Hafızana sağlık ben hiç hatırlamıyorum valla :)Bir önceki konusunda sizin yaptığınız yorumu hatırlıyorum. Hoşçakal demesi gerektiğini söylemiştiniz.
Şimdi de öffle sıkıldığını düşünsün demişsiniz. Sonuna kadar katılıyorum size harfi harfine aynılarını yazacaktım :)
Sen kimsin kopek diyecem yani.Okey yapariz onu da.Akrebe köpek çekeceksin o ondan anlıyor.
Ruh sağlığını kumara yatırmak gibi birşey yani bana sorsan şutla derim ama sen topu ısrarla adamın ayağına veriyorsun :)
Bu kadar çabandan sonra yer mi bilemiyorum ama buluşmak isteme mesela. Öffle pöffle hep ben buluşma planı yapıyorum de uğraşamam çok kafa yordum sana de. Sen kimsin kupeeeek demyceksin adama dank diyeSen kimsin kopek diyecem yani.Okey yapariz onu da.
Bu kadar çabandan sonra yer mi bilemiyorum ama buluşmak isteme mesela. Öffle pöffle hep ben buluşma planı yapıyorum de uğraşamam çok kafa yordum sana de. Sen kimsin kupeeeek demyceksin adama dank diye
Uygun fiyatlı yurtdışı turlara arkadaş olunur.Cikalim valla .Yurt disi turdan bile arkadas bulamadigimdan sogudum.
Aynen oyle oldu.Ilk ben cok sallamadim bunu.Guvenmedigim icin.Hep o yazdi.Evlilik lafini o acti.Nezamanki ben yumusar gönlümü acar ben de arar oldum boyle oldu.
O kadar şey yazdılar sana tulipacığım ama bir kulağından girip diğerinden çıkıyor anlaşılan. Yaşayıp göreceksin ille. Sen yol vermedin o yol verecek. Kendini ısındırmaya çalışıyomuşmuş sen de hala oturup dinliyosun cevap yazıyosun... bu adamla evlensen bile sadece yemek temizlik çocuk üçgeninde yaşayacaksın bence. Adamdan hep sevgi dilenecek ama istediğini alamayacaksın. Adama teşekkür ediyorum ben, sanırım son noktayı o koyacak hepimizin de içi rahatlayacak kusura bakma. Onunla mutlu o la maz sınKizlar duramadim.Dun konustum .Dikkat ederim dedi.Yasadigi travmalardan bahsetti.Ben de yasadim dedim.Sonra en son dediki "yanlis anlama beni benim duygular olmus durumda,sana alismaya isinmaya calisiyorum.Nekadar becerebiliyorum bilmiyorum.Seni uzmek de istemiyorum."Bak bak.
Ben de birsuru sey yazdim."Uzak durarak alisamazsin.Boyle diyorsan isinamayacaksin bence.Seni yaniltanlara verdigin sansi bana vermedin.Verseydin guzel geri donusler alacaktin.vs
Sabah gordu gece bakmadi.Gorunce de birsey yazmadi.
Biter burda gibi. Ama uzgunum..
Hirs degildi aslinda.Beni hatirliyosundur :) basima buna benzer bir sey geldi. Mantiken biriyle gorustum evi arabasi dukkani var. Evlenmis ayrilmis cocugu yok. Tanidik da. Basta isinmadim sonra isinir gibi oldum. Vatandas hep kacti. Bulusma teklif etmiyor ama aslinda halihazirda evlilik gorusmesi yapiyoruz. Guya.. kacti da kacti. Sonra birgun pat diye yine gorusme teklif etti. Meger o gun kendini son kez denemeye gelmis. Donuste yine bulusuruz dedi umut verdi sonra bidaha ne aradi ne sordubir de tanidikk.
Ben onda kendimi o kadar degersiz hissettim ki. Aslinda o benim ustume gelseydi icime sinmeyecek biriydi. Karakterini icten ice begenmiyordum. Cimri filandi bir de. Ama iste kacti diye hirs etmistim.
Bana sey demisti o kadar guvendim ki seni eve koysam ne zaman gelsem beni bekliyor olursun vs. Dusun beni nerde gormus ama yanasiyor mu ı-ıh.
Ben de senin gibi kafaya taktim madem dusunmuyordu da neden oyle dedi vs vs. Sonra dedim Allah Allah. Neden kendimi.onun insafina birakacakmisim? Dediyse dedi. Ben de son bir deneme amacli mesaj attim. Ondan sonra anladim.
Sonra dedm daha da evlenmicem her karsima cikan baska turlu manyak. Beni kimse sevmicek heralde.
