Buz gibi soguk bu adamla ikinci bulusma

Ben hic boyle agir islere gelemem olacsksa olsun olmayacaksa olmasin .Ne bilim.

tulipa , yapılarımız aynı. Ben de ağır çekimli gidişattan hiç hoşlanmıyorum. Beklemek delirtiyor. Bir şey ya olur ya olmaz. Ortası yok bunun.

Aynısını yaşadım. Bekledim de bekledim. Ha bugün oldu, ha yarın derken baktım ayları devirmişiz. İkimiz de hoşlandığımızı dile getiriyoruz ama bir arpa boyu yol alamıyoruz. Adam ya eski acı tecrübelerinin faturasını bana kesiyor ya duygularından emin değil ya da özgürlüğüne düşkün olup birine bağlanma taraftarı değil. İnan hangisi olduğunu çözemedim. Hayatımda ilk defa bir insanın niyetini kestiremedim. Sonunda dayanamadım ve iletişimi kestim. Ara ara mesaj atıyor ve arıyor ama zamanla bunlar da sona erecektir.

Sende kendimi gördüm. Hikayen hikayeme çok benziyor. Bu adam umut vermiyor bana ve sen de akıntıya karşı kürek çekiyor gibisin. Bu durum acıdan başka bir şey vermez sana ve çabaladığın her geçen gün bir bakmışsın ki iyice bağlanmışsın ve kopamıyorsun.

İyi düşün.

Detay sorsaydın emin olsaydın adını öğrenseydin doğru mu diye
O yuzden nerdesin ne durumdasin diye sordum simdi.Evet keske bu aksam görüşebiliriz demeseydim.Tezcanliyim.Beklemek beni cok sıkıyor artik.Kendi bilir artik.

Yakin bir ilde.Iki saatlik.Arkadaslarinin arabasiyla onlarla beraber gitmis.

Kizlar diger bildik kk li panpalar yorum yapin.
Kendimi kotu hissediyorum bugun yine bu adam hakkinda.

O yuzden nerdesin ne durumdasin diye sordum simdi.Evet keske bu aksam görüşebiliriz demeseydim.Tezcanliyim.Beklemek beni cok sıkıyor artik.Kendi bilir artik.

keşke tekrar sormasaydın.
dönüş yaptı mı soruna.

Eski konularini biliyorum
Bu adama can simidi olrk bakiyorsun sadece.
Seni seven deger veren baska bi erkek olsa etrafinda buna sumugunu vermezsin.
Mabadini kaldirma egoistin

Eski konularini biliyorum
Bu adama can simidi olrk bakiyorsun sadece.
Seni seven deger veren baska bi erkek olsa etrafinda buna sumugunu vermezsin.
Mabadini kaldirma egoistin
Yok ya oyle degil
Hoslaniyorum.Bu yuzden pisman olmayayim diye fevri hareket etmiyorum.Eskilerden benle tekrar olmak isteyen biri var ustelik hic evlenmemis.Bunun cocuklari yaninda.Ama hic istemiyorum onu.Bir insani ya seviyorum ya sevmiyorum ben.

Kizlar diger bildik kk li panpalar yorum yapin.
Kendimi kotu hissediyorum bugun yine bu adam hakkinda.

buyur tulipa sana yorum. bir önceki konundakiyle aynı.
hala vakit kaybediyorsun ısrarla.
bu adamla ilgili açtığın bütün konulara yapılan yorumlar aynı minvalde. neden yorumları dikkate almıyorsun?

bana kalırsa sen ikinci seçeneksin onun için.

Ya boyle olmaz bir iliski degil mi?Ya suyu isiniyor bunun artik.Bana adam gibi saygi duymasi lazim
Ya kendiyle konusuyorum
Nerden cikariyorsun diyor brni ikna ediyor.Olmaz boyle.Bugun gercekten cenaze cikmis olabilir de denk mi duser boyle yaaa.Bugun gorusmeyecek benle gorun de bakin.Adam elde tutuyor gibi.Kendim mi buyutuyorum diyorum ama sizler de boyle soyluyorsunuz.

Zaten buna yine guvenmek hataydi.Neden geldi tekrar bana?.Ben yazmadim ki ona.Ilk basta hep o yazdi.
Neden yapti bu kotulugu bana ya.
Ben ona deger vermekten baska ne yaptim?Ben yazmadim ki ona.Ben evlilik lafi gecirmedim ki
Kendi gecirdi evlililik lafini.Yoksa asla ben duygusal bir yola girmezdim yazsa da.

Başka adam mı kalmadı? Yapma bunu kendine. Engelle gitsin...

Başka adam mı kalmadı? Yapma bunu kendine. Engelle gitsin...
Acele etme artik gorusemeyiz bugun yazdim.

