- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
Nerden çıktı bilmiyorum son 3 aydır farkındayım kar ,buz yiyorum çıldırıyrm yiyemeyince.rahat 4-5 küp buz yiyorum .akşmda aynı .okudum kahve telvesi ve buz yeme alışkanlığı gibi olan Demir eksikliği diye bilemedim .bnde strese bağladım içim yanıyr gibi sanki .varmı böyle alışkanlığı olan yada zazarı olurmu yemenin .
beeeeen..saçlarım bir kaç aydır çok dökülme olduğu için cuma günü doktora gittim..doktor kan tahlili istedi..sonuş demir eksikliği..demir ilacı verdi..Nerden çıktı bilmiyorum son 3 aydır farkındayım kar ,buz yiyorum çıldırıyrm yiyemeyince.rahat 4-5 küp buz yiyorum .akşmda aynı .okudum kahve telvesi ve buz yeme alışkanlığı gibi olan Demir eksikliği diye bilemedim .bnde strese bağladım içim yanıyr gibi sanki .varmı böyle alışkanlığı olan yada zazarı olurmu yemenin .
Nerden çıktı bilmiyorum son 3 aydır farkındayım kar ,buz yiyorum çıldırıyrm yiyemeyince.rahat 4-5 küp buz yiyorum .akşmda aynı .okudum kahve telvesi ve buz yeme alışkanlığı gibi olan Demir eksikliği diye bilemedim .bnde strese bağladım içim yanıyr gibi sanki .varmı böyle alışkanlığı olan yada zazarı olurmu yemenin .
demir tadavisini ne kadar süre devam ettirdiniz acaba ve iğne olarakmı yoksa hap olarakmı aldınız?Ben kuru kahve yiyordum kaşık kaşık, kahve pikası deniyor buna ve bir tür hastalık, demir tedavisi gördüm aylardır ağzıma sokmuyorum. Sizinki de böyle bir şey, tedavi olun derim çünkü ben doktora gittiğimde vücuttaki depolarda dahi demir kalmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?