinasıl olur canlandıramadım)sorularımla bunalttım kusura bakmamirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…