Ben hic boyle agir islere gelemem olacsksa olsun olmayacaksa olmasin .Ne bilim.
O yuzden nerdesin ne durumdasin diye sordum simdi.Evet keske bu aksam görüşebiliriz demeseydim.Tezcanliyim.Beklemek beni cok sıkıyor artik.Kendi bilir artik.Detay sorsaydın emin olsaydın adını öğrenseydin doğru mu diye
Yakin bir ilde.Iki saatlik.Arkadaslarinin arabasiyla onlarla beraber gitmis.Adam kendisi istememiş. Cenaze ne kadar sürüyor ki?? En geç 3’te biter. Mevlide kalıcak herhalde... bence bugün yetişebilirsen diyerek biraz da buluşmaya meraklı gibi gösterdin kendini. Bence akşamüstü mesaj atarsa cvbın soğuk olsun. Ve işim çıktı falan uydur. Yüzyüze iyiyse neden uzaktayken buz gibi????
O yuzden nerdesin ne durumdasin diye sordum simdi.Evet keske bu aksam görüşebiliriz demeseydim.Tezcanliyim.Beklemek beni cok sıkıyor artik.Kendi bilir artik.
Yok.Bakmadi teline yine.Son gorulme ozelligi de kapali bir suredir.keşke tekrar sormasaydın.
dönüş yaptı mı soruna.
Yok ya oyle degilEski konularini biliyorum
Bu adama can simidi olrk bakiyorsun sadece.
Seni seven deger veren baska bi erkek olsa etrafinda buna sumugunu vermezsin.
Mabadini kaldirma egoistin
eski konuna baktım.
bütün yorumlar bu adamdan bir yol olmayacağına dair. kasım ayında açmışsın.
inşallah bir bu kadar daha zaman harcamazsın bu adama ve inşallah yapılan yorumları ciddiye alırsın bu sefer.
Kizlar diger bildik kk li panpalar yorum yapin.
Kendimi kotu hissediyorum bugun yine bu adam hakkinda.
Ya boyle olmaz bir iliski degil mi?Ya suyu isiniyor bunun artik.Bana adam gibi saygi duymasi lazimbuyur tulipa sana yorum. bir önceki konundakiyle aynı.
hala vakit kaybediyorsun ısrarla.
bu adamla ilgili açtığın bütün konulara yapılan yorumlar aynı minvalde. neden yorumları dikkate almıyorsun?
bana kalırsa sen ikinci seçeneksin onun için.
Acele etme artik gorusemeyiz bugun yazdim.Başka adam mı kalmadı? Yapma bunu kendine. Engelle gitsin...
Canım kızma ama burada kötülüğü sen kendine yapıyorsun o adam değil bence.Ya boyle olmaz bir iliski degil mi?Ya suyu isiniyor bunun artik.Bana adam gibi saygi duymasi lazim
Ya kendiyle konusuyorum
Nerden cikariyorsun diyor brni ikna ediyor.Olmaz boyle.Bugun gercekten cenaze cikmis olabilir de denk mi duser boyle yaaa.Bugun gorusmeyecek benle gorun de bakin.Adam elde tutuyor gibi.Kendim mi buyutuyorum diyorum ama sizler de boyle soyluyorsunuz.
Zaten buna yine guvenmek hataydi.Neden geldi tekrar bana?.Ben yazmadim ki ona.Ilk basta hep o yazdi.
Neden yapti bu kotulugu bana ya.
Ben ona deger vermekten baska ne yaptim?Ben yazmadim ki ona.Ben evlilik lafi gecirmedim ki
Kendi gecirdi evlililik lafini.Yoksa asla ben duygusal bir yola girmezdim yazsa da.
Cok tesekur ederim.Motive edici yorumun bana mutluluk verdi.Olmazsa oyle yaparim belki.Benim gibisini bulamaz oMerhaba tulipa,bilmiyorum belki hoş karsilanmayabilir lakin hayatında birini istediğini bildiğim için önereceğim. Sohbet chat evlilik sitelerine falan girdin mi hic,sahte bir rumuzla orda da yeni arkadaşlıklar edinebilirsin güvenmemek kaydıyla.
Bu adama çok gıcığım eski konularından biliyorum totosu arşa değmiş şekilde,kendini bi halt zannediyor. Sen bu kadar değersiz misin ya,tabiki değilsin. Gençsin güzelsin,çocuğun yok ne yapacaksın bu ayıyı. Başka kişilere şans ver,eminim çok daha iyileriyle karşılaşacaksın.
Valla acarsam acarim.Burda kk arkadaslarimdan yardim istememden dogali yok bana gore.Surekli girer herkese yardim etmeye calisirim.Surekli giren herkese yardim etmeye calisan bildik arkadaslarimdan yardim istemem kadar dogali yok.Kendimi bastiracak degilim.Bir yardim istediysem 1000 yardim eli uzattığım olmustur.Bence takintilisin. Baksana su mesajlarina.. Kendi yazdiklarini disaridan bir gozle yabanci gibi okumani tavsiye ediyorum.. O zaman anlarsin sadece kendini avutmaya çalıştığını.. Gercek düşüncelerin degil bunlar.. Kendi kendini ikna etmeye calisiyorsun.. Tavsiyem tamamen baska seylere yonelmen.. Ondan gelecek bi mesaja muhtac gibi gorunmemen.. Ama diger arkadaslar yorum yapmış.. Tavsiyelere uymuyormussun.. Birkac zaman sonra ayni adamla ilgili ayni minvalde konu acarsin artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?