Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel bir evin var,çok zevkli döşenmiş sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşaman dileğiyle:)![]()
cook güzel ya zewkine hayran kaldım
canım gule gule ıyı gunlerde otur ıns evının basta salonuna ve dahası duvar stıcerlerına ve sus esyalarına ufak objelere bayıdımmmm cok guzel maşallah
özlemcim diğer konuda salona halı almışsın foto ekledin ordan gördüm orda sordum ama görmedin heralde halın ne marka ve ne kadARA aldın:81:
cevap bekliyorum niye görmezden glindi yazdığım![]()
tabi beğendim kaç zamandır soruyorum cevap gelmeyince üzüldüm işte.neyse bende uzun zamandır byle uzun iplikli halı bakıyorum ama bi türlü karar veremiyorum peki ne kadara aldın .ben bi el dokuması halı sordum 650 dediler de
aa cnm yaa çok pardon,hemen çıktım kusura bakma....
halımı halıevi diye bir mağazadan aldım....hindistanda dokunmuş el dokuması bir halı,markası yok yani..
beğendiysen ne mutlu bana![]()
öncelikle güle güle oturun antrede duvardaki kediciklere ve evinizdeki tüm biblo ve süs eşyalarına bayıldım hepsi süperr![]()
Eviniz çok güzel zevkle döşenmiş herşey çok uyumlu.Güle güle ,mutlu huzurlu yaşayın inşallah.Ben size birşey sormak istiyorum salondaki ip tülünüzden memnunmusunuz kullanışlımı bende mutfağa almak istiyorum mutfak kapım yere kadar cam iki kapı gibi yani pencere yok balkona çıkmasıda kolay olur diye düşündüm.sizin gibi ahşap görünümlü pimapen kapı.Fikir verirseniz çok memnun olurum hatta yatak odasınıada düşündüm sizin salona çok yakışmış fon perdeyle birlikte.Teşekkürler ...
evine bayıldım ya cok hoş özelliklede o kapı süsü muhteşem
evine bayıldımmm harika çok modern çok zevklisin. bizde evimizi boyatıcaz senin duvarların ne renk olarak geçiyo bizde böyle bişey istedik ama evimiz sapsarı oldu tam adını ögrenirsem üstüne bi kat daha geçicez felaket oldu:2: