- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi northernlight
-
İlk defa böyle bir şey olmuşsa sorun etmeyin. Belki adam susadı bi soğuk su ya da soda baktı dolapta. Altı üstü çikolata. Godiva marka galiba. Adresinizi verin de yollayalım bari
ahah yahu tabi ki söyleme bee
helali hoş olsun kız 2 çikolatanın lafı yapılır mı?
zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.Yani yaptığı yanlış ama godiva çikolata öyle aşırı pahalı bir çikolata değil ki.
Adamın canı çekmiş yemiş. Yanlış anlamayın ama kendi annenizin de canı çekip yese , yine böyle tepki verecek miydiniz ?
tuttum bu yorumuİlk defa böyle bir şey olmuşsa sorun etmeyin. Belki adam susadı bi soğuk su ya da soda baktı dolapta. Altı üstü çikolata. Godiva marka galiba. Adresinizi verin de yollayalım bari
Sürekli çikolata yedi diye bahsedince bende ona taktınız sanmıştım.zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.
zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.
birşey söylemezdim ama bozulurdum gibi hissediyorum. yani kayınpederimle tamamen aynı: ona da birşey demedim ama bozuldum :)Adam nerden bilsin Godivanın pahalı olduğunu , görmüş canı çekmiş yemiş işte , kendi babanız olsa cidden bunun lafını yapar mıydınız ??
demek ki yeteri kadar düşünceli değilmiş size göre :)zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?