Eski is arkadasim daha once iki ay gorusmustuk ciddi olarak.Ama is arkadasim oldugu icin uzun sureler onlaymisim gibi hissediyor bu yuzden galiba uzunmus gibi deger veriyordum.
Ben bunu fazla gormesem bukadar bagli olmazdim.

Bu kadar da agirdan satmaz bir insan kendini.
Boyle kadir kiymet bilmesin bakalim ben degil kendi kaybeder.Birinin onun cocuklarina bakmasi icin onu cok sevmesi lazim.Bunu ben yapabilirdim.Ama izin vermiyor ki cok seveyim.

Kendi kaybeder ya.Iki cocuguyla yalniz basina yasasin.Ordan burdan kadin dusurmeye calissin rezil rezil.Yemek temizlik icin kizkardesine bagimli olsun.Banane ya rezil olsun.Cok gonullu degilse rezil olsun.Ben de keyfime bakayim evde rahat rahat.Isim gucum yapiliyor oh mis.
Duygylarima da hitabetmiyor suan.Ben seni neyin icin seveyim (Hoslaniyordum bu yuzden atmasi zor oluyor)
Yasim 40 evlenmezsem de evlenmeyim yaaa.Boyle zorla alacaksa beni almasin.
Alayim maasimi tek basima harcayayim.Evimi kurayim mis gibi.Olmuyorsa napim.Sevmeden de kimseyle evlenemem.Su ic sikinti mi da artik duayla atmaya calisayim.
Ay kizlar nolur beni yalniz birakmayin.
Yazin daha yorum

Merhaba tulipa,bilmiyorum belki hoş karsilanmayabilir lakin hayatında birini istediğini bildiğim için önereceğim. Sohbet chat evlilik sitelerine falan girdin mi hic,sahte bir rumuzla orda da yeni arkadaşlıklar edinebilirsin güvenmemek kaydıyla.
Bu adama çok gıcığım eski konularından biliyorum totosu arşa değmiş şekilde,kendini bi halt zannediyor. Sen bu kadar değersiz misin ya,tabiki değilsin. Gençsin güzelsin,çocuğun yok ne yapacaksın bu ayıyı. Başka kişilere şans ver,eminim çok daha iyileriyle karşılaşacaksın.

Canım kızma ama burada kötülüğü sen kendine yapıyorsun o adam değil bence.

Cok tesekur ederim.Motive edici yorumun bana mutluluk verdi.Olmazsa oyle yaparim belki.Benim gibisini bulamaz o
Hele disardan taniyacak biri hic benim kadar deger vermez.Benim gibi çocuksuz maasli guzel yasini gostermeyen yasdasini nerden bulacak.Kusura bakmasin da yas olarak genc biri bunun cocuklarini niye ceksin daha iyi altarnetifleri mutlaka olur.Herkes ben mi ya sevgisinin pesinden gidecek.Benim oyle.Herkes mantikli dusunuyor bu konularda bayan da olsa.Gelmis bir de bana çektiriyor.Deger vermek dusunmek de hata olmus.Ustelik biraz da borcu var havaya giden.Cocuklarina ancak yeter aldigi para.Bir de yemek temizlik istiyor.Yardim etmezmis.Bunu seven disinda kim yapar.Herkes ben mi yaa.

Bence takintilisin. Baksana su mesajlarina.. Kendi yazdiklarini disaridan bir gozle yabanci gibi okumani tavsiye ediyorum.. O zaman anlarsin sadece kendini avutmaya çalıştığını.. Gercek düşüncelerin degil bunlar.. Kendi kendini ikna etmeye calisiyorsun.. Tavsiyem tamamen baska seylere yonelmen.. Ondan gelecek bi mesaja muhtac gibi gorunmemen.. Ama diger arkadaslar yorum yapmış.. Tavsiyelere uymuyormussun.. Birkac zaman sonra ayni adamla ilgili ayni minvalde konu acarsin artik..

Bence bi daha mesaj atma, o atınca da kısa cevaplar ver. Bitecekmiş gibi düşün ve öyle davran ki biterse içinde kalmasın. Bi sonraki buluşma teklifini de mutlaka ertele, bahane bul

Valla acarsam acarim.Burda kk arkadaslarimdan yardim istememden dogali yok bana gore.Surekli girer herkese yardim etmeye calisirim.Surekli giren herkese yardim etmeye calisan bildik arkadaslarimdan yardim istemem kadar dogali yok.Kendimi bastiracak degilim.Bir yardim istediysem 1000 yardim eli uzattığım olmustur.
Boyle motivilere ihtiyac var.Biz o anki bulanikliktan goremiyoruz oan.Kendimizde olunca zor oluyor.

Son düzenleme:
Tulipa, selam, sen zaten ayaklarini ustune durabilen kadınsın, kimsenin sevgisinde muhtaç değilsin, salla gitsin... nasip işler herşeyde şununu anladım seni sevmeyenle bir saniye bile durma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…