• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüye inanır mısınız? bana büyü yapılmış olabilir mi?

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
31
Arkadaşlar tuhaf gelebilir ben normalde böyle şeylere pek inanmayan biriydim ama çok supheleniyorum. Çok sevdiğim bir sevgilim var. En ufak bir sorun yok her şey mukemmel. Durduk yere çocuktan soğudum. Özellikle evime dönünce kafamda kuruyorum saçma sapan düşünceler uzaklaşma konuşmak istememe vs. Onu görünce geçiyor sonra ayrılıp eve dönünce gene aynı. Şüphelendiğim kişi ev sahibim. Kendisi beni çok seviyor ve bu sevgilimden önce de oğlu için istediğini sürekli çıtlatıyordu. Çocuğun sevgilisi vardı Üstelik evlerne gelip gidiyordu aileleri tanîşmîştî. sürekli gelip kızı bana kotulemeler işte şöyle yaptı boyle yaptı benim oğlana ayrıl diyorum dinlemiyor falan demeler vs. Ben de hep bence sen isin icine girme abla sen ayırmış olursun sana patlar olay ses etme sen hiç bence derdim. Bir gün koşarak geldi sevinerek benim oğlan kızdan ayrılmış diye. Bana neyse. Ben üzüldüm dedim ama kendi nerdeyse zil takip oynayacak. Sonra bir süre sonra ben işe gidiyorum kapıyı açtığım an onlar da açıyor çocuğu peşime takıyor aa benim oglan da ise gidiyor beraber gidin diye. Bir kaç kez böyle olunca ben çıkış saatimi değiştirdim oyle kurtuldum. Sonra sevgilimle tanıstık aşık oldum ilişkiye başladık bir sure sonra sevgilim beni eve bırakırken bizi görmüş koşa koşa gelmiş anneme sormuş annem de evet sevgilisi demiş. Onlar konuşurken ben işten geldim kadın bana dedi ki çok yakışıklı cocuk nerden buldun kız bunu çok yakismissiniz helal valla falan. Neyse sonra dedi ki benim oğlan da kızdan ayrıldı ya bunalımda erkek arkadaşına soylesen de beraber gezseniz sıkılıyor evde. Şok oldum. Erkek arkadaşıma ne benim ev sahibimin oglundan ya da banane. Koca çocuk arkadaş mı bulamiyor da iki sevgilinin yanında takılacak. Tanıstırmadım tabii. Sonraki gelişinde de sacma saçma konuşmalar yine ailesi istemeye gelicek bu yaz ondan bahsetmiş annem kadın diyor ki olmaz o iş belki ayrılırlar daha ne kadar oldu ne istemesi falan. Sonra geldi bana diyor kedilerin var senin kabul etcek mi bakalım kedilerini. Çok sever hayvanlari seviyor Kedilerimi de asla birakmayiz dedi dedim. O şimdi oyle der bakma sen dedi falan. Geçenki hareketi ile iyice şüphelendim dün geldi bana dedi ki benim sana getirdiğim arı polenini yedin mi. Ben de hatırlayamadım ne poleni dedim getirmiştim ya yemedin mi yoksa dedi ha tamam yedim teşekkür ederim dedim gecistirdim. Haberim bile yok getirmiş annem atmış suphelenip kadından. 1 ay olmuş getireli. 1 ay sonra yedin mi diye gelip sormak ne mantık? Kadından iyice suphelenmeye başladım ve bu sıra sevgilimden soğuma olayım da beni direkt ona yonlendirdi çünkü ortada sogumak için en ufak neden yok çocuk benim için kendini paralıyor. Üzerimde büyü olduğunu anlamamin bir yolu var mi? Varsa nasıl kurtulurum napayim arkadaşlar bir yol gösterin. Çok sevdiğim adamdan sebepsiz yere ayrılmak istiyorum kendimi zor tutuyorum elimde değil

Polende varsa bile yememişsin işte :KK70: niye tutsun
Aman aklın karışmış bence senin
Herkesin her pisliği tutsa, kimse ayakta kalamazdı herhalde ?

Çok şüpheleniyosan 3 er felak nas ihlas filan oku

Konun kapanacak
Neden konum kapandı diye konu açma, o da yasak
Bu konun 'büyü' gibi konular yasak diye kapanacak
Hadi geçmiş olsun

Back
X