- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
İşte pkk değil dediğin anda film kopuyor,Erdoğan'ın tek başına nasıl yaptığı konusunda açıklaman "öyle sanıyorum,bana böyle geliyor " dan öteye geçmiyor.
Nereden biliyorsun? Hic sans verildi mi? Mecliste hdp'nin olmasi ne zarari olabilir? Eger hak aranilcaksa bunun en iyi yolu siyaset degil mi? Demokratik yol degil mi?
Yoksa sence ne olmasi lazim?
Adam tek basina polise vur emiri verip, gezide bircok ölüme sebeb oldu. Bu kadar vicdansiz biri herseyi yapar. Bush sence nasil ikiz kule'leri basardi? Medya desen, yargi desen hepsi Erdoganin. Böyle bir algi yönetimi yürütmek o kadar zorda degildir onun icin.
Şuradan biliyorum, Daha seçimlerin ertesi günü Demirtaş bizzat bebek katiline teşekkür etmedi mi etti hatta özel olarak.
Biz gücümüzü pkk'dan, PYD'den alıyoruz diyende kendi eş başkanları değil mi? 30 yıldır iliğimizi kemiğimizi kurutan bu kanlı örgütün adını zikretmeleri bile mecliste dahada güçlendikleri taktir de neler olabileceği ile ilgili ip uçları vermiyor mu?
Kimse HDP'ye şans verilmedi diyemez. Neden seçim öncesi Türkiye partisiyken seçimden hemen sonra güçlerini pkk'dan aldılar. Kimse kusura bakmasın da bu kadar pkk seviciliği yapan bir parti iyilik abidesi, Türkiye partisi değildir.
Sorunların çözümü için en iyi yol tabiki de silah değil siyasettir ancak bu şekilde değil. HDP TBMM'de kalıcı olarak yer almak istiyorsa pkk ile tüm bağlantısını kesip, terörü lanetleyip öyle gelecek bence olması gereken budur.
Ki herkes sağ duyu derken Demirtaş hdp binalarına saldırı için analarından doğduğuna pişman edin diye gaz veriyor.
Hmm bu mantıkla pkkya destek veren bir kısım kürt var diye tüm halkı pkklı ilan etmeliyiz o zaman.
Kızdığınız şeyi kendiniz yapıyorsunuz. Olaylara tek taraflı bakıyorsunuz.
Amore donna konuyu aslında bu karışık ortamda yalan çıkabilecek haberlere istinaden açmışdım,ancak muhtemel bu haberde yalan.Ve evet elektrik yoksa buzdolabı işi ne?Cizrede elektrikte yok diyorlardı buzdolabı nasıl çalışıyormuş..?
elifciğiğm o paylaşılan linklere bak. kızcağının naşı buzlukta.Amore donna konuyu aslında bu karışık ortamda yalan çıkabilecek haberlere istinaden açmışdım,ancak muhtemel bu haberde yalan.Ve evet elektrik yoksa buzdolabı işi ne?
alıntılayım yineşöyle oldu..
On yaşındaydı Cemile, 'Cizre'de doğmak' suçundan öldürüldü, evinde donduruldu, izin çıktı ve morga kondu!
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Cizre'de zırhlı bir araçtan açılan ateş sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 10 yaşındaki Cemile Cizir Çağırga'nın cesedi sokağa çıkma yasağından dolayı evlerindeki derin dondurucuda bekletildi. HDP'li vekillerin ısrarları sonucu bugün öğle saatlerinde küçük Cemile'nin cenazesi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Konuyla ilgili Hür Bakış haber sitesinden Behmen Doğu'ya bilgi veren HDP Mardin Milletvekili Mehmet Ali Aslan şu bilgileri aktardı:
''10 yaşındaki Cemile, dün akşam saatlerinde, Cudi Mahallesi'nde bulunan evlerinin önünde oynarken açılan ateş sonucu öldü. Eve yakın bir yerde bulunduğumuz için aileyi ziyaret ettik. Sokağa çıkma yasağından dolayı ambülanslara müsade edilmemesi Cemile'nin kan kaybından ölmesine neden oldu. Oyun arkadaşlarıyla konuştuk bize şunu söylediler: 'Bir anda gürültü oldu, silah sesi geldi, baktık Cemile yere düştü'. Cemile'nin vurulduğu yerin ilerisinde özel harekat timlerinin konumlandığı bir nokta var.
