buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kp kafasına göre girer mutfağa, rahatsız olmasın diye gitmem peşinden istediğini yer içer bangoya bıakır :)))

yemek içmek için laf mı yapılır el insaf yahu..

Sonradan çikolatasında değilim falan diye kıvırmışssınız ama gayet de çikolatasındaymışsınız. İçiniz gitmiş kıyamadağınız(!) Çikolataların yenmesine.
Hayret bir şey nasıl yermiş, 2 tane aşırmış, özel gün çikolatasıymış bilmem ne.
Eminim kendi babanızın lokmalarını da böyle itinayla sayıyorsunuzdur.

Bir çikolataya bir araba laf etmişsiniz belki karnı açtı ağıza atılacak bişi aramıştır sürekli tekrar etmedikçe niye sorun olsun

buyutulme sekliyle alakali sanirim ailenizde boyle dusundugu icin size tuhaf gelmis
benim evimde buzdolabimi acip bir sey yeseler garipsemem memnun bile olurum
baskasinin yedigi gani gani rizk getirir derdi babaannem

Yaşlanınca çocuk gibi olunur erkekler zaten her zaman boğazına düşkün olur ikisi birleşince evde oğlunun olunca yemiş işte adamcağız oh yarasın afiyet olsun

Vala bastan demissin ki covuk gibi:) benim sakladigimi yemedigimj yemis, sonrada yesin yediginde degilim. Tutarli da degilsin. Ne kadar ayip bunu bir xe gundeme getirmek ey allah im ya. Gulunc gercekten.

Aşırmak ne demek ya!
Nasıl insanlarsınız siz...
Ama varya suç sende değil, asıl suç o kacan olacak herifte.
Benim eşim babama bu düşüncelerde olacak, aşırıyor gibi çirkin ötesi bir kelime kullanacak onun aklını alırım aklını! Sonrasında ya çıkar defolup gider yada bundan sonra söyleyeceği tek şey "tamam kocacım/karıcığım" olur.
Kimse aşırı abartma falan demesin bu tiplere ancak bu müstehak.

Yani ne var yediyse afiyet olsun de ve geç.Konunuz bana bir siyasetçinin" evinizde çikolatalar,piskevütler" diye bir konuşması var onu hatirlatti da bi gülme tuttu beni:)))

3 ün 5 in lafını yapanları hiç sevmem görende altınlarınızı çaldı sanar oğlunun evi ne var bunda çikolata nedir ya sinir oluyorum sizin gibilere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…