- 24 Haziran 2011
- 23.543
- 49.177
- 798
- Konu Sahibi northernlight
-
evet bu su olayını bir üye daha yazmış benim aklıma gelmemişti. hava cidden sıcak. karıştırmak için değil de su içmek için açmış olabilir.Buzdolabını kurcalamak için açmamıştır hava çok sıcak. Soğuk bir şey içip ferahlamak istemiştir. Açmışken de canı çekmiştir görünce yemiştir. Yaşlı adam ikramlık çikolatayı sunumu vs bilmiyordur.
Sakın uyarmayın böyle bir şey için. Böyle konularda hassassanız ev anahtarını alın bence.
Ha bir kilo nutellayı kaşıklayıp bitirmiş, çöpünü de bırakıp çıkmış deseniz ben de haklısınız derdim.
siz, gidip yedek anahtarı alacak kadar samimi olduğunuzu dile getirdiyseniz bırakın o da o samimiyeti hissetsin evinizden birşey yiyip içsin ayrıca kayın babanız ben olsam hoşuma bile giderdi evimden birşey yemesi kendini yabancı hissetmemesişimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
bence asıl sorun anahtarınızın onlarda ne ısı var yahu :)evet bu su olayını bir üye daha yazmış benim aklıma gelmemişti. hava cidden sıcak. karıştırmak için değil de su içmek için açmış olabilir.
zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.
şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
[/QUO oglunun evinde yedigi bir cikolata bence vok da kotu degil ayrica size soylemis
su olayını düşünememiştim. fesat ve kara kalplilik değil, afiyet olsun dedik geçtik zaten, sadece evimde birşeylerin izinsiz kurcalanması beni rahatsız etti.Çok büyük ihtimalle su içmek istedi.
Nasıl bu kadar fesat ve kara kalpli yetiştiriliyorsunuz ben anlamıyorum.
Godiva ise o marka o kadar da pahalı değil
Size KK olarak gönderelim 5 paket
zamanında almışlar (ben evlenmeden önce)bence asıl sorun anahtarınızın onlarda ne ısı var yahu :)
evet bu su olayını bir üye daha yazmış benim aklıma gelmemişti. hava cidden sıcak. karıştırmak için değil de su içmek için açmış olabilir.
Adamın evidir Allah bilirzamanında almışlar (ben evlenmeden önce)
bir daha da geri istemedik.
Susamıştır yahu adam ölüm sıcağı var memlekette. Her yer yanıyor. Ya da şekeri düşmüş iki çikolata bakmıştır. Valla godiva marka çikolatayı altın tepside sunmuyorum ben insanlara. Hatta kv olsun annem olsun bir sürü güzel çikolata getirmişimdir yurtdışından hem onlara veririm hem evimdelerse yediririm. Niye başka misafire saklayayım? Annem, kv daha kıymetli onlar daha çok yesin isterim. Siz yanlış düşünüyorsunuz.
yoo elbette adamın evi değil. eşim almış zamanında, ailesinden ayrılıp tek başına yaşamaya başladığında.Adamın evidir Allah bilir
Kp almıştır o evi
Anahtarı tabi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?