- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi northernlight
-
Altınlarını çalsa napardı açaba :))) komedi ya çikolata nedir buraya konu açmış bideYa bu kadar yapmayın. Afiyet olsun diyip sevinin o da tadına bakmış iyi olmuş deyin. Ya gerçekten buna sevinemez misiniz. Diğer misafirlerden daha mı az değersiz? Canı çekmiş adamcagizin demekki yemiş ne var bunda. Orası oğlunun da evi. Ben okurken bunlari yazmanıza utandım. Evinizden altın asirmamis bir parça çikolata yemiş
Hayıııırrr yapmaa :)Bir yıldır duruyordu öyle evde, merak ettim şimdi açacağım. Denemeyi sizin adınıza da yapmış olurum.
Baktım şimdi tadına, bildiğin çikolata işte. Öyle anlatinca farklı bir şey diye canlandirdim gözümde.Hayıııırrr yapmaa :)
Konu sahibi vatandaş aynı şeyi aynı gün ikinci kez kaldıramaz yüreğine iner ://
Benim çikolatamdan ona neymiş demeyin zira şu konuyu açandan herşey beklenir :))
Kuvvet macunu, prezervatif, ped vs sanırımNe çikolataymış be neymiş gönderelimayıp ya bunun içinde konu açmak bide su buzdolabımı açtı muhabbeti bana mı komik geliyor bir iki kişiden duydumda ne var buzdolabınızda altın mı
Bir yil mi? Ah bu guzel sey bi yil bekletilir mi ya ben olsam hemen hüpletmistimBir yıldır duruyordu öyle evde, merak ettim şimdi açacağım. Denemeyi sizin adınıza da yapmış olurum.
ay süpersiniz ne güldüm ya:)))Kızlar yarın kayınbabam gelicek nolur nolmaz çikolatalarımı aşırır diye hepsini yemeye karar verdim
Eki Görüntüle 2296261
Zaten çikolatayı pek sevmem, dolapta duruyordu öyle unutmuştum bile. Konusahibi sağolsun hatırlattı bugün.Bir yil mi? Ah bu guzel sey bi yil bekletilir mi ya ben olsam hemen hüpletmistim
Burda ben de ne var derim de düşündüm de bozulurum galiba çünkü buzdolabım bile dağınıkNe çikolataymış be neymiş gönderelimayıp ya bunun içinde konu açmak bide su buzdolabımı açtı muhabbeti bana mı komik geliyor bir iki kişiden duydumda ne var buzdolabınızda altın mı
Mes3la susamış olabilir yaz günü. Şekeri düşmüş olabilir. Benim babam dolabimi açsa dikkatimi bile cekmez. Dolayısıyla kayınpederim de açabilir. Siz biraz tuhafsınız.zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.
aaa öyle deme Godiva onlar az degil:)Altınlarını çalsa napardı açaba :))) komedi ya çikolata nedir buraya konu açmış bide
Godivaya yeri gelmişken biri derdime çare bulsun
godayva mı ? godiva mı ?
Düşünceniz bana çok şey anlattı.Yediğinde değilim demişsiniz ama hep çikolatanın pahalı ve özel olmasından bahsetmişsiniz.Bir oğlum,bir kızım var.Doğduklarından beri (normal her anne baba gibi) herşeyin en sağlıklısını,en vitaminlisini,en faydalısını yesinler diye kendimizi paralıyoruz.Eğitimlerine yaptığımız masrafları saymıyorum bile.Hayatımız,paramız herşeyimiz onlar için.Bi an düşündüm gelinim böyle bir olay karşısında bunun hesabını yaparsa inanın kahrolurum.Çok üzüldüm kayınpederiniz adına.Susamamış ta olabilir canı oan tatlı bişey çekmiştir açmıştır dolabı ne var bunda yahu inanın anlayamıyorum.şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
fakirlik işte, alamayınca insan tam adını da bilemiyoGodiva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?