- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
Akrep.Onlar nasil olur?Oğlak boğa burcu falansa onlar ilk başta öyle oluyorlar biraz
Ya ben buna deger vermistim.Illa olacak diye degil ama..Haklisin..Tulipa sevme sevilme isteğini anlıyor ve hak veriyorum allah iyilerle karşılaştırsın inşallah da illa bir adam olacak diye niye kendi değerini bu kadar düşüyorsun ki, sana saygı duymamasının önünü açıyorsun. Takıntı yapmışsın adamı, hoşlandıysan hoşlandın adam sallamıyor işte zorla mı, yarın başkasından hoşlanırsın boşver.
Evlilik işleri de nasip niye evlenmem artık diyosun da, bi bakarsın gönlünce bir eş bulmuşsun, olmazsa da takdir böyleymiş der hayatına bakarsın bak ben de profesyonel yalnızım, hem evlenmezsek de evlenmeyiz canım dünyanın sonu mu hallahallah
Aynen oyle oldu.Ilk ben cok sallamadim bunu.Guvenmedigim icin.Hep o yazdi.Evlilik lafini o acti.Nezamanki ben yumusar gönlümü acar ben de arar oldum boyle oldu.Kızlar bu konuda bir şey fark ettim. Mesela adam ilk kendi demiş tulipa öyle diyor evlilik falan demiş. Sonra kendini ağırdan satıyor. Bu tip erkeklerle ben de çok karşılaşıyorum. Yani bunların amacı ne bana adam dedi ki resmen "sizinle tanışmak istiyorum, ciddiyim" dedi. Sonra yazmadı. Şimdi tanışmak isteyen adam böyle mi olur? Güya bana böyle diyip aklıma düşürdü kendisini sonra da yazmıyor işte ben peşinden koşacağım falan. Amaç bu mu yani şimdi çok saçma. Erkek dediğin gerçekten etkilendiği bir kıza doğruları konuşur. Ve tutarlı olur.
İnşallah inşallah işte böyle düşünmek lazım, içimizi kararta kararta ömür geçer mi be yaÇok doğrusun mihikom, beğenilmediğimiz anlar oluyor ama hepsi hayatın içinde var, inşallah sevdiğimiz sevildiğimiz güzel ilişkilerin içinde mutlu olacağımız günler yaşarız. Yuvamız bebelerimiz olur, umudumuz hep olsun
Akrepler fena yaAkrep.Onlar nasil olur?
Evet ben de buna benzer bir adamla karşılaştım yanıma geldiğinde içime düşecek gibi ama sonra ses seda yok, sonradan anladım ki kafasında seçenekler ve bunlar arasında gel gitleri var nitekim sonradan nişanlandı. Çok hoşlanmama rağmen bu ikircikli hali fark edip çocuğu kafamdan çıkarmıştım çünkü yeterince değer görmeyecektim, çok sevmeme rağmen eşimi terk ettim çünkü yeterince değer görmüyordum. Yani adam dediğin şöyle olmalı böyle olmalı diyoruz ama insanlar her zaman ideal davranışları sergilemiyor gördüğümüz gibi, olmuyorsa bırakacağız. Gönlünün düştüğü insandan vazgeçmek hiç kolay değil ama hep derim insanın izzeti nefsi herşeyden önemli o zarar görüyorsa mecnun da olsan vazgeçmesini bilmek gerek.Kızlar bu konuda bir şey fark ettim. Mesela adam ilk kendi demiş tulipa öyle diyor evlilik falan demiş. Sonra kendini ağırdan satıyor. Bu tip erkeklerle ben de çok karşılaşıyorum. Yani bunların amacı ne bana adam dedi ki resmen "sizinle tanışmak istiyorum, ciddiyim" dedi. Sonra yazmadı. Şimdi tanışmak isteyen adam böyle mi olur? Güya bana böyle diyip aklıma düşürdü kendisini sonra da yazmıyor işte ben peşinden koşacağım falan. Amaç bu mu yani şimdi çok saçma. Erkek dediğin gerçekten etkilendiği bir kıza doğruları konuşur. Ve tutarlı olur.