Çocuklar silah sesinin oradan geldiğini söyledi. Zaten polislerden başka kimseyi sokaklarda bulmak neredeyse imkansız. Çıkana ateş ediliyor. Bugün öğle saatlerinde evin derin dondurucusunda bekletilen küçük Cemile'nin cenazesini hastane morguna götürmek için evden çıkardık. Tüm riske rağmen yüzlerce Cizreli cenazeyi sahiplendi. Cudi mahallesinden aldığımız cenazeyi ana caddeye kadar kalabalıkla beraber götürdük. Burada cenazeyi ambülansa teslim edecekken zırhlı araçlardan bizlere ateş açıldı. Milletvekili olduğumuzu belirtmemize rağmen üzerimize araç sürüldü! Çıkarılan engellere rağmen Cemile'nin cenazesini Hastane morguna götürülmek üzere ambülansa teslim ettik.'
bir örnek. bu kız sokakta oynuyormuş.
Pinkpin, şu benim yazdığım konunun neresinde , " siz" biz" var ? Ben şuan neyim ?
Çarpıtmaya gerek yok. Halk çok tepkili.
Sadece telaşım var ve bir yere yetişmeye çalıştığım için konvoya işaret vermediğim ve kornaya basmadığımdan dolayı yolum kesildi arabamın üstünde tepinildi.
Neden söz ediyorsunuz? Şuan halk çok tepkili.. Bunu göz ardı etmek anlamsız.
Onu gördüm oky.Kendi açtığım konu için dedim yalan muhtemel diye.Ayrıca elektrik yoksa büyük kızda dolapda durmazki.elifciğiğm o paylaşılan linklere bak. kızcağının naşı buzlukta.
Ozerklik ilan eden cicek bahcesi cizrede mi olmus bu inanmam. Oysa orada tek bir terorist yok hepsi sivil.CİZRE'den son dakika haberleri geliyor.
Cizre teröristler tarafından polislere bombalı saldırı düzenlendi. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, saldırıda 5 polis yaralandı. Ancak Cizre'den gelen en son haberlerdeki iddialara göre saldırıda şehitler var. Polislerin şehit olduğu bilgisi henüz resmi kaynaklarca doğrulanmadı.
Şırnak'ın sokağa çıkma yasağı süren Cizre ilçesinde PKK'lılar devriye görevi yapan güvenlik güçlerinin geçişi sırasında yoldaki rögara tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi.
Patlamada 5 polis yaralanırken, yardıma gelen polislere PKK'lılar ateş açtı.
Sadece o mu Bodrum Cizreye cok uzak degil diye tehdit ediyor yine baris guverciniKi herkes sağ duyu derken Demirtaş hdp binalarına saldırı için analarından doğduğuna pişman edin diye gaz veriyor.
Sana siz diye hitab etmiş olmandan "siz-biz" ayırımı yaptığım sonucuna varman sonra da çarpıtmaktan dem vurman tuhaf ve düşündürücü doğrusu.
Halk kürtlere değil pkkya tepkili. Lütfen sen çarpıtma.
Geçmiş olsun da kornaya basmadığından dolayı sana tepki gösterilmesiyle türk-kürt kavramları arasında ne gibi bir bağlantı var?
Cidden anlayamadım. Açıklar mısın?
Adam tek basina polise vur emiri verip, gezide bircok ölüme sebeb oldu. Bu kadar vicdansiz biri herseyi yapar. Bush sence nasil ikiz kule'leri basardi? Medya desen, yargi desen hepsi Erdoganin. Böyle bir algi yönetimi yürütmek o kadar zorda degildir onun icin.
Şuradan biliyorum, Daha seçimlerin ertesi günü Demirtaş bizzat bebek katiline teşekkür etmedi mi etti hatta özel olarak.
Biz gücümüzü pkk'dan, PYD'den alıyoruz diyende kendi eş başkanları değil mi? 30 yıldır iliğimizi kemiğimizi kurutan bu kanlı örgütün adını zikretmeleri bile mecliste dahada güçlendikleri taktir de neler olabileceği ile ilgili ip uçları vermiyor mu?
Kimse HDP'ye şans verilmedi diyemez. Neden seçim öncesi Türkiye partisiyken seçimden hemen sonra güçlerini pkk'dan aldılar. Kimse kusura bakmasın da bu kadar pkk seviciliği yapan bir parti iyilik abidesi, Türkiye partisi değildir.
Sorunların çözümü için en iyi yol tabiki de silah değil siyasettir ancak bu şekilde değil. HDP TBMM'de kalıcı olarak yer almak istiyorsa pkk ile tüm bağlantısını kesip, terörü lanetleyip öyle gelecek bence olması gereken budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?