Buz yeme alışkanlığı ?

demir tadavisini ne kadar süre devam ettirdiniz acaba ve iğne olarakmı yoksa hap olarakmı aldınız?
Ben 3-4 ay devam ettirdim ama daha da devam edebilirdi ben yarıda bıraktım şehir değiştirdiğim için.. Hap ve iğne olarak tedavi gördüm. İlk olarak 10 gün ard arda iğne, sonra iğne ayda 1e düştü. Hapa her gün devam ettim.

Bir şey olmaz. Bizde buz kültürü olmadığı için garip geliyor, hastalıklarla bağdaştırılıyor, ama yaşadığım ülkede hastanelerde bile "buz cipsi" diye bir diyet çeşidi var. Çoluk çocuk herkes her mevsim buzlu içecek içer ayrıca.
Tabii her şeyde olduğu gibi bunu da dozunda bırakmak lazım. Anlattıkların kadarıyla aşırıya kaçmıyorsun. Seviyorsan ye yani.

Biz çocukken bi buzparmak vardı, limonlu buzu dondurma diye kakalıyorlardı, biz de yiyorduk gayet.
Hacim olarak kıyaslayınca her gün bir buzparmak yemiş oluyorsun, sıkıntı olmaz bence.
Ama yavrum sen buzparmak yiyemeyince çıldırmıyordun.

Bence fizyolojik bir eksiklikten/fazlalıktan bu derece ihtiyaç duyuyor olabilir.

teşekkürler

bende yiyorum bir sorun yok canim benim ki cocuklugumdan kalma takilma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…