Büyüüü :/

turkkizi

Bir Umuttur Yasamak !
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
87
2
16
Fransa
Selam kizlar biraz uzun olacak ama bu konuda ne dusundugunuzu merak ediyorum !!

Bizim bi komsumuz var bunun bi tane oglu var okulu bu sene bitiyor. Bunla sürekli bize gelip gidiyorlar.
Dün bizdelerdi ve her geldiginde evlenme konusu aciyor. Bu siralar ailede benim hakkimda konusuluyor cok iyi is buldum ve evlilige hazir gibi gorunuyorum. Hepsinin aklinda beni evlendirmek var :50:

Dün is sozlesmesi imzaladim diye beni kutladi ve artik geriye sadece evlenmek kaldi dedi ama ben suan evlenmeyi dusunmuyorum sevgilimde var ama okulunun bitmesini bekliyoruz. Konu acildi ya artik susmadi !! Neymiste yasim 21 olmus boyle yaparsam evde kalirmisim, kismetim acikken gelenlere alici gozuyle baksam iyi olurmus (bu arada sevgilim oldugunu bilmiyo) oglunu okul bitince evlendircekmis ama benim neden istemedigimi merak ediomus isim arabam istersem evde isteyebilirmisim bunlar varken daha ne istiyormusum falan iste ...

Bizim burda bir kiz vardi oda istemedi evlenmek ve sonunda birileri buyu yapip ogluyla evlendirdi.. Bu komsu bana bunu anlatti dediki senin sonunda oyle olmasin sonra buyu yaparlar dikkat et falan :53: Bide diyor zaten o kizda simdi mutlu demekki büyüyle evlendirmek o kadarda kotu degilmis :19:

Bana dediki aklini basina topla soyle okumus arabasi evi olan birini sec (oglunu gosterio resmen) bende dedim parayla pullami mutlu olacagim. parasi olmayan biriyle cilemi cekeceksin dedi. Sen esin isini kaybetti maddi durumu kotu diye ayrilirmisin dedim hayir dedi o zaman ben niye parasi yok diye evlenmiyeyimki dedim ben parayla mutlu olamam insanlik yoksa dedim. Bu kafayla cok ilerlersin dedi bana vallahi daha evlenmem dersen birileri sanada buyu yapar dedi :53: Daha yasim kac basim kac ne evlenmesi ya dedim kim napsinda büyü yapsin milletin isi gucu benmiyim sanki dedim sonra güldü ben yaparim bak haa dedi :14:

Bu kadinin ogluyla bes gun once tartistik cunku bana yaklasmaya calisiyor yemege cikalim diyor istemiyorum :14: bu olanlari sevdigim insana anlattim bence bu kadindan kork buyu yaparsa napacagiz dedi :43: Kizlar hiç aklima gelmemisti ben saka yapiyordur diye dusunmustum ama sevgilim oyle diince icime kurt dustu bide bu kadin surekli gelip gidiyor bize boyle bisey yapmarmi sizce :43: Moralim cok bozuldu anlamiyorum neden benimle ugrasirki :50:

Ne yapayim kizlar bi akil verin ben sevdigim insandan baskasiyla nasil yapabilirimki !!

Allah sevenleri ayirmasin :nazar: :43:

niye o kadınla samimi oluyorsunuz ki. 21 yaş evlilik için çok erken. Daha bekleyin. öyle her büyü tutmaz. hergün okuyun kendinize o zaman korkunuz varsa.korumaya alın o zaman tutmaz.eve girmesini önleyin yalnız. bir parça filan almasın sizden. yada birşey koymasın. mesafe koyun.

madem içinize kurt düştü araya resmiyet koyun aileniz de tabii ki..

ayrıca sürekli ayetel kürsi felak nas sürelerini oku hergün kendi kendine..

Allahın izni ile birşey olmaz..çok da takıntı yapma kendine..

niye o kadınla samimi oluyorsunuz ki. 21 yaş evlilik için çok erken. Daha bekleyin. öyle her büyü tutmaz. hergün okuyun kendinize o zaman korkunuz varsa.korumaya alın o zaman tutmaz.eve girmesini önleyin yalnız. bir parça filan almasın sizden. yada birşey koymasın. mesafe koyun.

Soyle birsey var : ben evde olmuyorum annem oluyor. Samimiyetim yok ama ailemle aralari iyi o yuzden gelip gidiyor surekli.

madem içinize kurt düştü araya resmiyet koyun aileniz de tabii ki..

ayrıca sürekli ayetel kürsi felak nas sürelerini oku hergün kendi kendine..

Allahın izni ile birşey olmaz..çok da takıntı yapma kendine..

