Buz gibi soguk bu adamla ikinci bulusma

Kızlar bu konuda bir şey fark ettim. Mesela adam ilk kendi demiş tulipa öyle diyor evlilik falan demiş. Sonra kendini ağırdan satıyor. Bu tip erkeklerle ben de çok karşılaşıyorum. Yani bunların amacı ne bana adam dedi ki resmen "sizinle tanışmak istiyorum, ciddiyim" dedi. Sonra yazmadı. Şimdi tanışmak isteyen adam böyle mi olur? Güya bana böyle diyip aklıma düşürdü kendisini sonra da yazmıyor işte ben peşinden koşacağım falan. Amaç bu mu yani şimdi çok saçma. Erkek dediğin gerçekten etkilendiği bir kıza doğruları konuşur. Ve tutarlı olur.

Ya ben buna deger vermistim.Illa olacak diye degil ama..Haklisin..

Aynen oyle oldu.Ilk ben cok sallamadim bunu.Guvenmedigim icin.Hep o yazdi.Evlilik lafini o acti.Nezamanki ben yumusar gönlümü acar ben de arar oldum boyle oldu.

İnşallah inşallah işte böyle düşünmek lazım, içimizi kararta kararta ömür geçer mi be ya

Akrep.Onlar nasil olur?
Akrepler fena ya
Yani şöyle çok ketumlar
Kendiler hakkında çok şey anlatmazlar duygusaldırlar aslında ama pek belli etmezler
Kincidirlet unutmazlar
Alınganlar
Sor söyleyeyim akrep burcunu çok iyi tanırım erkek arkadaslarım yada hoşlandığım kişiler hep akrepti benim

Yani illa ki yazan olmuştur ama görüşmeseniz .
O nasıl kendini ağırdan satıyorsa siz de öyle yapın. Peşinden koşuyormuş izlenimi yaratmayın ki kıymetiniz bilinsin(evet çok saçma ama erkekler bu dilden anliyor)

Evet ben de buna benzer bir adamla karşılaştım yanıma geldiğinde içime düşecek gibi ama sonra ses seda yok, sonradan anladım ki kafasında seçenekler ve bunlar arasında gel gitleri var nitekim sonradan nişanlandı. Çok hoşlanmama rağmen bu ikircikli hali fark edip çocuğu kafamdan çıkarmıştım çünkü yeterince değer görmeyecektim, çok sevmeme rağmen eşimi terk ettim çünkü yeterince değer görmüyordum. Yani adam dediğin şöyle olmalı böyle olmalı diyoruz ama insanlar her zaman ideal davranışları sergilemiyor gördüğümüz gibi, olmuyorsa bırakacağız. Gönlünün düştüğü insandan vazgeçmek hiç kolay değil ama hep derim insanın izzeti nefsi herşeyden önemli o zarar görüyorsa mecnun da olsan vazgeçmesini bilmek gerek.

Oysa isyerinde cok konuskan ve atilimciydi.

Aynen oyle.Izzeti nefsimiz herseyden onemli.Gerekirse hoslanmayi deger vermeyi cope atmayi bilmeliyiz.Ozaman bile gozunde bir degerim olur hem.

Daha şimdiden size özel hissettirmeyen biri ile asla diyorum

Oysa isyerinde cok konuskan ve atilimciydi.
O başka bu başka
Özel hayatında pek belli etmiyolar duygularını bence
Benim hep güzel başladı kötü bitti akreplerle
Akrepler cinselliğe çok düşkündür bide
Ya burçlara çok da takılmamak lazım da akrep deyince atladım hemen
Cimri derler ben cimriliklerini pek görmedim şimdi
Son sevgilimde akrepti hiç cimri değildi
Ama bitti mi bitti hiç aramadı ayrıldıktam sonra engelledi falan beni
Öyle işte
Umarım seninki mutlu sonla biter

Cin
Cinsellige duskunlugunu de gormedik.Oyle olsa daha cabuk yaklasirdI.Yada sagda solda bu ihtiyacini gideriyor.Ondan ihtiyaci da kalmiyor demek bana.Hayret sagda solda rezillik.
Bunla ikinci deneyisim benim.Kendi geldi.

Cin

Cinsellige duskunlugunu de gormedik.Oyle olsa daha cabuk yaklasirdI.Yada sagda solda bu ihtiyacini gideriyor.Ondan ihtiyaci da kalmiyor demek bana.Hayret sagda solda rezillik.
Ya onu bilemeyiz ama önemli akrep için
E tabi o aşamaya getirmiyorsan bu konuyu es geçelim
Neyse akrepler çok etkiliyor kadınları değişik bir auraları var
Ben mesela kesin akrep bu derim akrep çıkar
Öyle bir durum yani
Ben elde tutamadım valla son sevgilime çok aşıktım olmadı
Zor bir burç ya
Sorun olsa bile oturup konuşmazlar pek sorunu
Sohbeti falan iyidir ama asıl meseleleri konuşmazlar
Kindardırlat dikkat et
Sakın eleştirme
Asla unutmazlar

Bir önceki konusunda sizin yaptığınız yorumu hatırlıyorum. Hoşçakal demesi gerektiğini söylemiştiniz.
Şimdi de öffle sıkıldığını düşünsün demişsiniz. Sonuna kadar katılıyorum size harfi harfine aynılarını yazacaktım :)

5 kilo verirsen soylerim :)

M e g g soz sende. Bu buzdolabi akrep imis.
Ya simdi soyle de kafam biraz aydinlansin.

Bu da sey diyordu
SENI BANA CEKEN SEY NE gorustugumuzde soyleyecem.Biz gorusene kadar modasi gececek soyleyecegi seyin.Bir de dogum gunumu kutlayacaktik gorusup.
Adam hizla uzaklasiyor gibi.Ne guz konusuyorduk guzel guzel daha gecene kadar.

Akrebe köpek çekeceksin o ondan anlıyor.
Ruh sağlığını kumara yatırmak gibi birşey yani bana sorsan şutla derim ama sen topu ısrarla adamın ayağına veriyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…