Oysa isyerinde cok konuskan ve atilimciydi.Akrepler fena ya
Yani şöyle çok ketumlar
Kendiler hakkında çok şey anlatmazlar duygusaldırlar aslında ama pek belli etmezler
Kincidirlet unutmazlar
Alınganlar
Sor söyleyeyim akrep burcunu çok iyi tanırım erkek arkadaslarım yada hoşlandığım kişiler hep akrepti benim
Aynen oyle.Izzeti nefsimiz herseyden onemli.Gerekirse hoslanmayi deger vermeyi cope atmayi bilmeliyiz.Ozaman bile gozunde bir degerim olur hem.Evet ben de buna benzer bir adamla karşılaştım yanıma geldiğinde içime düşecek gibi ama sonra ses seda yok, sonradan anladım ki kafasında seçenekler ve bunlar arasında gel gitleri var nitekim sonradan nişanlandı. Çok hoşlanmama rağmen bu ikircikli hali fark edip çocuğu kafamdan çıkarmıştım çünkü yeterince değer görmeyecektim, çok sevmeme rağmen eşimi terk ettim çünkü yeterince değer görmüyordum. Yani adam dediğin şöyle olmalı böyle olmalı diyoruz ama insanlar her zaman ideal davranışları sergilemiyor gördüğümüz gibi, olmuyorsa bırakacağız. Gönlünün düştüğü insandan vazgeçmek hiç kolay değil ama hep derim insanın izzeti nefsi herşeyden önemli o zarar görüyorsa mecnun da olsan vazgeçmesini bilmek gerek.
Daha şimdiden size özel hissettirmeyen biri ile asla diyorumIkinci yuzyuze gelme.
Ikidir gorusmek istemiyorsan soyle demistim.Nerden cikariyorsun demisti.
Ama adam buz gibi soguk usutuyor insani.Yuzyuze daha iyi tabi.
Ben de arada sicak arada mesafeli duruyorum.Hayaller kurmamaya calisiyorum.Son konularim bunla ilgili
.Yarin gorusecez.Nasil davranmaliyim?
.Cok guzel ve ozguvenli olmaliyim.Ama buna moralim yok.
Lutfen beni motive edin kizlar.Sanki cok istenmiyormus hissi motivemi ozguvenimi dusuruyor.Bu aksam yine o hissi aldim.
Ama kendimi asagi cekmemeliyim buyuzden.Cekersem gozunde daha da dusecegim.
Boyle hisse devam ederse devam etmem zaten.Halbuki hoslaniyordum ben ondan.Yaptigina bak.Illa bir yukardan bakip ezeceksin bunlari deger vermeye gelmiyor.
Yarin cok guzel olabilirim.Yasimi hic gostermem.Guzelligim fena degil.O da yasitim.Birbirimize yakisiyoruz.O da benden onde degil sonucta.Sadece birkac kg fazlam var o da cok sıkıntı degil.Ama motivasyonum yok.
Baska nasil davranayim bu soguk adama.Onun gibi soguk mu?Ozaman yavas ilerler.Yada bam bam daha mi iyi olur?
Keske sevse ya beni..
O başka bu başkaOysa isyerinde cok konuskan ve atilimciydi.
Cinsellige duskunlugunu de gormedik.Oyle olsa daha cabuk yaklasirdI.Yada sagda solda bu ihtiyacini gideriyor.Ondan ihtiyaci da kalmiyor demek bana.Hayret sagda solda rezillik.O başka bu başka
Özel hayatında pek belli etmiyolar duygularını bence
Benim hep güzel başladı kötü bitti akreplerle
Akrepler cinselliğe çok düşkündür bide
Ya burçlara çok da takılmamak lazım da akrep deyince atladım hemen
Cimri derler ben cimriliklerini pek görmedim şimdi
Son sevgilimde akrepti hiç cimri değildi
Ama bitti mi bitti hiç aramadı ayrıldıktam sonra engelledi falan beni
Öyle işte
Umarım seninki mutlu sonla biter
Ya onu bilemeyiz ama önemli akrep içinCin
Cinsellige duskunlugunu de gormedik.Oyle olsa daha cabuk yaklasirdI.Yada sagda solda bu ihtiyacini gideriyor.Ondan ihtiyaci da kalmiyor demek bana.Hayret sagda solda rezillik.
Ben simdi anladim meseleyi.Akrep.Onlar nasil olur?
Nasil anladin kiz.Nasilmis?:)Ben simdi anladim meseleyi.
5 kilo verirsen soylerim :)Nasil anladin kiz.Nasilmis?:)
Buluşmasan?
Ona mecburmuşsun gibi algılanıyor.
Böyle değerini düşürürsün.
İlla buluşacaksan da son buluşmaymış gibi düşün ve arada öffle sıkıldığını düşünsün. Ciddiyim.
Ya simdi soyle de kafam biraz aydinlansin.
Akrebe köpek çekeceksin o ondan anlıyor.Ya simdi soyle de kafam biraz aydinlansin.
Bu da sey diyordu
SENI BANA CEKEN SEY NE gorustugumuzde soyleyecem.Biz gorusene kadar modasi gececek soyleyecegi seyin.Bir de dogum gunumu kutlayacaktik gorusup.
Adam hizla uzaklasiyor gibi.Ne guz konusuyorduk guzel guzel daha gecene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?