Buz Bebeklerini bekleyenler buraya :)

Yumurtalikarin ve vücudun su toplaması canım. Bu riske rağmen transfer yapılırsa akcigere kadar ulaşabiliyor. Ben iyi ki yapılmamış diyorum şimdi. Vücudum çok rahatladı heleki adetten sonra. Senin opu yeni yapıldı sanırım. Umarım hepimiz güzel sonuckar6aliriz. Benim tahminime göre haftaya çarşamba veya perşembe transfer olacak. Lütfen dua edelim birbirimize umarım güzel gider her şey
Benim aralik 27de opu yapildi adetliyim bugun 3. Gunu ne olur olmaz kontrole gittim 21. Gunu gel igneye baslicaz biyolojik takvimini bize gore ayarlocaz dedi hayirlisi olsun hakkimizda. Ben tanidigim tanimadigim evlat hasreti ceken kim varsa herkese dua ediyorum. Rabbim kapi kapi çare aratmasin. Kucaklarimizi bos birakmasin emeklerimiz heba olmasin insallah

Benim aralik 27de opu yapildi adetliyim bugun 3. Gunu ne olur olmaz kontrole gittim 21. Gunu gel igneye baslicaz biyolojik takvimini bize gore ayarlocaz dedi hayirlisi olsun hakkimizda. Ben tanidigim tanimadigim evlat hasreti ceken kim varsa herkese dua ediyorum. Rabbim kapi kapi çare aratmasin. Kucaklarimizi bos birakmasin emeklerimiz heba olmasin insallah
Amin canım inşallah. Senin ikinci adetinle baslicaklar o zaman. Hayırlısı canım her zaman.

Bisey sorucam bu su toplama sorunu devamlilik gosteren bisey mi 2. Adette gecikme olur mu acaba?
Yok canım ohss olduysa sen de ilk adetinle atarsın. Kaç yumurta toplandı. Belki senin daha fazla olduysa doktorun ikinci adeti o yüzden beklemistir. Adete etki yapmiyo. Zaten muhtemelen sana doğum kontrol hapı ya da adet söktürücü vericek sorun olmaz. Doktor ayarliyordur reglini.

Yok canım ohss olduysa sen de ilk adetinle atarsın. Kaç yumurta toplandı. Belki senin daha fazla olduysa doktorun ikinci adeti o yüzden beklemistir. Adete etki yapmiyo. Zaten muhtemelen sana doğum kontrol hapı ya da adet söktürücü vericek sorun olmaz. Doktor ayarliyordur reglini.
10 yumurta toplandi 6 dollendi ama 2 tane 3.gun 2. Kalite donduruldu bu ay gununde adrt oldum insallah hersey yolinda gider

Slm kzlar beni hatrladnzmi diğer topikten konsyrdk benm ilk tüp bebeGM tutmuştu ama sonra malsf kimyasal gebelik le sonuçlandı şimdi ise dondurulmuş denycez iknci adetm pesembe oldm bugün dr gttm 20 Şubatda bi aksilik olmazsa buz bebegmi alcam Rabbim hepmizn yardmcisi olsn zor ve sıkıcı süreç

Slm kzlar beni hatrladnzmi diğer topikten konsyrdk benm ilk tüp bebeGM tutmuştu ama sonra malsf kimyasal gebelik le sonuçlandı şimdi ise dondurulmuş denycez iknci adetm pesembe oldm bugün dr gttm 20 Şubatda bi aksilik olmazsa buz bebegmi alcam Rabbim hepmizn yardmcisi olsn zor ve sıkıcı süreç
Bildim canım aklimdaydin da. Çok geçmiş olsun. Bir dahakine daha güzel olsun inşallah her şey. Bende de oyle bir risk var şu an.nasıl seyretmisti değerlerin?

Bildim canım aklimdaydin da. Çok geçmiş olsun. Bir dahakine daha güzel olsun inşallah her şey. Bende de oyle bir risk var şu an.nasıl seyretmisti değerlerin?
Canm 48 le başladı 50 oldu 60 oldu sonra 33 e düştü bunları 1 gün ara ile yaptrydm sonra ilaçları kes dedi doktr kestm 3 gün snra kanamam başladı senin düştü mü düşecekmi cnm

Son düzenleme:
Slm kızlar bende dondurulmus larla hamileyim çok şükür, ohss olduğum için beklettiler ama değdi, geç oldu güç olmadı çok şükür, Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Canm 48 le başladı 50 oldu 60 oldu sonra 33 e düştü bunları 1 gün ara ile yaptrydm sonra ilaçları kes dedi doktr kestm 3 gün snra kanamam başladı senin düştü mü düşecekmi cnm
Canım 59 105 168 (aynı gün akşam 190 da oldu) ama artış düzenli bulunmadı birde dün sanciyla beraber leke geldi hemen progestan igneye başladım

Kizlar selam.Bahçecide tedavi olan arkadaslar ben transfer yaptircam kismetse.Bugun regli oldum baba verdik leri chart var coraspin ve estrofem kullanis gunleri.Regli olduktan kac gun sonra sizi gormek istiyolar.Bir de regli nin kacinci gunu ilaclari almaya basliyim?

Ay insallah düşmez ya Rabbim sna bagslasn bebgni çok acı bi durum ben 17 le baslyp 1000 lere ulaşanlari okdm burda bana ksmet olmadı bebgm malsf

Back
X