- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.274
- 43
- 30
- Konu Sahibi fiyonaprensesolan
-
Ay ben direk maydanozu falan doğrayıp buzdolabına koyuyorum orda bişey olmuyor ordan alıp kullanıyorum diğerlerini ben şu üstü açık düzenleyiciler varya ona koyuyorumKızlar 20 günlük evliyim ve dolabı nasıl yerleştirirsem sağlıklı ve temiz gözükür bilmiyorum.
Kapaksız şeffaf plastik düzenleyicilerden aldım, alt sebzelik çekmecesine sebze ve meyveleri onlara koyup yerleştiriyorum.
2-3 tane daha öyle düzenleyici var şu an elimde ama ben açıkta koyarsam pörsür mü diye korkuyorum. İlla kapaklı mı olması lazım?
Poşetli görüntüyü de sevmiyorum.
Bir de Maydanoz, semiz otu gibi yeşillikleri nasıl saklamalıyım?
işte o üstü açıklarda pörsür buruşur mu acaba diye korkuyorum. Sağlam kalıyor mu sizde?Ay ben direk maydanozu falan doğrayıp buzdolabına koyuyorum orda bişey olmuyor ordan alıp kullanıyorum diğerlerini ben şu üstü açık düzenleyiciler varya ona koyuyorum
Ben sebzeleri bu hedi kağıdı paketleri oluyor 100 lü almıştım ondan sebzeleri ona sarıyorum hem nemini alıp daha geç çürümesine sebeb oluyor hem de alıp koyarkende rahat oluyor sadece neyin için ne koymuştum diye karıştırıyorum bazenKızlar 20 günlük evliyim ve dolabı nasıl yerleştirirsem sağlıklı ve temiz gözükür bilmiyorum.
Kapaksız şeffaf plastik düzenleyicilerden aldım, alt sebzelik çekmecesine sebze ve meyveleri onlara koyup yerleştiriyorum.
2-3 tane daha öyle düzenleyici var şu an elimde ama ben açıkta koyarsam pörsür mü diye korkuyorum. İlla kapaklı mı olması lazım?
Poşetli görüntüyü de sevmiyorum.
Bir de Maydanoz, semiz otu gibi yeşillikleri nasıl saklamalıyım?
Yani bilmiyorum ki haftalık Pazar alışverişi yaptığım icin haftasına bir gün kala bitmiş oluyor genelde o yüzden hiç kötü falan olmadı yaniişte o üstü açıklarda pörsür buruşur mu acaba diye korkuyorum. Sağlam kalıyor mu sizde?
Hediye kağıdı bile yazamamışım uyanamadığım nasılda belliBen sebzeleri bu hedi kağıdı paketleri oluyor 100 lü almıştım ondan sebzeleri ona sarıyorum hem nemini alıp daha geç çürümesine sebeb oluyor hem de alıp koyarkende rahat oluyor sadece neyin için ne koymuştum diye karıştırıyorum bazen
heidi kağıdı anladım önce, çizgi film kahramanı olan heidiHediye kağıdı bile yazamamışım uyanamadığım nasılda belli
Bi dahaki pazara kadar deneyeceğim ben de. Eciş bücüş olmazlarsa gayet düzenli duracak. Teşekkürler :)Ben de dediğiniz organizerlerde saklıyorum meyve sebzeyi. Bi sorun olmuyor.
Maydanozu saplarından ayırıp bi saklama kabına altına ve üstüne havlu kağıt koyarak saklayabilirsiniz. Ya da direkt sapını sarıp öyle de koyabilirsiniz ama saplarından ayırmak kolaylık da olduğu için daha pratik gibi
Hedi Kağıdı ne acaba özel bir şey sanırım diye düşünürken cebap geldiHediye kağıdı bile yazamamışım uyanamadığım nasılda belli
Hava değişimi etkiliyor insanı asdfgheidi kağıdı anladım önce, çizgi film kahramanı olan heidisonra anladım
Çok tatlısınız, çok teşekkür ederim tavsiyeniz için..Sebzelikte meyve ve sebzeler hava alacak şekilde ağızları açık, yeşillikler de hava almayacak şekilde (mümkünse renksiz kağıda sarılı) uzun süre muhafaza ediliyor.
Renksiz kağıt için de genelde ekmek ya da simit aldığımız kağıtlar temiz olduğundan onları hep saklarım katlayıp. Lazım olunca hayat kurtarıyor. Sebzeliğe serilen yeşil örtüler var bimilyoncularda. Öyle örtü sererseniz, ileride temizliği daha kolay olur.
Yeni gelin telaşınızdan öpüyorum, hep böyle dertlerle kalın. Selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?