Buz gibi soguk bu adamla ikinci bulusma

Ablacım ya kendi kendine teselli veriyorsun gibi gözüküyor okuyunca ne olur kırılma.
Ben sana zaman zaman denk geliyorum yazdıklarına çok naif iyi niyetli bir insansın.
Ama bu adama niye takıldın anlayamıyorum.
İnan ki onun kafasında Allah bilir ne tilkiler dönüyor.
Bu gelgitli adamların hep başka seçenekleri oluyor.
Bunu herkes biliyor.
İçinde huzursuzluk yaratan insanlarda da muhakkak bir sıkıntı oluyor.
Bir de ilişki sürdürdüğün halde kendinde bi boşluk hissediyorsan,tam olarak doymadığını düşünüyorsan o doğru insan değildir.
Ben ne zaman ki 2.eşimle tanıştım o zaman doyduğumu hissettim.
Daha önce bana bunu tattıran olmadığı için anladım yaşayanların ne demek istediğini.
Ayrıca neden 2 çocuklu bir adam?
Allah çocuklarının bahtlarını açık etsin de sen uzak durmalısın.
İlk evliliğinde zaten üzülmüşsün 2.de risk almak neden?

Evet los doyurmuyor suan.Bana zamanla severim.Sevdim mi de omur boyu dedi ama ben bunu gorunceye kadar kanser olurum herhalde.Ki gorecegim bile belli degil.

Tulipa forumdaki sevdiğim üyelerden birisin.eski konularına da baktım biraz

Ya Allasen şu adamı bırak. Hiç bi artisi yok.
Yaşın genç bulursun daha iyilerini.maasli eğitimli çalışan bi kadınsın.niye bu kadar gereksiz değer veriyosun bu adama.
Lütfen biraz mantıklı düşün.sen bence çok daha iyilerini hak ediyorsun.
Hem kolay mı çocuklu biri ile olmak.
Adam baya havalanmış .bırak yüz verme

Dogru diyorsun.Guzel dusuncen icin tesekur ederim.
Ama bu olmazsa evlilik olmaz.Napalim kismet buymus.Yine yalniz devam.

Bence bahane uyduruyor. İsteyen adam kanat takar gene gelir. Üzme Canını bu adamla.
Saat 17 30 gibi acele etme bugun gorusemeyiz artik dedim.O da yoldayiz arkadaslarla demis.Peki tmm dedim biraktim.

Saat 17 30 gibi acele etme bugun gorusemeyiz artik dedim.O da yoldayiz arkadaslarla demis.Peki tmm dedim biraktim.
Yerinde olsam bir bahane bulup bu sefer ben onu ekerdim. Yukarıda yazdıklarına göre bu adam seni haketmiyor.

Ben olsam görüşmem neden ille bi adam yani, kendimi beğendirmeye çalışmam ilk intiba önemlidir benim için soğuk dediğim biriyle 2.kez görüşmezdim

adam bosta kaliyo sen cantada kekliksin onun icin hemcinsime bunu soylerken uzuluyorum sen onu bur kere tersleyip yazma deyip engeli bassaydin suan bu stresi yasiyor olmazdin bu tip erkeklerden bi cacık olmaz arkadasim kendin cok değerlisin bunu hiç bir zaman unutma ve resti çek artık

olmaz . kendine adam için bahaneler üretip durma. yol ver gitsin.

Tulipa sevme sevilme isteğini anlıyor ve hak veriyorum allah iyilerle karşılaştırsın inşallah da illa bir adam olacak diye niye kendi değerini bu kadar düşüyorsun ki, sana saygı duymamasının önünü açıyorsun. Takıntı yapmışsın adamı, hoşlandıysan hoşlandın adam sallamıyor işte zorla mı, yarın başkasından hoşlanırsın boşver.

Evlilik işleri de nasip niye evlenmem artık diyosun da, bi bakarsın gönlünce bir eş bulmuşsun, olmazsa da takdir böyleymiş der hayatına bakarsın bak ben de profesyonel yalnızım, hem evlenmezsek de evlenmeyiz canım dünyanın sonu mu hallahallah

Çok doğrusun mihikom, beğenilmediğimiz anlar oluyor ama hepsi hayatın içinde var, inşallah sevdiğimiz sevildiğimiz güzel ilişkilerin içinde mutlu olacağımız günler yaşarız. Yuvamız bebelerimiz olur, umudumuz hep olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…