Buz Bebeklerini bekleyenler buraya :)

ilk değer 311 ikinci 790 oldu canım. 14 unde keseye gıdıcem korkuyorum :KK43: İnşallah sorunsuz gecer keseyı goruru pıt pıtları duyarım
İnşallah canım. İçini ferah tut kalacak Allahin izniyle seninle o. Elin karnında dua et bol bol. İkiz mi ne içime öyle doğuyor

İnşallah canım. İçini ferah tut kalacak Allahin izniyle seninle o. Elin karnında dua et bol bol. İkiz mi ne içime öyle doğuyor
2 tane koydurduk bakalım perşembe belkıde gorururuz. sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü olsun yavrucuklarım tek çift farketmez güzelim

Merhaba kızlar benim esiminde dondurulmuş spermi -196 derecede duruyor. Ama aranızda esi azosperm olup dondurulmuş spermi olan yok sanırım. Varsa bana yardımcı olabilir mi. Yarın sabah bütün filmlerimi tahlillerimi doktora gostericem ve sanırım bana da tüp bebek yapılacak. Esim azosperm olduğu için büyük ihtimal mikroenjeksiyon yaparlar. Fakat benden yumurta cikacak mi catlayacakmi kaliteli mi olacak diyelim benimkiler iyi çıktı ama eşimin dondurulmuş sperm olduğu için yumurta mi dolleyebilecekmi bunlar kafamı çok karıştırıyor. Rahim filmi için bile bir sürü sitres sıkıntı yaptım kendime şimdide tüp bebek sitresi kafamda deli sorular kafayı yicem artık arastirmaktan ne şarj dayanıyor ne gb ne mb

Merhaba kızlar benim esiminde dondurulmuş spermi -196 derecede duruyor. Ama aranızda esi azosperm olup dondurulmuş spermi olan yok sanırım. Varsa bana yardımcı olabilir mi. Yarın sabah bütün filmlerimi tahlillerimi doktora gostericem ve sanırım bana da tüp bebek yapılacak. Esim azosperm olduğu için büyük ihtimal mikroenjeksiyon yaparlar. Fakat benden yumurta cikacak mi catlayacakmi kaliteli mi olacak diyelim benimkiler iyi çıktı ama eşimin dondurulmuş sperm olduğu için yumurta mi dolleyebilecekmi bunlar kafamı çok karıştırıyor. Rahim filmi için bile bir sürü sitres sıkıntı yaptım kendime şimdide tüp bebek sitresi kafamda deli sorular kafayı yicem artık arastirmaktan ne şarj dayanıyor ne gb ne mb
Dondurulmuş değerler aklında mi canım. Spermler canlı çıkıyor diye biliyorum. Ve bildiğim kadarıyla yumurta veya sperm azsa havuz yöntemi diye bişey var. Embriyo lari biriktirin öyle transfer ediyorlar yani

Dondurulmuş değerler aklında mi canım. Spermler canlı çıkıyor diye biliyorum. Ve bildiğim kadarıyla yumurta veya sperm azsa havuz yöntemi diye bişey var. Embriyo lari biriktirin öyle transfer ediyorlar yani
Canım eşimin sonuç kağıdında spermartid ve spermatozoa düzeyine ulaşmış spermatagonez mevcuttur yazıyor. Adet ve % kaç canlı semen analizindeki gibi değerler yazmıyor. Havuz yöntemini ilk defa duydum. Bakalım yarın doktor ne diyecek

Evet ertelendi progestoron mu yuksek dedi pekte anlamiyorum ilk oldugu icin. Rahmin zamani gecmis bebek icin 2. adetimle baslicaz buraz dinlenmemi istedi

Evet ertelendi progestoron mu yuksek dedi pekte anlamiyorum ilk oldugu icin. Rahmin zamani gecmis bebek icin 2. adetimle baslicaz buraz dinlenmemi istedi
Sende de muhtemelen ohss riski gördü benim de hem progesteron hem e2 çok yüksekti. Birde çok yumurta olunca ertelendi. Bu ay tedavideyim inşallah güzel olur hepimiz için her şey

Ohss ne demek ben bilmiyorum. Insallah guzel haberlerini aliriz.
Yumurtalikarin ve vücudun su toplaması canım. Bu riske rağmen transfer yapılırsa akcigere kadar ulaşabiliyor. Ben iyi ki yapılmamış diyorum şimdi. Vücudum çok rahatladı heleki adetten sonra. Senin opu yeni yapıldı sanırım. Umarım hepimiz güzel sonuckar6aliriz. Benim tahminime göre haftaya çarşamba veya perşembe transfer olacak. Lütfen dua edelim birbirimize umarım güzel gider her şey

Back
X