• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzmaviiii çeyizleriiiiiii :)

Aldıklarının hepsi de çok güzel canım iyi günlerde,mutlulukla kullan hepsini inşallah :16:

Öncelikle merhaba aldıkların gerçekten çok güzel iyi güzel ve mutlu günlerde kullanman dileği ile. Son resimlerdeki havluları nerden aldın hoşuma gitti.

Al benden de o kadar tatlım. Hiç ısınamadım onlara. Bir de şu metal tepsili, metal çay bardağı altlığı olan setlere... Nefret ediorum :) 800 ü kesin bulur tatlımmm. Hatta biraz geçebilirde. Ama zaten öyle süslü bi takım alsak aynı paraları bulacak. Ben koleksiyondan çay fincanı, kahve fincanı, esspresso fincanı ve çay bardağı takımı bir de şekerlik aldım 12 kişilik toplamda 1.000 lira verdim ki o zaman esse de indirim vardı yüzde 50 öyle aldım yani :) bir de geçen ay kırmızı altlıkları olan çay bardaklarını 29 tl ye aldım :) karaf aldım bi set daha çay bardağı aldım ... Baya bişiy almışım koleksiyondan .. Taktım ama çol beğeniyorum çünki. Eğer indirim görürsem haber vericem sana tatlım :)

valla çok sevinirim canım bende seriyi tamamlamak istiyorum çunku :)

Öncelikle merhaba aldıkların gerçekten çok güzel iyi güzel ve mutlu günlerde kullanman dileği ile. Son resimlerdeki havluları nerden aldın hoşuma gitti.

çok teşekkür ederim canım çok sağol son resimdeki havluları english home magazasından aldım :)

Çok kaliteli bir çeyiz bizilerle :9: güle güle kullan canım .

Bayıldım hepsine maşallah temel parçaları almışsın ıvır zıvırlar var , ah ah şu englısh home çerezliğini bir bulamadım gitti.:(

Çok kaliteli bir çeyiz bizilerle :9: güle güle kullan canım .

Bayıldım hepsine maşallah temel parçaları almışsın ıvır zıvırlar var , ah ah şu englısh home çerezliğini bir bulamadım gitti.:(

Teşekkür ederim canımmmmm :) ben alalı baya oldu bitmiş olabilir :/

hepsi çok güzel canım güle güle kullan nevresim takımlarını ve havlularını ayrı bi beğendim :)

çeyiz alışverişi bitmiyorrr :)
Eki Görüntüle 864257 $35.webp $36.webp $37.webp $39.webp $40.webp $41.webp $42.webp $43.webp $44.webp $45.webp $34.webp $33.webp Eki Görüntüle 864258 $21.webp $20.webp $24.webp $25.webp $28.webp $29.webp $30.webp $31.webp $32.webp $46.webp

Back
X