Sonra karsima nisanlm cikti iste sukur. O kdr guvensizdm ki yokusa suren hep ben oldum. Sonra bi baktm ne korku kalmis ne bir sey. Ne sevilmeme hissi ne pesinden surunuyor hissi.
Inan istenilmek baska bir duygu. Kendini bu adama paket yapip sunma. Hem sacini supurge edicen. Kimsenin yapmaya kolay kolay cesaret edemicegi seylere talip olcan hem de kendini sana lutfedicek pasa bey.
Kendi degerinin farkinda ol. Baskasindan da hoslanirsin. Sana deger veren seni isteyen biriyle ol.
Akrepmis bi de sanirim. Beni defalarca terk eden bir zirtapoz da akrepti. Durduk yere oylesine terk edip geri donmuslugu bile var. Olmicagini anlayip ben terk ettm sonra
Kimsenin manyagiyla ugrasmican valla. Ugrascaksan da karslignda en azindan sevgi istek gorcen. Biz dilenci degiliz onlar da sadaka degil
ÜzülmeKizlar duramadim.Dun konustum .Dikkat ederim dedi.Yasadigi travmalardan bahsetti.Ben de yasadim dedim.Sonra en son dediki "yanlis anlama beni benim duygular olmus durumda,sana alismaya isinmaya calisiyorum.Nekadar becerebiliyorum bilmiyorum.Seni uzmek de istemiyorum."Bak bak.
Ben de birsuru sey yazdim."Uzak durarak alisamazsin.Boyle diyorsan isinamayacaksin bence.Seni yaniltanlara verdigin sansi bana vermedin.Verseydin guzel geri donusler alacaktin.vs
Yapmasaydın keşke... bunlar hep bahane... istiyorsan hiç şikayet etmeden sabırlı olman gerekir... belki bir gün sever yada ısınır... ulan bu meyve mı bekleyecen olgunlaşmasına...Kizlar duramadim.Dun konustum .Dikkat ederim dedi.Yasadigi travmalardan bahsetti.Ben de yasadim dedim.Sonra en son dediki "yanlis anlama beni benim duygular olmus durumda,sana alismaya isinmaya calisiyorum.Nekadar becerebiliyorum bilmiyorum.Seni uzmek de istemiyorum."Bak bak.
Sabah gordu gece bakmadi.Girunce de birsey yazmadi.
Kizlar duramadim.Dun konustum .Dikkat ederim dedi.Yasadigi travmalardan bahsetti.Ben de yasadim dedim.Sonra en son dediki "yanlis anlama beni benim duygular olmus durumda,sana alismaya isinmaya calisiyorum.Nekadar becerebiliyorum bilmiyorum.Seni uzmek de istemiyorum."Bak bak.
SENİ ŞİMDİDEN ÇÖKERTMİŞ SÜREKLİ KENDİNİ SORGULAMAYI BIRAK... SEN ŞIKIR ŞIKIR GİT ASİL DUR NASIL DAVRANIRSA KARŞILIĞINI VER VE DİKKATİ ÜSTÜNE ÇEK.Ikinci yuzyuze gelme.
Ikidir gorusmek istemiyorsan soyle demistim.Nerden cikariyorsun demisti.
Ama adam buz gibi soguk usutuyor insani.Yuzyuze daha iyi tabi.
Ben de arada sicak arada mesafeli duruyorum.Hayaller kurmamaya calisiyorum.Son konularim bunla ilgili
.Yarin gorusecez.Nasil davranmaliyim?
.Cok guzel ve ozguvenli olmaliyim.Ama buna moralim yok.
Lutfen beni motive edin kizlar.Sanki cok istenmiyormus hissi motivemi ozguvenimi dusuruyor.Bu aksam yine o hissi aldim.
Ama kendimi asagi cekmemeliyim buyuzden.Cekersem gozunde daha da dusecegim.
Boyle hisse devam ederse devam etmem zaten.Halbuki hoslaniyordum ben ondan.Yaptigina bak.Illa bir yukardan bakip ezeceksin bunlari deger vermeye gelmiyor.
Yarin cok guzel olabilirim.Yasimi hic gostermem.Guzelligim fena degil.O da yasitim.Birbirimize yakisiyoruz.O da benden onde degil sonucta.Sadece birkac kg fazlam var o da cok sıkıntı degil.Ama motivasyonum yok.
Baska nasil davranayim bu soguk adama.Onun gibi soguk mu?Ozaman yavas ilerler.Yada bam bam daha mi iyi olur?
Keske sevse ya beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?