- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Güveniyorum ama söyleme dediğim şeyi söylemiş. Söyleyeli biz buluşalı uzuuun zaman oldu yine de çok kızdım.Demek ki erkek arkadaşınız da o kadar güvenilir değilmiş. Madem sır olarak kalacaktı, söz vermiş, o zaman o sırrı tutacak, kimseye söylemeyecekti.
Ve ayrıca, evet, hatalısınız; aileden habersiz böyle işlere kalkışılması büyük hata. Hani Allah korusun başınıza bir şey gelse, hiç haberleri olmayabilir, sizi nerede arayacaklarını bile bilmeyecekler kısmını düşünüp hareket edin bence bir daha.
Bir de sadece ablam biliyor annem bilmiyor diyor. Sizce ablasının anneye söylememe ihtimali var mı? Bence yokBen olsam bende soylemesini istemezdim. Gizli bisey yapiyosunuz bos bogazlik etmis ne geregi var ki ablasinin bilip bilmemesinin.
Sizin güvenmenizle, karşınızdaki insanın güvenilir biri olması farklı şeyler. Bu durumda ben olsam hislerime değil, karşımdakinin icraatlerine bakarım.Güveniyorum ama söyleme dediğim şeyi söylemiş. Söyleyeli biz buluşalı uzuuun zaman oldu yine de çok kızdım.
Evet başıma bir şey de gelebilirdi bir kez daha yapmam
Bence de boşluğuna geldi artık unuttu mu ne yaptı bilmiyorum. Dediğim gibi arkadaşlarına söylese bu kadar takmazdım. Söylediği kişi görümce adayımBizde de problem olurdu bu durum. Erkek arkadaşım bana “kimseye söyleme” demişse kolumu kesseler söylemem. Keza o da öyle. Ama belki boşluğuna gelip söyleyivermiştir birden. Özür dileyip tekrarı olmayacağını söylediyse çok da büyütmeye gerek yok. Yapabilecek bir şey yok çünkü, söylemiş artık.
Bana "ben bu kadar ince düşünmedim pardon" dedi. Ama tavır yaptığını da hissediyorum.Sizin için çok önemli olduğu halde söz verip tutmamış. Sözünün eri değil. Büyütmüyorsunuz.
Sözünü niye tutmadığını sorduğunuzda “tamamen unutmuşum, çok pardon” vs dediyse affedin. “Ne var bunda, o benim ablam, en yakınım” veya “sen de amma takıntılısın” ya da “çok önemli bir konu değil diye tutmadım, abartma” vs dediyse ve bir şekilde üste çıkmaya çalıştıysa bunun bir kişilik özelliği olduğunu bilip ona göre karar verin.
Bana "ben bu kadar ince düşünmedim pardon" dedi. Ama tavır yaptığını da hissediyorum.
Ihtimalleri düşündüğüm için ince diyor. Ben kadını tanımıyorum, ben ablama güveniyorum diyor.İnce düşünecek ne var ki? Kimse bilmesin demişsiniz.
Ihtimalleri düşündüğüm için ince diyor. Ben kadını tanımıyorum, ben ablama güveniyorum diyor.Ben tanımıyorum ama dedim
bencede yok.. soylemis olma ihtimali cok yuksekBir de sadece ablam biliyor annem bilmiyor diyor. Sizce ablasının anneye söylememe ihtimali var mı? Bence yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?