Anneme soyledim dusunduklerimi merak etme yapmaz dedi zaten annem biliyor onun oglunu istemedigimi bunlara ragmen icim rahatlamadi kizlar :5: :14:

Bunları konuşuyor ve siz hala evden kovmadınız bu kadını. İlginç...

bu kadın sizin hayatınız hakkında bu kadar yorum yapabilcek birimi bu hakkı ona vermeyin kadına direkt olarak benim hayatım lutfen yorum yapmayın sevmiyorum diyin..buyuyu falan cok takmayın bu zihnyette olupda buyu yapıp baglamayı deneyenler cok vardır ozaman hayat durma noktasına gelir Allah korusun yani okdr da degil..

konun birazdan kapatılır bu tarz konuların açılması yasak çünkü..onun dışında ben büyüyü insanların bukadar kolay yapabileceklerine inanmıyorum şaka yapmıştır. ayrıca kimse kimseyi zorlayamaz tavrınızı kesin ve net koyarsanız ısrar edeceğini sanmam . benzer şeyler cok başıma geldi sertçe 'istemiyorum benım ciddi düşündüğüm birisi var' dediğin anda olay bitmiştir :)

töbe töbe büyü çok büyük günahlardandır yahu..en nihayetinde yaptırana fazla fazla geri döner.Allah a iman eden kişinin yapacağı iş değil..böyle söyleseydiniz keşke içlerinde biraz kırıntısı varsa Allah korkusunun geri dururlar..sen dilinden korunma dualarını düşürme..en azından niyetini belli etmiş uyanık olursun.

hem ailede kimse bilmiyor mu bu durumu annene babana anlatsana...ben olsa set çeker ve çektirirm bu kadının önüne.Allah korusun evin olmadık bir yerine abuk subuk büyü nesneleri bırakır falan

Son düzenleme:
Kizlar kadini kovamazdim cunku cok deger verilen aile dostlarindan boyle birsey yaparsam babannem basta olmak uzere herkes kizacaktir :44:

Ama soyle birsey yaptim "sen benim hayatimla neden ilgileniyorsunki evlendireceksen kizin oglun var onlari evlendir" dedim ve cevremdekilerle hayatta evlenmeyecegimi net bi sekilde soyledim !! Daha oncede kizmistim bana neden karisiyorsun diye hatta her geldiginde odama geciyorum onunla konusmak istemedigim icin ama bunlara ragmen cenesini kapatmiyor :19:

Kizlar kadini kovamazdim cunku cok deger verilen aile dostlarindan boyle birsey yaparsam babannem basta olmak uzere herkes kizacaktir :44:

Ama soyle birsey yaptim "sen benim hayatimla neden ilgileniyorsunki evlendireceksen kizin oglun var onlari evlendir" dedim ve cevremdekilerle hayatta evlenmeyecegimi net bi sekilde soyledim !! Daha oncede kizmistim bana neden karisiyorsun diye hatta her geldiginde odama geciyorum onunla konusmak istemedigim icin ama bunlara ragmen cenesini kapatmiyor :19:

Kadın açık açık tehdit etmiş. Babaannen buna kızacaksa kızsın bi zahmet. Torununu düşünmeyecek böyle fesat birini düşünecekse saygı duymam için bir sebep kalmaz kendisine.

Hep aynı tarz konuşmalar,yaşın şu daha kimse almaz birini seç,zengin olsun evi olsun.Ben takmıyorum pek sende önemseme hele ki senin yaşın daha 21 ne evlenmesi bu yaşta.

Büyü konusuna gelince imanlı biri bunu yapmaz yapacak kadar gözü dönmüşse de.Sen dularını et kötü düşünceden kötülüklerden Allah'a sığın.

Tanıdığım bir aile ellili yaşlar da boşandılar.
Adam boşanmak istemiyordu , oğlu annesine anne neyin var senin böyle büyümü yaptılar sana dediğin de , ohh kim yapmışsa iyi yapmış diyormuş.:9:
Büyü deki en önemli özellik büyünün size etki edemeyeceğini düşünmektir .
Ve en önemlisi her işe besmele ile başlamak , bu büyüyü engeller.

Arkadaşım iyi bir kısmetse neden değerlendirmiyorsun ?

Evli değilsin , nişanlı değilsin .Yok hiç hoşlanmadım , antipatik geldi desen tamam .

Sevgi cidden karın doyurmuyor .
Söz yapmıyorsunuz nişan yapmıyorsunuz gelen taliplere kızmayacaksınız o zaman bir isim koyacaksınız ilişkinize kimse ses edemeyecek .
Kadın yapacak olsa lafını etmezdi şaka yollu aklını çelmek istemiş seni istediğini belirtmiş...
Hem sevgilinden kimsenin haberi yok hem de içerliyorsun istemelerini .:19:

Veremedin mi kadının ağzının payını?

Ben kimseyle görücü usulü evlenmem. 25'ime kadar da evlenmeyeceğim. Saçma saçma konuşmayın. Zaten oğlunuzda yemeğe çıkalım deyip duruyor, benim canımı sıkmayın. Bir daha da bu konuyu açmayın. Oğlunuza da söyleyin uzak dursun deseydin ya.

Benim annem olsa bu tip bir kadını kapıdan sokmaz eve. Annene söylemedin mi kadının söylediklerini?

konun birazdan kapatılır bu tarz konuların açılması yasak çünkü..onun dışında ben büyüyü insanların bukadar kolay yapabileceklerine inanmıyorum şaka yapmıştır. ayrıca kimse kimseyi zorlayamaz tavrınızı kesin ve net koyarsanız ısrar edeceğini sanmam . benzer şeyler cok başıma geldi sertçe 'istemiyorum benım ciddi düşündüğüm birisi var' dediğin anda olay bitmiştir :)
Bunu da demiyor işte .
Buna benzer bir olay yaşamıştım utandım kadına diyemiyorum görüştüğüm biri var diye , arkadaşım söylemişti kadın ısrarcı olmadı daha sonra.

Son düzenleme:
Back
X