slm arkadaşlar...loreal exellence nin buzul kahve rengi var 5.15. bu rengi deneyen var mı? kutunun üstünde kızılımsı gibi duruyo güzel bi renge benziyo.merak ettim akınca turunculaşıyo diye bazı sitelerde şikayet varda o yüzden sormak istedim.tşkler...=)
cnm doreli bakırlı bir ton ise ki sanırım bu ton emin değilim ama hem küllü hem doreli demek olabilir akınca kızıl tonu bırakabilir özellikle diplerde ama renk açık değil çok bariz olacağını sanmam ama hangi renk üzerine boyayacağına göre değişir tabi
ben denedim o rengi....açık kestane küllü akaju onun bilimsel adı...
mavi siyahın akaju parlayanını düşünün öyle birşey...kutudaki resimle alakası yok...çok koyu çıkıyor ve tekrar açılması en az mavi siyah kadar zor...pişman olmayın sonra ben çok uğraştım hala uğraşıyorum...
ışık vurmazken mavi siyah oluyor bildiğiniz....kül zaten mavi demek bunu herkes biliyor...ışık vuruncada üstleri kızılımsı parlıyor...
bende neden cok koyu durmadı buzul kahve ya koyu gormus almıstım,ilk basta ıstedıgım gıbı olmustu ama akınca tuhaf bı renk oldu valla.tabı benım sacımda kızıllıklar vardı öncesınde,akınca onlar çıktı meydana sacım kızıllı kahvelı cok tuhaf .tekrar ona mı boyasam palettenın kahvesıne mı boyasam karar veremedım... yeterkı su kızıllar bı gitsin! umarım bu rengın ustune palette kahve tutar
bende röflemi kapattım bu renkle.çok memnun kaldım ve defalarca daha boyadım bu renge.hala da bu rengi kullanıyorum.bildiğimiz kahve öyle aşırı bir kızıllığı yok.ancak güneşte hafif farkedebilirsiniz.bu arada benim saç hem çok iyi kapandı hemde kutudaki rengin aynısı oldu.
ben denedim o rengi....açık kestane küllü akaju onun bilimsel adı...
mavi siyahın akaju parlayanını düşünün öyle birşey...kutudaki resimle alakası yok...çok koyu çıkıyor ve tekrar açılması en az mavi siyah kadar zor...pişman olmayın sonra ben çok uğraştım hala uğraşıyorum...
ışık vurmazken mavi siyah oluyor bildiğiniz....kül zaten mavi demek bunu herkes biliyor...ışık vuruncada üstleri kızılımsı parlıyor...
Saçlarımı loreal buzlu kahveye boyadım ve çok koyu bir renk oldu sarı balyajlarımı kapatmak için almıştım tmm kapattı ama siyah duruyor saçım resmen nasıl açıcam bu rengi kahverengi istiyorum biraz daha açık kahve olsun boyasam yanar mı ne yapcam bilmiyorum 😭😭😭😭:2:
Arkadaşlar benm saçlarım koyu baya koleston 5 ve 6 numarayı karıstırıyorm yarm yarım siyaha çalan bi kahve oluyo yani 5.15 boyasam nasıl olur hafif daha açık olsn kahve olsn istiyorum siyah değil nasıl olur kızıllık olur mu
Acil cevap verebilirseniz sevinirim