Buzdolabındaki bebek yalanı ortaya çıktı!

inşallah..

“Burada cephane yok, sivil insanlar öldürülüyor. Halk kendini korumaya çalışıyor. Gençler barikat kurmuş kendilerini korumak için. Evinin önünde oynayan çocuklar öldürülüyor” dedi.
İşte bu cümleyle tüm inandırıcılığını kaybetti malesef benim için bu mektup.Hükümetin tamamen kendi lehine yaptığı açıklamalardan bir farkı yok bu mektubunda,sadece Pkk yı savunmak için yazılmış.Cizre yi polis ve asker bırakıp gitsin,pkk da Suriyeden rahatça silah ve destek alabilsin,biraz daha palazlansın.Bunun için duygu sömürüsü yapılıp halka iyi görünmeye çalışıyorlar.Bu ülkede cizre deki pkk nın yapılanmasını bilmeyen yoktur yıllardır,ilçede sadece masum halk yaşıyor gibi gösteriyorlar.Daha 2-3 saat önce polise bombalı saldırı düzenlenmiş.1 i ağır,5 polis yaralanmış.İlçenin heryerinde çatışmalar,hendekler varken bunu polis kendi kendine yapmıyor.
Mektupta deseydi ki,''PKK ve polis çatışırken sivil halk ölüyor'',ciddiye alırdım.Şu haliyle benim için sadece bir provake malzemesidir.

İçlerinde olan o kişiler halktan değil mi ?

hdp daha öncede vardı ve kürt halkının oyları zaten erdoğanındı.neden demirtaşı kendine rakip çıkarmak için gel meclise desin. bu kadar olayları planlayan adam(sizin deyiminizle)aklı bunamı kesmedii..ilginç gelmiyormu size özerklilik isteyeceksin ve erdoğan bunu zaten istiyor peki ne oluyorda size bunu sağlayan adamla ters düşmek istiyorsun..ne oluyorda toton kalkıp seni başkan yaptırmayacağız diyorsun yada nerden emir aldında çözüm süreci diyen özerklilik olsun diyen adama ters düşmeye başladın bana bunlarıda açıkla.

çünkü çözüm süreci vardı sizler herhalde o çözüm sürecinde yapılanları cidden basit sanıyorsunuzzz..ve 3 sene neredeyse silahlar durmuştu..

İçlerinde olan o kişiler halktan değil mi ?

Hmm bu mantıkla pkkya destek veren bir kısım kürt var diye tüm halkı pkklı ilan etmeliyiz o zaman.
Kızdığınız şeyi kendiniz yapıyorsunuz. Olaylara tek taraflı bakıyorsunuz.

Iste daha önce hic bir kürt parti rakip olmadi, olamadi. Ya kapatildilar, ya baraji gecemediler. Birak kürt partileri, Türk partileri bile rakip degildi artik Erdogan'a.

Hdp üstelik sadece kürtlerden degil, türklerden, akp karsitlardan da aldi. Hatta bundan dolayi baraji gecip akp'ye rakip olabildiler. Secim kampanya ve vaadleri zaten Erdogan'a karsiydi. Secimden öncede Erdogan'i baskan yapmayacaklarini belirtmislerdi. Secim sonrasini yine onu baskan yapmak, secmenlerine ihanet olurdu ve bu siyasi intihar olurdu.

Evet, Erdogan hdp'nin baraji gecmesini ummuyordu. Yukardaki yazdigim nedenlerden ötürü. Eger simdi hicbirsey yapmasaydi hdp ikinci secimde yine baraji gececekti. Sonucta birinci ve ikinci secimin arasinda ne fark var degil mi?

Tek plan hdp'ye camur atmak olurdu. Hdp kampanyasinda bariscil davraniyordu. Demirtas bircok insana sempatik gelmeye basladi. Atacagi camur agir olmaliydi. Hdp'yi vatan haini, genc yavrularin ölümün sorumlusu olarak göstermek ideal camur iste.

Son düzenleme:
veee kasımdaki sonuçlarda göreceğiz bu iddiaları

Yazida dikkat ceken yerler var. Sokaga cikmak yasaksa cocuklar nasil sokakta oynarken vuruldu? Ayrica bu nasil bi halk ki kendini bombalarla roket atarlarla savunuyo?
Suan hiçbişey belli degil fakat gonul hic bir masumun burnunun dahi kanamamasini istiyo

veee kasımdaki sonuçlarda göreceğiz bu iddiaları

Daha dün hdp ve demirtas'a karsi ilimli insanlar bile vatan haini diye bagiriyor, hdp binanin yikilmasini onaylayan var. Bu sitede bile örnekleri var. Bu gidis ile artik hdp baraji gececegini sanmiyorum.

