- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ablacım ya kendi kendine teselli veriyorsun gibi gözüküyor okuyunca ne olur kırılma.Cok tesekur ederim.Motive edici yorumun bana mutluluk verdi.Olmazsa oyle yaparim belki.Benim gibisini bulamaz o
Hele disardan taniyacak biri hic benim kadar deger vermez.Benim gibi çocuksuz maasli guzel yasini gostermeyen yasdasini nerden bulacak.Kusura bakmasin da yas olarak genc biri bunun cocuklarini niye ceksin daha iyi altarnetifleri mutlaka olur.Herkes ben mi ya sevgisinin pesinden gidecek.Benim oyle.Herkes mantikli dusunuyor bu konularda bayan da olsa.Gelmis bir de bana çektiriyor.Deger vermek dusunmek de hata olmus.Ustelik biraz da borcu var havaya giden.Cocuklarina ancak yeter aldigi para.Bir de yemek temizlik istiyor.Yardim etmezmis.Bunu seven disinda kim yapar.Herkes ben mi yaa.
Cikalim valla .Yurt disi turdan bile arkadas bulamadigimdan sogudum.Kizim birak sunu en sonunda dayak aticam sana. Turlara cikalim biz yazin. Bunu gec siradakii.
Evet los doyurmuyor suan.Bana zamanla severim.Sevdim mi de omur boyu dedi ama ben bunu gorunceye kadar kanser olurum herhalde.Ki gorecegim bile belli degil.Ablacım ya kendi kendine teselli veriyorsun gibi gözüküyor okuyunca ne olur kırılma.
Ben sana zaman zaman denk geliyorum yazdıklarına çok naif iyi niyetli bir insansın.
Ama bu adama niye takıldın anlayamıyorum.
İnan ki onun kafasında Allah bilir ne tilkiler dönüyor.
Bu gelgitli adamların hep başka seçenekleri oluyor.
Bunu herkes biliyor.
İçinde huzursuzluk yaratan insanlarda da muhakkak bir sıkıntı oluyor.
Bir de ilişki sürdürdüğün halde kendinde bi boşluk hissediyorsan,tam olarak doymadığını düşünüyorsan o doğru insan değildir.
Ben ne zaman ki 2.eşimle tanıştım o zaman doyduğumu hissettim.
Daha önce bana bunu tattıran olmadığı için anladım yaşayanların ne demek istediğini.
Ayrıca neden 2 çocuklu bir adam?
Allah çocuklarının bahtlarını açık etsin de sen uzak durmalısın.
İlk evliliğinde zaten üzülmüşsün 2.de risk almak neden?
Cikalim valla .Yurt disi turdan bile arkadas bulamadigimdan sogudum.
Aynen.Kilo verelim once.Yurt ici tur yapicaz. Bana guven ama once su kilolari verelim.
Dogru diyorsun.Guzel dusuncen icin tesekur ederim.Tulipa forumdaki sevdiğim üyelerden birisin.eski konularına da baktım biraz
Ya Allasen şu adamı bırak. Hiç bi artisi yok.
Yaşın genç bulursun daha iyilerini.maasli eğitimli çalışan bi kadınsın.niye bu kadar gereksiz değer veriyosun bu adama.
Lütfen biraz mantıklı düşün.sen bence çok daha iyilerini hak ediyorsun.
Hem kolay mı çocuklu biri ile olmak.
Adam baya havalanmış .bırak yüz verme
Bence bahane uyduruyor. İsteyen adam kanat takar gene gelir. Üzme Canını bu adamla.Yakin bir ilde.Iki saatlik.Arkadaslarinin arabasiyla onlarla beraber gitmis.
Saat 17 30 gibi acele etme bugun gorusemeyiz artik dedim.O da yoldayiz arkadaslarla demis.Peki tmm dedim biraktim.Bence bahane uyduruyor. İsteyen adam kanat takar gene gelir. Üzme Canını bu adamla.
