buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altınlarını çalsa napardı açaba :))) komedi ya çikolata nedir buraya konu açmış bide

her bayram öncesi bizim iş yerinde çikolata dağıtılır herkese. iyi bir markadır, isim vermiyim ama p...t

anneannemle babamı tembihliyim, bayram gelene kadar el sürmesinler. ay iyi ki açtın başlığı kız, yoksa bayrama ayırcağımız çikiletalar bitcekti

Bir yıldır duruyordu öyle evde, merak ettim şimdi açacağım. Denemeyi sizin adınıza da yapmış olurum.
Hayıııırrr yapmaa :)
Konu sahibi vatandaş aynı şeyi aynı gün ikinci kez kaldıramaz yüreğine iner ://
Benim çikolatamdan ona neymiş demeyin zira şu konuyu açandan herşey beklenir :))

Hayıııırrr yapmaa :)
Konu sahibi vatandaş aynı şeyi aynı gün ikinci kez kaldıramaz yüreğine iner ://
Benim çikolatamdan ona neymiş demeyin zira şu konuyu açandan herşey beklenir :))
Baktım şimdi tadına, bildiğin çikolata işte. Öyle anlatinca farklı bir şey diye canlandirdim gözümde.

Adamcagizin belki şekeri düştü sicaktan,acti buzdolabini yedi.
Ne var ki bunda?
Ben de bayramlarda sevdigim cikolata seker olursa gider gelir yerim misafirlikte:) onun bile lafini edecek insana da bayram ziyareti yaptigim icin kendime üzülürüm, guzelim tatil günümü kime harcadım diye.

Ne çikolataymış be neymiş gönderelim ayıp ya bunun içinde konu açmak bide su buzdolabımı açtı muhabbeti bana mı komik geliyor bir iki kişiden duydumda ne var buzdolabınızda altın mı
Burda ben de ne var derim de düşündüm de bozulurum galiba çünkü buzdolabım bile dağınık
Niye bende smiley çıkmıyor
Çıkıyormuş.

Mes3la susamış olabilir yaz günü. Şekeri düşmüş olabilir. Benim babam dolabimi açsa dikkatimi bile cekmez. Dolayısıyla kayınpederim de açabilir. Siz biraz tuhafsınız.

Düşünceniz bana çok şey anlattı.Yediğinde değilim demişsiniz ama hep çikolatanın pahalı ve özel olmasından bahsetmişsiniz.Bir oğlum,bir kızım var.Doğduklarından beri (normal her anne baba gibi) herşeyin en sağlıklısını,en vitaminlisini,en faydalısını yesinler diye kendimizi paralıyoruz.Eğitimlerine yaptığımız masrafları saymıyorum bile.Hayatımız,paramız herşeyimiz onlar için.Bi an düşündüm gelinim böyle bir olay karşısında bunun hesabını yaparsa inanın kahrolurum.Çok üzüldüm kayınpederiniz adına.Susamamış ta olabilir canı oan tatlı bişey çekmiştir açmıştır dolabı ne var bunda yahu inanın anlayamıyorum.

Benim kayınpederim gece öksürük tutunca uyanmış.Kendine şekerli su yapmak istemiş.Tezgahın üzerinde ters çevrili olan kahve makinesinin cezvesini normal cezve sanıp ocağa koymuş.Erimiş ve kullanılmaz hale gelmiş tabiki.Gram sorun yapmadım.Canın sağolsun dedim üzüldü diye onu teselli ettim.Çikolatayada bukadar sorun ne biliyim.

Amaaaan Godiva için mi bu kadar tantana? Duyan da sanacak yenebilir altın yapraklarından yapılma bir çikolataydı. Adamın canı çekmiş yemiş ben olsam helali hoş olsun der paketi komple hediye ederim yemin ederim ki. Ne kadar ayıp.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…