Bilirim bende alırdım küçükken :) aklıma takıldı umarım yoktur .teşkBiz çocukken bi buzparmak vardı, limonlu buzu dondurma diye kakalıyorlardı, biz de yiyorduk gayet.
Hacim olarak kıyaslayınca her gün bir buzparmak yemiş oluyorsun, sıkıntı olmaz bence.
Düşününce bana da soğuk su işte .ama ne bilim bi yandan da zararı olablrmi diye düşündüm .sağolBi zarari yoktur belki faydasida vardir..buz tedavizi yaparlar ya hani.ama emin olamadim tabi
Ah o buz parmağın o zamanlar vişneliside vardı, sonradan sadece limonlu üretmeye başladılar. Hala var ve hala yiyorumBiz çocukken bi buzparmak vardı, limonlu buzu dondurma diye kakalıyorlardı, biz de yiyorduk gayet.
Hacim olarak kıyaslayınca her gün bir buzparmak yemiş oluyorsun, sıkıntı olmaz bence.
Hım diş olarak aklıma gelmedi hiç .aslında soğuğa hassasiyeti var dişimin diş doktorunda öğrendim .ama işte nasıl bi hırsla yiyorsam kırt kırt hassaslığı aşıyrm :)soğuğun diş minesine zararı var.aşırı sıcak ve aşırı soğuk diş minelerine zarar verir.bi yandan da kalori yaktırır insana.
Bnmki sanki aşırı gibi geldi aklıma geliyr hemn yiyorm alışkanlığa döndü bağımlı gibi sanki bilemedimHemn hemn herkes yer ,bende tabii
korkmana gerek yok
Ay ALLAH korusun haklısınız en kısa zamnda gidicm kontrollerimi de aksatmıştım bunuda söylerim benm karaciğerle olabilir aslında soğuk iyidr ona da ama .teşkciddi bi hastalık belirtisi olabilir doktora gidin......anneannemde böyleydi ....bagırsak kanseri cıktı.......şeker hastalıgıda vardı....hastalıgı itibariylede süreki içi yanardı buz yerdi birsürü.....belki sizin sebebi farklıdır ama doktora gidip net bi şekilde ögrenmekte fayda var.
eğer iki üç gün kendini sıkarsan krizin geçer.Hım diş olarak aklıma gelmedi hiç .aslında soğuğa hassasiyeti var dişimin diş doktorunda öğrendim .ama işte nasıl bi hırsla yiyorsam kırt kırt hassaslığı aşıyrm :)
Faranjiti ondandır kesin :) ses kısılır soğk ya .bırkmayı deniyim kötü alışkanlık olmasınBenim ablam yerdi buzluga kase kase su koyar donunca kasigi eline alir cit cit cit kira kira yerdi,bende kucukken bazen buzlugun kari oliyo ya onu yerdimBuzla ilgili mi bilmem ama ablam faranjit suan
Evt tamm deniyeyim tşkrlr neticeyi yazarım .eğer iki üç gün kendini sıkarsan krizin geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?