Canım ben de özellikle görsel olarak rahatsız oldğm için poşetle koymuyorm onun yerine orta boy kaplar aldım aldğm sebzeleri direk onlara koyup kaldırıyorm dolaba.ama marula filan ben de çözüm bulamadm
Sebzeler ve meyveleri yıkamadan koyarsan daha uzun ömürlü olur ve vitamin değeri gitmez.evet borcam da olabilir ben meyve ve domatesleri kaldırmadan önce yıkıyorum ve büyük boy yuvarlak kaselere koyuyorum annem de yıllardır öyle yapardı ondan gördüm onda sıkıntı yok ama işte buzdolabı poşeti de yine poşet... yine de sağol cnm :)
aa gerçekten mi teşekkür ederim aslında rahatlık oluyodu ama vitamini gitmesin tabi ki...Sebzeler ve meyveleri yıkamadan koyarsan daha uzun ömürlü olur ve vitamin değeri gitmez.
Tamamını yıkayıp kururtup buzdolabının sebze çekmecesine kağıt havlu sererek yerleştiriyorum. Hem kullanırken kolay oluyor hem de daha az yer kaplıyor.merhaba arkadaşlar,
özellikle mutfakta plastiği hiç sevmiyorum, sağlıksız olduğunu düşünüyorum. bu sebepten dolayı hemen hemen herşeyimi direk cam kavanoz ya da cam saklama kaplarına alırım. buzdolabımı açtığımda hem sağlık açısından hem de görsel olarak daha iyi oluyor ancak sebzelere çözüm bulamadım. örneğin pazardan aldığım patlıcan, kabak vs. gibi sebzeleri poşetle kaldırıyorum buzdolabıma ve bu hiç içime sinmiyor. buna çözüm bulmuş birileri var mıdır acaba
lütfen bakıp geçmeyin kızlar yeni evliyim pek pratik çözüm bulamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?