Yerinde olsam bir bahane bulup bu sefer ben onu ekerdim. Yukarıda yazdıklarına göre bu adam seni haketmiyor.Saat 17 30 gibi acele etme bugun gorusemeyiz artik dedim.O da yoldayiz arkadaslarla demis.Peki tmm dedim biraktim.
Niye başkası ile evlenirsin niye evlilik olmasın.Dogru diyorsun.Guzel dusuncen icin tesekur ederim.
Ama bu olmazsa evlilik olmaz.Napalim kismet buymus.Yine yalniz devam.
adam bosta kaliyo sen cantada kekliksin onun icin hemcinsime bunu soylerken uzuluyorum sen onu bur kere tersleyip yazma deyip engeli bassaydin suan bu stresi yasiyor olmazdin bu tip erkeklerden bi cacık olmaz arkadasim kendin cok değerlisin bunu hiç bir zaman unutma ve resti çek artıkYa boyle olmaz bir iliski degil mi?Ya suyu isiniyor bunun artik.Bana adam gibi saygi duymasi lazim
Ya kendiyle konusuyorum
Nerden cikariyorsun diyor brni ikna ediyor.Olmaz boyle.Bugun gercekten cenaze cikmis olabilir de denk mi duser boyle yaaa.Bugun gorusmeyecek benle gorun de bakin.Adam elde tutuyor gibi.Kendim mi buyutuyorum diyorum ama sizler de boyle soyluyorsunuz.
Zaten buna yine guvenmek hataydi.Neden geldi tekrar bana?.Ben yazmadim ki ona.Ilk basta hep o yazdi.
Neden yapti bu kotulugu bana ya.
Ben ona deger vermekten baska ne yaptim?Ben yazmadim ki ona.Ben evlilik lafi gecirmedim ki
Kendi gecirdi evlililik lafini.Yoksa asla ben duygusal bir yola girmezdim yazsa da.
Ya boyle olmaz bir iliski degil mi?Ya suyu isiniyor bunun artik.Bana adam gibi saygi duymasi lazim
Ya kendiyle konusuyorum
Nerden cikariyorsun diyor brni ikna ediyor.Olmaz boyle.Bugun gercekten cenaze cikmis olabilir de denk mi duser boyle yaaa.Bugun gorusmeyecek benle gorun de bakin.Adam elde tutuyor gibi.Kendim mi buyutuyorum diyorum ama sizler de boyle soyluyorsunuz.
Zaten buna yine guvenmek hataydi.Neden geldi tekrar bana?.Ben yazmadim ki ona.Ilk basta hep o yazdi.
Neden yapti bu kotulugu bana ya.
Ben ona deger vermekten baska ne yaptim?Ben yazmadim ki ona.Ben evlilik lafi gecirmedim ki
Kendi gecirdi evlililik lafini.Yoksa asla ben duygusal bir yola girmezdim yazsa da.
Çok doğrusun mihikom, beğenilmediğimiz anlar oluyor ama hepsi hayatın içinde var, inşallah sevdiğimiz sevildiğimiz güzel ilişkilerin içinde mutlu olacağımız günler yaşarız. Yuvamız bebelerimiz olur, umudumuz hep olsunTulipa sevme sevilme isteğini anlıyor ve hak veriyorum allah iyilerle karşılaştırsın inşallah da illa bir adam olacak diye niye kendi değerini bu kadar düşüyorsun ki, sana saygı duymamasının önünü açıyorsun. Takıntı yapmışsın adamı, hoşlandıysan hoşlandın adam sallamıyor işte zorla mı, yarın başkasından hoşlanırsın boşver.
Evlilik işleri de nasip niye evlenmem artık diyosun da, bi bakarsın gönlünce bir eş bulmuşsun, olmazsa da takdir böyleymiş der hayatına bakarsın bak ben de profesyonel yalnızım, hem evlenmezsek de evlenmeyiz canım dünyanın sonu mu hallahallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?