Buzdolabındaki bebek yalanı ortaya çıktı!

İşte pkk değil dediğin anda film kopuyor,Erdoğan'ın tek başına nasıl yaptığı konusunda açıklaman "öyle sanıyorum,bana böyle geliyor " dan öteye geçmiyor.

Adam tek basina polise vur emiri verip, gezide bircok ölüme sebeb oldu. Bu kadar vicdansiz biri herseyi yapar. Bush sence nasil ikiz kule'leri basardi? Medya desen, yargi desen hepsi Erdoganin. Böyle bir algi yönetimi yürütmek o kadar zorda degildir onun icin.

Arkadaslar yasak varken nasil vuruluyor bu halk diye dusunmeyin..
Evinin icinde dort duvar arasinda bile vurulma tehlikesiyle karsi karsiya oradaki insanlar..
Tuzumuz kuru bizim...

CİZRE'den son dakika haberleri geliyor.

Cizre teröristler tarafından polislere bombalı saldırı düzenlendi. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, saldırıda 5 polis yaralandı. Ancak Cizre'den gelen en son haberlerdeki iddialara göre saldırıda şehitler var. Polislerin şehit olduğu bilgisi henüz resmi kaynaklarca doğrulanmadı.

Şırnak'ın sokağa çıkma yasağı süren Cizre ilçesinde PKK'lılar devriye görevi yapan güvenlik güçlerinin geçişi sırasında yoldaki rögara tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi.
Patlamada 5 polis yaralanırken, yardıma gelen polislere PKK'lılar ateş açtı.

Nereden biliyorsun? Hic sans verildi mi? Mecliste hdp'nin olmasi ne zarari olabilir? Eger hak aranilcaksa bunun en iyi yolu siyaset degil mi? Demokratik yol degil mi?

Yoksa sence ne olmasi lazim?

Şuradan biliyorum, Daha seçimlerin ertesi günü Demirtaş bizzat bebek katiline teşekkür etmedi mi etti hatta özel olarak.
Biz gücümüzü pkk'dan, PYD'den alıyoruz diyende kendi eş başkanları değil mi? 30 yıldır iliğimizi kemiğimizi kurutan bu kanlı örgütün adını zikretmeleri bile mecliste dahada güçlendikleri taktir de neler olabileceği ile ilgili ip uçları vermiyor mu?
Kimse HDP'ye şans verilmedi diyemez. Neden seçim öncesi Türkiye partisiyken seçimden hemen sonra güçlerini pkk'dan aldılar. Kimse kusura bakmasın da bu kadar pkk seviciliği yapan bir parti iyilik abidesi, Türkiye partisi değildir.
Sorunların çözümü için en iyi yol tabiki de silah değil siyasettir ancak bu şekilde değil. HDP TBMM'de kalıcı olarak yer almak istiyorsa pkk ile tüm bağlantısını kesip, terörü lanetleyip öyle gelecek bence olması gereken budur.

Konu algı yönetimi değil ki,şehitleri teröristler- pkk öldürmediyse (siz öldürmediğini düşünüyorsunuz) , kim öldürdü ? Erdoğan emri kime veriyor ?

Ki herkes sağ duyu derken Demirtaş hdp binalarına saldırı için analarından doğduğuna pişman edin diye gaz veriyor.

Ki herkes sağ duyu derken Demirtaş hdp binalarına saldırı için analarından doğduğuna pişman edin diye gaz veriyor.

yani herne kadar parti binalarına saldırıyı desteklemiyor olsak ta hiç bir parti liderinin bu şekilde galyana getirmemesi lazım halkı.

Hmm bu mantıkla pkkya destek veren bir kısım kürt var diye tüm halkı pkklı ilan etmeliyiz o zaman.
Kızdığınız şeyi kendiniz yapıyorsunuz. Olaylara tek taraflı bakıyorsunuz.

Pinkpin, şu benim yazdığım konunun neresinde , " siz" biz" var ? Ben şuan neyim ?
Çarpıtmaya gerek yok. Halk çok tepkili.
Sadece telaşım var ve bir yere yetişmeye çalıştığım için konvoya işaret vermediğim ve kornaya basmadığımdan dolayı yolum kesildi arabamın üstünde tepinildi.

Neden söz ediyorsunuz? Şuan halk çok tepkili.. Bunu göz ardı etmek anlamsız.

