Aynısını yaşadım üstelik evde de yoktum o iğrenç koku sarmış çöp olmuştu.
12 yıllık dolap inanın tamir değdimi düzelmiyor.
Toplasanız 2 defa bozuldu 500 tl verdik çok pişmanım bir daha bozulursa atacagım.
Bazı tamirciler bilerek uzun ömürlü tamir etmiyor.
Tamamen vicdan meselesi.
Bundan sonra sürekli kontrol edin buzlugu dolabınızı.
Baktınız malzemeler eriyor direk komsunuza verin .
%99.9 voltaj problemi.Tokide oturuyoruz bina başlı başına sıkıntı. Teşekkür ederm
Voltaj problemi o zamanTokide oturuyoruz bina başlı başına sıkıntı. Teşekkür ederm
İnandığmdan değil hepsi birden olunca sinirle sorguladım sadece. Teşekkür ederm.%99.9 voltaj problemi.
Sizin üstünüzdeki uğursuzlukla falan ilgisi yok, böyle şeylere inanırsanız bütün uğursuzlukları üstünüze çekersiniz
Tv nin fişi hep takılı, hiç aklıma gelmemişti öyle yaparım artk. Sağolasın :)Voltaj problemi o zaman
Bazen kesinti sonrası çok kuvvetli veriyorlar elektriği
Tesisatınız kötü olduğu içinde eşyalarınıza zarar veriyor.
Tv yi kullanmadığınız zaman fişte bırakmayın.
Bu gibi önlemler işinizi görür
Hayır herşeyim yeni. Bulaşık makinam bozuldu bi ara. Ütü bozuldu yenisini aldık. Saç kurutma makinasını yeniden aldık. Daha ne gelecek bakalım başıma.
Daha yeni aldik canim.. bundan once miele aldim icerisi hosuma gitmedi geri verdim.. :)Şuan ki iyi mi bari :)
Bu şeye benziyor eskiler daha saglam gerçekten hani eski telefonlar da takoz gibiydi ne zaman akıllandı bir düşsse pert olur.Eşime demin dedm annem kendimi bildim bileli aynı buzdolabını kullanıyo tık demedi bizmki 5 yıl geçse acaba n"olur dedm.. aynen gelip gidip kontrol ederm artk. Kaldırıp balkondan atasım gelmişti sinirden...
Adamlar gitti halıları da tekrar yıkamaya gönderdm oturdum boş boş bakıyorum şimdi :)
Aynen öyle vallaBu şeye benziyor eskiler daha saglam gerçekten hani eski telefonlar da takoz gibiydi ne zaman akıllandı bir düşsse pert olur.
Şimdiki elektorniklerde öylme malesef yok öyle eskisi gibi 20 yıllık kullanmak.
ayıplı mal olabilir o zaman dondurucuHayır herşeyim yeni. Bulaşık makinam bozuldu bi ara. Ütü bozuldu yenisini aldık. Saç kurutma makinasını yeniden aldık. Daha ne gelecek bakalım başıma.
Ne kadar kullandınki o buzdolabını yeni evliysen merak ettimYeni evliyizson çare o sanırım.
cozulen kiymalar tekrar dondurucuya koyamazsiniz ben olsam kavururdum buzdolabi yapilinca atardim yine buzluga etleri de kavururdum yada gecici olarak komsuya rica ederdimYeni evliyizson çare o sanırım.
27/07/2016Ne kadar kullandınki o buzdolabını yeni evliysen merak ettim
Çok teşekkür ederm çay dökülen halıyı akşam parlatıcıyla çamaşır suyuyla silmeme rağmen geçmemişti bugun mutfak halısına kan dökülünce o bahaneyle ikisini de gönderdim. Sıkıntı yok sinirim geçti :) ara sıra melisa çayı içsek iyi gelir bize sanırım yada rezene. Regl yaklaşınca ve o dönem boyu barut gibi oluyorum bendesikmayin caninizi bazen hersey ust uste gelir sanki ne kadar sabirliyiz diye ogrenmek istiyormuscasin.regl donemine yakin bende sizin gibi olurum biri nefes alsa kizicam o derece.hersey halolur.halilari parlaticiyla temizleyin mis gibi oluyo.imkaniniz varsa yeni dolab alin.ailenizde yabanci degil sizi yadirgamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?