buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok abartmışsınız ya. Kendi babamı düşünüyorum dolabımdan rahatça birşeyler yiyememesi beni rahatsız ederdi. Aynı şekilde kayınpederim de öyle. Artı evimde misafirim varsa dolabım onlarındır yani yiyecek içecek bu sonuçta.

evet bu su olayını bir üye daha yazmış benim aklıma gelmemişti. hava cidden sıcak. karıştırmak için değil de su içmek için açmış olabilir.

siz, gidip yedek anahtarı alacak kadar samimi olduğunuzu dile getirdiyseniz bırakın o da o samimiyeti hissetsin evinizden birşey yiyip içsin ayrıca kayın babanız ben olsam hoşuma bile giderdi evimden birşey yemesi kendini yabancı hissetmemesi

Adamın canı çekmiş çikolata için izin mi isteseydi "çocuklar çikolata yiyebilir miyim canım çekti de " diye başka biseyi izinsiz alsa tamam ama midedir yav bu. Üstten ye alttan çıksın kalp kırmaya ve kendinizi yormaya değmez çünkü ne siz ne eşiniz babasına gidip " baba sen bizim çikolatamızı yemişsin karım kızdı bi daha olmasın bak" demez.

evet bu su olayını bir üye daha yazmış benim aklıma gelmemişti. hava cidden sıcak. karıştırmak için değil de su içmek için açmış olabilir.
bence asıl sorun anahtarınızın onlarda ne ısı var yahu :)

Çok büyük ihtimalle su içmek istedi.
Nasıl bu kadar fesat ve kara kalpli yetiştiriliyorsunuz ben anlamıyorum.

Godiva ise o marka o kadar da pahalı değil
Size KK olarak gönderelim 5 paket

Rahmetli kayinpederimin az kuru etlerini yemedim cok severdi benim için saklardi aslinda caktirmadan. Valla evimde biri bisi yesin içsin ne kadar memnun olurum. Yaşlı adam nasik cani cekmistir ya cok uzuldum

insanın oğlunun/kızının evinde buzdolabını açıp birşey yiyemeyecekse nerede yiyecek ? allah aşkına kusura bakmayında 2 çikolata için bu laf edilmez. özel günlere yemek saklamayı da anlamam. zaten öyle çikolatalar her markette olmaz, özel bi gün olduğunda alacağın yeri biilr gider alırsın.

Çok büyük ihtimalle su içmek istedi.
Nasıl bu kadar fesat ve kara kalpli yetiştiriliyorsunuz ben anlamıyorum.

Godiva ise o marka o kadar da pahalı değil
Size KK olarak gönderelim 5 paket
su olayını düşünememiştim. fesat ve kara kalplilik değil, afiyet olsun dedik geçtik zaten, sadece evimde birşeylerin izinsiz kurcalanması beni rahatsız etti.

bu anahtar ısı tehlıkelı arkadaslar toplanmısken anlatayım kayınvalıdemın komsusunun basına gelenı

komsusunda oglunun ve kızının yedek anahtarları var evde anahtarlıkta kapı yanında asılı duruyor evlerıne gıren akrabamı ortak tanıdıkmı ne caktırmadan almıs o anahtarla hırsızlık yapmıs evdekı guvenlık kamerasından yakalandı komsuya gıdıyor anahtarı alıyor anahtarın actıgı evlere gırıp hırsızlık ufak seyler alıyor

degıl anahtarınızın fazlasını evde tutmak baskasınınkını de almayın vermeyınde

tehlıkelı ısler en yakınınızı bıle tanımayabılırsınız

Yani buzdolabınızı acması kurcalaması evet hoş olmamıs ama yedigi cikolata maximum yüz liradır bu kadarlıktamı kıymeti yok eşinizin babasının
Takıldıgınız nokta cok cirkin gercekten
Benim eve gelen yardımcıya gördügün herşeyi yiyebilirsin diyorum ama görmedigi italyadan özel getirdigim çikolatalarımı bile cekmeceleri kurcalayıp bulup yemiş gık demedim dememde ki o cikolatalar burada satılmıyor lüks dediginiz markanın üc bes katı fiyat malum euro
Nefsi cekmiş yemiş diyorum helali hos olsun diyorum vs
Yedi el yabancı bide düşünün

Benim aklıma ilk o geldi. Münasebetsiz bir kişiliği olsa (tabi ben tanımıyorum siz daha iyi bilirsiniz) yer içer çöpünü de bırakıp gider. Muhtemelen kendisi de yedikten sonra rahatsız hissedip arayıp söylemiş.
Ben sizi anladım siz parasında filan değilsiniz zaten. Ama öyle etrafı karıştırma potansiyeli olsaydı hiç arayıp söylemezdi bile.
Yine de anahtarı alın siz bence müsait bir zamanda.

İnsan değer verdiği şeyleri hayatındaki en değerli insanlarla yemeyecek de başkasına saklayacak. Çok saçma. Misafire de ikram yapılır da sırf misafire vermelik değerli çikolata saklamak gösteriş bence.

Belki adam susadı, bu yüzden dolabı açtı. Çikolatayı gördü canı istedi yedi. Yani 2 çikolatanın lafını yapmak bana çok abartı geldi. Bu ne ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…