Evet cizre'de siviller tehlikede çünkü pkk sivil asker kürt türk ayrımı yapmıyor artık. Dün kamyon şoförleriyle yaşadıkları diyalogları izlemişsinizdir. Kürt olmaları önemli değil kamyonu yakmaya izin vermezseniz ateş açmak zorunda kalıcam diyor. Bu bize yansıyan olay sadece. Ayrıca başbakan açıkladı. Operasyonlar yavaş ilerliyor halka zarar gelmemesi için dedi. Cizrede asker ve polis, masum halkı ve ülkeyi kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Bu aşamadada bize düşen askerimize polisimize güvenmek. Terör yanlısı hesapların twitter yada herhangi bir sosyal ağda hiçbir açıklamasına inanmamak.

Amore donna konuyu aslında bu karışık ortamda yalan çıkabilecek haberlere istinaden açmışdım,ancak muhtemel bu haberde yalan.Ve evet elektrik yoksa buzdolabı işi ne?
elifciğiğm o paylaşılan linklere bak. kızcağının naşı buzlukta.

alıntılayım yine

Sana siz diye hitab etmiş olmandan "siz-biz" ayırımı yaptığım sonucuna varman sonra da çarpıtmaktan dem vurman tuhaf ve düşündürücü doğrusu.
Halk kürtlere değil pkkya tepkili. Lütfen sen çarpıtma.

Geçmiş olsun da kornaya basmadığından dolayı sana tepki gösterilmesiyle türk-kürt kavramları arasında ne gibi bir bağlantı var?
Cidden anlayamadım. Açıklar mısın?

Ozerklik ilan eden cicek bahcesi cizrede mi olmus bu inanmam. Oysa orada tek bir terorist yok hepsi sivil.

Devlet gayet dikkatli davraniyor ki bu kadar uzun surdu temizleme calismalari. Yoksa sivil terörist ayırt etme gibi bir derdi olmasaydi iki gunde dumduz ederdi Cizre'yi. Asker polis bombalar toplar mi atiyorlar eve bunu mu saniyorlar?

Kimse kusura bakmasın icindeki teroristleri kusmayip sokaga cikma yasagi varken teröristler icin eylem yapabiliyorlarsa asker polis dedikleri gibi katliam yapmiyor demek ki.

Anlamiyorum pkk ordan cekilse ne olacak yani devlet gidip guneydoguya atom bombasi mi atacak yoksa soykirim mi yapacak? Devletin sana vaad ettigi kotu bir sey de yok ki doguyu kalkindirmaya calisiyor surekli pkk da engel oluyor. Devletin yaptigi sinirlarini korumak. Oyle kafana esince "yaa ben özerk olcam hadi git isgalci Tc" dunyanin neresinde yapabilirsin bu isi.

Sen git hakkini savundugun halki canli kalkan yap sonra da devlet sivil vuriyy. He hewal hee sizin teroristiniz oldurunce gerilla olunce sivil olur alistik biz

Son düzenleme:

Nasıl anlayamadınız anlamadım ? Sen destek vermiyorsan bizden değilsindir diye tepki verildi..

Burada savunduğun kişi gecen sene 52 kişinin ölümüne sebep oldu.hemde bahsettiğin erdoganinki gibi yanlislikla gaz kapsullerinin isabet etmesiyle değil, canice bir ruhla bicaklayarak, balkondan atarak, arabayla ezerek yaptilar.

Kürt oy'unu almak istiyorlarsa bunu yapmak zorundalar. Zaman ile kürtlerde buna alinir zaten. Bdp sayesinde eger kürtler kendini hak sahibi görüyorlarsa, bu isin daga gitmek degil ile siyaset ile cözülcegini anlarsa bu iyi birsey degil mi?

Artik bu saatten sonra gecmise degil, gelecege bakmak istiyorum. Kimsenin evladi icin agladigini görmek istemiyorum. Iki tarafta kayiplar yasadi, evlatlar kaybetti. Millet inkar eder ama bircok kürt köyü'de terröre savas altinda yakilip yakildi. Bircok genc hapis'e atilip iskence cekti. Yani konu terrör ve pkk ise, tek suclu burda pkk degil. 30 yil boyunca politikacilarda bu olaydan nemalanmak icin bu savasi körükleyip bir cok gencin ölümüne sebep oldular.

Bunlar derin konular ve su an en önemli konu degil. Su an önemli olan Erdogan'in oy ugruna bircok genci feda etmesi. Birileri sordu da kim askerleri öldürüyor diye, mit var, erdogan'in bircok adamlari vardir. Hani diyorlardi ya maras katliami derin devlet yapti diye, bu niye öyle olmasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…