Aramızda uyumsuzluk var.bi dönem ailesiyle ilgili problem var gibi gelmiştiSürekli sorun yaşamanızın kaynağı ailesi mi yoksa aranızda mı uyumsuzluk var ?
Ne yaparsan yap karekterini değiştiremezsinAramızda uyumsuzluk var.bi dönem ailesiyle ilgili problem var gibi gelmişti
Ama bakıyorum nişanlım ani sinirlenen,sinirlenince yakıp yıkan biri.kalbimi kırıyo ama ben pişman olduğunu göremiyorum.
Hiçbişey olmamış giib devam edelim istiyo
Babası çok iyi niyetli,bana da çok iyi yaklaşıyo sağolsun. O niyetle dediğini sanmıyorumBelki de babası o şekilde demedi , geçen konuştuk bakayım dedim ama gerek yok o halledecekmis dedi.
Nisanlin da kendisi bu şekilde yansıtmış olabilr sınırlı ve patlıyor dediğin içi diyorum
İnan uyumsuzluk çözülmesi çok güç bir durum kolaylıklar dilerim
İnanın onu sorguluyorum,ne yapacağımı bilmiyorumNe yaparsan yap karekterini değiştiremezsin
Hayatın boyunca yapıp yapıp pişman olmayıp devam edecek
Sen bu şekilde davranmasını hayatın boyunca kabul edebilecekmisin peki?
Üç ay kalmadı düğüne,hiçbişey yapamıyoruzNişanlınız yanlış mı anladı acaba? Aramızda uyumsuzluk var demişsiniz, lütfen sorunları halletmeden evlenmeyin..
Bencil sanırımÜç ay kalmadı düğüne,hiçbişey yapamıyoruz
Onun ruh haline göre ilişki yaşıyoruz,
Tartıştıktan sonra hemen normale döneyim istiyo,ama kalbim kırılıyo,görsün istiyorum
Görmüyo,aşkım canımla devam edelim istiyo
Aramızda uyumsuzluk var.bi dönem ailesiyle ilgili problem var gibi gelmişti
Ama bakıyorum nişanlım ani sinirlenen,sinirlenince yakıp yıkan biri.kalbimi kırıyo ama ben pişman olduğunu göremiyorum.
Başına buyruk anlaşılanİnanın onu sorguluyorum,ne yapacağımı bilmiyorum
Mesela
Hastane randevum vardı,yarım saat öncesinde hastaneye gidicem dedim,vay efendim randevu alırken onun nasıl haberi olmazmış
Zaten önceki gün bissürü tartışmıştık
Hastaneden çık,teli kapatmıycam diyo,muayene olma diyo yani
Ama nasılsın neyin var demek aklına gelmiyo
Ertesi sabahta kendisi şehir değiştiriyo,yola çıktım fln demek yok
Kilometrelerce öteye gittiğinde öğreniyorum ben
Aramızda uyumsuzluk var.bi dönem ailesiyle ilgili problem var gibi gelmişti
Bende kızıyorum inanın,babasının art niyetli olduğunu kesinlikle düşünmüyorumAy en ufak birseyi boyle buyutenlere uyuz oluyorum. Ne var yani simdi bunda? Lafini etmeye degmeyecek kadar olagan birsey. Esine nasil aksettirdilerse artik. Babama tenezul etmemissin gibi demis cunku oyle algilamis belliki.
Ayy kucuk seyler bunlar ya..
Biz esimle hastanedeydik. Esim annesini arayacakti. Annesi beni aradi ben telefonu mesgule attim. Sonra tekrar aradi acmadim. Esime ara artik anneni dedim. Aradi. Kv sizi ariyom neden acmiyon canali yide aradim acmadin kapatti dedi. Esimde saka yaparak tabiki annesine. Ee artik bundna sonra boyle anne telefonlarina bakmicaz dedi. :) cunku annesi esimi aramisti edim geri aricka nasilsa diye kapattim.
Zaten kv ogluna ulasamayinca beni arar.
Normal zamandada arar ama gebelde oglunu sormak icin arar.
Neyse niye acmadin dese kizardim esime.
Abartıp abartmadığımı düşünüyorum,bencillik mi ediyorum diyorumNeden evlenmek istiyorsunuz peki? İlişkiniz problemsiz , kendiliğinden gitmiyor çünkü.
boyle sinirli asabi bi insan ve ruh durumuna gore yasiyorsaniz at nisani evlenince mutsuz olursun demedi deme..Üç ay kalmadı düğüne,hiçbişey yapamıyoruz
Onun ruh haline göre ilişki yaşıyoruz,
Tartıştıktan sonra hemen normale döneyim istiyo,ama kalbim kırılıyo,görsün istiyorum
Görmüyo,aşkım canımla devam edelim istiyo
Nişanı atmak değilde düğünü ertelemek geliyo içinden,evlilikten korkuyorum zaten,bide sorun üstüne sorunboyle sinirli asabi bi insan ve ruh durumuna gore yasiyorsaniz at nisani evlenince mutsuz olursun demedi deme..
Problemsiz ilişki varmı inanın onu düşünüyorum,hayırlısı olsun inşNeden evlenmek istiyorsunuz peki? İlişkiniz problemsiz , kendiliğinden gitmiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?