Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

Belki önceki sayfalarda sorulmuştur ama tekrar cevaplarsan çok sevinirim canım :69: o ahşap kedileri nerden aldığını öğrenebilirmiyim. Evin zaten süper söylenece bişey yok :69: kedileride gitti gidiyorda buldum ama oradaki satıcılara pek güvenemiyorum nedense. Yardımcı olursan çok sevinirim. :71:

ilk önce çok teşekkür ederim güzel yorumun için....:71:
kediler bana teyzemin hediyesi,vanda öğretmenlik yaparken oradan almıştı,ama ben avm lerde bu tarz ürünler satan yerlerde görümüştüm:34:

canım gule gule otur çok sıcak ve pozitif bir ev olmus gercekten,ağız tadıyla oturun eşinizle..benim nacizane tek önerim halilar konusunda olucak,zaten aksesuarlarla ve renklerle çok sıcak bir ortam yartmışsın o yuzden bence halılarda duz açık renk tercih edersen,daha da şık bir goruntu olur..Bu detay dışında bence hersey mukemmell :nazar::nazar:

perdelerini yenilemişsin çok şık olmuş ben izmir karşıyakada oturuyorum bostanlı pazarı var bizim burda bu perdelerden yıkılıyor pazar pek bir moda oldu burda da çok şık duruyor ben de oturma odama almak istiyorum.benim merak ettiğim şimdiki perdeler nasıl saklancak buruşup ütü istemesin benim başıma sen nasıl kaldırdın salon perdelerini

Son düzenleme:
perdelerini yenilemişsin çok şık olmuş ben izmir karşıyakada oturuyorum bostanlı pazarı var bizim burda bu perdelerden yıkılıyor pazar pek bir moda oldu burda da çok şık duruyor ben de oturma odama almak istiyorum.benim merak ettiğim şimdiki perdeler nasıl saklancak buruşup ütü istemesin benim başıma sen nasıl kaldırdın salon perdelerini

teşekkür ederim..
ben diğer perdelerimi bazanın altına kaldırdım:34:

özlem merhaba..güle güle kullan eşyalarını hepsi çok güzel.bende aynı köşe takımını kullanıyorum modeli güzel ama renkten çok sıkıldım ya napsak acep. bu arada yeni perdelerin hangisi bilmiyorum ama ilk koyduğun damla perden daha şık ve modern olmuş bence. nerden ve ne kadar almıştın bulamıyorum bitürlü..şimdiden teşekkürler..bu arada çocuğun oldumu yoksa en kısa zamanda Rabbim nasip etsinn..

mutlu huzurlu saglıklı gunlerde otur işl ewınde bende temızlıge gıttıgımde ewler boyle o kadar içten gelerek temızlıyorumkı bayılıyorum bu tur ewlere allah banada nasıp etsın işl :((:69:

özlem merhaba..güle güle kullan eşyalarını hepsi çok güzel.bende aynı köşe takımını kullanıyorum modeli güzel ama renkten çok sıkıldım ya napsak acep. bu arada yeni perdelerin hangisi bilmiyorum ama ilk koyduğun damla perden daha şık ve modern olmuş bence. nerden ve ne kadar almıştın bulamıyorum bitürlü..şimdiden teşekkürler..bu arada çocuğun oldumu yoksa en kısa zamanda Rabbim nasip etsinn..

evet nereden ve ne kadara aldığını bende öğrenmek isterim.

Bebek için yapılan duaya amin, Rabbim gönlüne göre versin.

Ozlemmmmcimmm, ne kadar guzzel salonundaki aksesurlar oyle....:81::81::81::81:
Bayildim...:65: Daha yakindan fotolarini koyabilir misin..?

Mesela TV'nin onundeki filler, ve salonun kosesindeki kediler... Nerden aldin bunlari? Bayildim cok guzeller...:16::16::16:

evet nereden ve ne kadara aldığını bende öğrenmek isterim.

Bebek için yapılan duaya amin, Rabbim gönlüne göre versin.
güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.....:71:
perdelerimi sosyete pazarından gayet uygun fiyata aldım:34:

mutlu huzurlu saglıklı gunlerde otur işl ewınde bende temızlıge gıttıgımde ewler boyle o kadar içten gelerek temızlıyorumkı bayılıyorum bu tur ewlere allah banada nasıp etsın işl :((:69:

eviniz çok güzel güle güle oturun.

huzurla otur evinde.kediler van kedilerimi...

iyi günlerde oturun insallah...:46:

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::16:

Ozlemmmmcimmm, ne kadar guzzel salonundaki aksesurlar oyle....:81::81::81::81:
Bayildim...:65: Daha yakindan fotolarini koyabilir misin..?

Mesela TV'nin onundeki filler, ve salonun kosesindeki kediler... Nerden aldin bunlari? Bayildim cok guzeller...:16::16::16:

çok teşekkür ederim..beğenmene sevindim...
aslında yakından fotoları var ama görünmüyormuki....
filleri amasradan almıştım...
kedilerde vandan geldi,teyzoşumun hediyesi,orada öğretmenlik yaptığı zaman getirdi....:34::71::71:

Back
X