Erdoğanın hiç bir zaman Demirtaşı kendisine rakip olarak gördüğünü düşünmüyorum açıkçası. gel meclisi lafını bir sıra çok kullanmıştı. Feyizoğluna da cüppeni çıkart meclise gel demişti. yani bu çağrısına fazla bir anlam yüklememek lazım. Ama çağrısını Demirtaş ciddiye almış olacak ki hdp olarak seçimlere girdiler. HDP'ye barajı aştıran da kim nederse desin kürt vatandaşların ciddi anlamda kendilerini temsil edecek bir partide birleşmek istemeleriydi.
Erdoğanın özerklik istediğini de düşünmüyorum böyle bir söylemiyle hiç karşılaşmadım. Bu yönde bir çabasıda olmadı. Onun amacı kürt oylarını alabilmekti çözüm süreciyle bunuda başardı. Ama hdp'nin barajı geçeceği tahminler dahilinde değildi sanıyorum. HDP'nin barajı aşması onun önünde engel oldu.

Daha dün hdp ve demirtas'a karsi ilimli insanlar bile vatan haini diye bagiriyor, hdp binanin yikilmasini onaylayan var. Bu sitede bile örnekleri var. Bu gidis ile artik hdp baraji gececegini sanmiyorum.

onlar onu başkan yaptırmadı, onlarda onlara barajı aştırmayacak.
Kirli bir danışıklı dövüş, sonumuz hayr olsun.

Bunlar hdpye atılmış çamur yani. Yoksa hdpnin sehitlerle yakindan uzaktan alakasi yok(!) Vay be

peki teröristlikten ılımlı insana geçişi nasıl oldu,birde ona bakmak lazım

Bu laf bana mi? Bu sitede ciddi fikir ayriliklari var fakat hic kimse masum yavrularin ölmesini istemiyor umarim, ben dahil!

Ben diyorum ki bu terörü yapan pkk degil, akp ve daha dogrusu Erdogan. Ölen gencecik askerlerede üzülürüm, gezi'de gözünü kaybeden, ölenlerede üzülürüm. Bunun adi vicdandir

ya bu insanlar ne kadar mantıksızca hareket ediyor gsm iletisim kopuklu var diyorlar hadi onu da geçtim bunlar o acıyı yaşarken foto mu çekcek bu insallar ne saf ya

şöyle oldu..

On yaşındaydı Cemile, 'Cizre'de doğmak' suçundan öldürüldü, evinde donduruldu, izin çıktı ve morga kondu!
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Cizre'de zırhlı bir araçtan açılan ateş sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 10 yaşındaki Cemile Cizir Çağırga'nın cesedi sokağa çıkma yasağından dolayı evlerindeki derin dondurucuda bekletildi. HDP'li vekillerin ısrarları sonucu bugün öğle saatlerinde küçük Cemile'nin cenazesi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Konuyla ilgili Hür Bakış haber sitesinden Behmen Doğu'ya bilgi veren HDP Mardin Milletvekili Mehmet Ali Aslan şu bilgileri aktardı:

''10 yaşındaki Cemile, dün akşam saatlerinde, Cudi Mahallesi'nde bulunan evlerinin önünde oynarken açılan ateş sonucu öldü. Eve yakın bir yerde bulunduğumuz için aileyi ziyaret ettik. Sokağa çıkma yasağından dolayı ambülanslara müsade edilmemesi Cemile'nin kan kaybından ölmesine neden oldu. Oyun arkadaşlarıyla konuştuk bize şunu söylediler: 'Bir anda gürültü oldu, silah sesi geldi, baktık Cemile yere düştü'. Cemile'nin vurulduğu yerin ilerisinde özel harekat timlerinin konumlandığı bir nokta var.

Çocuklar silah sesinin oradan geldiğini söyledi. Zaten polislerden başka kimseyi sokaklarda bulmak neredeyse imkansız. Çıkana ateş ediliyor. Bugün öğle saatlerinde evin derin dondurucusunda bekletilen küçük Cemile'nin cenazesini hastane morguna götürmek için evden çıkardık. Tüm riske rağmen yüzlerce Cizreli cenazeyi sahiplendi. Cudi mahallesinden aldığımız cenazeyi ana caddeye kadar kalabalıkla beraber götürdük. Burada cenazeyi ambülansa teslim edecekken zırhlı araçlardan bizlere ateş açıldı. Milletvekili olduğumuzu belirtmemize rağmen üzerimize araç sürüldü! Çıkarılan engellere rağmen Cemile'nin cenazesini Hastane morguna götürülmek üzere ambülansa teslim ettik.'

bir örnek. bu kız sokakta oynuyormuş.

Evet belki HDP'ye camur atıyorlar ama HDP'de görüldüğü gibi barışçıl, sempatik bir oluşum değil malesef kararsız_23

Evet belki HDP'ye camur atıyorlar ama HDP'de görüldüğü gibi barışçıl, sempatik bir oluşum değil malesef kararsız_23

Nereden biliyorsun? Hic sans verildi mi? Mecliste hdp'nin olmasi ne zarari olabilir? Eger hak aranilcaksa bunun en iyi yolu siyaset degil mi? Demokratik yol degil mi?

Yoksa sence ne olmasi lazim?

İşte pkk değil dediğin anda film kopuyor,Erdoğan'ın tek başına nasıl yaptığı konusunda açıklaman "öyle sanıyorum,bana böyle geliyor " dan öteye geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…