- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi northernlight
-
Yenebilir altın olsa konu sahibi kayınbabanın midesinde siyanürle altın arardıAmaaaan Godiva için mi bu kadar tantana? Duyan da sanacak yenebilir altın yapraklarından yapılma bir çikolataydı. Adamın canı çekmiş yemiş ben olsam helali hoş olsun der paketi komple hediye ederim yemin ederim ki. Ne kadar ayıp.
Yenebilir altın olsa konu sahibi kayınbabanın midesinde siyanürle altın arardı
Bisey kaybetmedin merak etme :)fakirlik işte, alamayınca insan tam adını da bilemiyo
He ya bayildim benKayınbabanın oğluna telefonda dolaptan çikolata yediğini sölemesi çok şeker değil mi
ahah yok godiva yedim de aman işte yabancı isim tribi :)Bisey kaybetmedin merak etme :)
Cikolata iste
Benim favorim hala eti karam gurme
Bunu gercek cikolata severler anlar :)
Renksiz cam şişede olanlardan. Özel gün suyu.Kayinpederiniz su içmiş ya suyun markası erikli miydi saka su muydu merak ettik onu da.
Bakış açısı ne kadar önemli. Konuyu okuyunca ben de öyle düşündüm ne şeker dedim çocuk gibi kusurunu söylüyor. Ama meğer ne büyük suç işlemiş...Kayınbabanın oğluna telefonda dolaptan çikolata yediğini sölemesi çok şeker değil mi
Benim fafori çikolatam after eight. Kayınbabam dolapta bulup yese naneli tattan ötürü bozuk zannedip bu ney la diyip hepsini çöpe atar kesin
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırarkadaşlar evet sıcak havada su içmek isteyeceği hiç aklıma gelmemişti. sizlere bu hatırlatma için teşekkür ederim.
sanırım yatak odası gezmemesi mutfağa da su vs için girmiş olması benim düşündüğüm kadar büyük sorun değil. herkese teşekkürler. sevgiliMune kapatabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?