• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buzlukta sütlü tatlı saklanır mı acilll

gocuksuzzeskimoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
127
0
46
İstanbul
merhaba
bi kaç hafta sonra doğum yapıcam. Buzluğumda misafire ikramlık hazır bişeyler olsun istiyorum. Sigara böreği sardım koydum. Tupper ın prenses tacına irmik pastası yapsam. 2-3 hafta dursa misafir geleceği zaman bi kaç saat önceden çıkarsam tadında bi değişiklik olur mu ? Yada başka ne koyabilirim yardımcı olurmusunuz ???

hiç denemedim sütlü tatlı olacağını da sanmam çok riskli donması geçince yani çözülünce oda sıcaklığında şeklini ve tadını kaybedebilir.
tavsiyem tatlı,tuzlu pasta,kurabiye,poğaça tarzı şeyler,yufka börekleri hatta normal kek yani kremasız,
ama bunları yapar yapmaz tazeyken koyacaksın çıkarınca ,ısıtılması gereknleri de ısıtınca aynı o gün yapılmış gibi oluyor.

a101 markette dondurulmuş tiramisu var mükkemmel birşey ondan alıp onuda ikram edebilirsiniz.İrmik tatlısı donabilir

malesef buzlukta sütlü tatlı saklanmıyor,çözüldüğünde sulanıyor ve bütün özelliği gidiyor...

nıye kendını bu kadar yoruyorsun.ayrıca sen kırklı oluyorsun yanına gelmemelerı lazım kapıdan uğramaları lazım.kırkın bıtıncede yaparsın zaten.ben doğum yapacan hemde mısafırmı ağırlayacaksın.zahmet olmazsa gelenler yapsın yazık sana..

nıye kendını bu kadar yoruyorsun.ayrıca sen kırklı oluyorsun yanına gelmemelerı lazım kapıdan uğramaları lazım.kırkın bıtıncede yaparsın zaten.ben doğum yapacan hemde mısafırmı ağırlayacaksın.zahmet olmazsa gelenler yapsın yazık sana..

Bu yazıyı okurken hayretler içerisinde kaldım yazmadanda duramadım. Bende hamileyim ve aynı şekilde bende doğuma gitmeden buzluğumda herşeyin hazır olması istiyorum. Ne yani 40 gün kimse bizim eve girmicekmi öyle bir söylemişsinki sanki veremliyiz. Şahsen bizim ev hastaneden gelir gelmez tanıdıklarmızla dolacağına eminim. Gelen insanlarımız tabiki ellerinden geleni yapacaktır ama benim hazırlayıp buzluğa atmam özendiğim ve hepsini düşündüğümü belli ederki, bu çok güzel bir şeydir.

Malesef sütlü tatlı buzlukta saklanmaz. Tatlı sulu bir hal alır ve kıvamı bozulur. Bunun yerine kek, mozaik pasta vb. yapıp buzluğa koyabilirsiniz. Vaktiniz varsa şerbetli tatlıyı pişirip de koyabilirsiniz. Şerbetini ikram edeceğiniz zaman dökersiniz. Bu biraz zahmetli olur ama denenebilir.

Back
X