Byle bir ey normal mi?

elff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
808
0
96
Kastamonu
ablamın enteresan bi kayınvaldesi var-tatlicadiarzu- ablama kendisinin verdiği ceyizdeki çarşaf takımımı deniyo onlara bilmiyorum dantelli falan o tarz bişeyi kullanıp kullanmadığını sormuş ablamda uyku seti kullandığını söylemiş oda ver o zaman ben kullanayım demiş
ablamda biraz sinir olmuş beni aradı bende bişey diyemedim sizce yaptığı normal bişey mi ceyize konan şey geri istenirmi:kızgın:

Kesinlikle normal değil.Çok nezaketsiz olmuş çeyizinden bişeyi istemesi..Ablan onu hiç kullanmasa bile,çeyiz çeyizde durur..

ablamda veremem dememiş sandık şurda al demiş sen gönderi verirsin çıkarınca demiş nasıl bi yüzsüz
şimdi ablam çıkarıp yollamayacak ama o yine sorar o zaaman nedesin bilemedik

pratikte nezaket kurallarına aykırı ,çok haklısınız..
teorik olarak ise normal.. kullanıp kullanmadığını sormuş.. kullanmadığını öğrenince de boşuna bekliyeceğini düşünmüş.. öylesine durmasındansa kendisi kullanmak istemiş.. isteğini de belirtmiş..
ablanız isterse verir, istemezse vermez.. canı nasıl isterse..
vermek istememesine de kayınvalidesi karışamaz..
nasıl ki kayınvalidenin "bizce" nezaketsizliğine karışılamayacağı gibi..

bazıı ınsanlarıı anlamakk gercekten de zorr..tabııkıı bana gorede normal degıll..yuzsuzlugun terbıyesızlıgınde son noktasıı artıkk..canımm ablann ne yapmıss oo boylee soyledıgınde ben olsamm kesınn ne var ne yoksa ne yapıp ne koyduysa ceyızıme hepsını ılk fırsatta goturur ıade ederdımm yanıı...ayıpp...

ablamda veremem dememiş sandık şurda al demiş sen gönderi verirsin çıkarınca demiş nasıl bi yüzsüz

her sorduğunda henüz çıkarmadığını söylesin..

kullanıp kullanmadığı onu ilgilendirmez zamanında koymuşsun millete gösteriş yapmak için işte kadın neler koymuş neler yapmış ne becerikli dedirtmek için şimdide kıyamıyo kendi kullanacakmış yeni gelin gibi arkasınıda bıraakmaz artık ister durur yollasak zaten onu istiyo ama yani ayıp ettiğinin farkına varması için bişey yapmak yada demek lazım

ben bunu kacırmısım... şakkıdı yorummsuzzz :oklava:

Anladığım kadarıyla ablanızın kayınvalidesi kendi yaptığı ve gelinine verdiği bir şeyi istemiş.
Bence kullanılmadığını görünce kırılmış olabilir bu yüzden istemiştir.
Tamam verilen şey istenmez ama bu kadarda sorun etmeyin, madem ablanız kullanmıyor versin gitsin.
O kadar büyütülecek bir sorun değil bu bence.

Anladığım kadarıyla ablanızın kayınvalidesi kendi yaptığı ve gelinine verdiği bir şeyi istemiş.
Bence kullanılmadığını görünce kırılmış olabilir bu yüzden istemiştir.
Tamam verilen şey istenmez ama bu kadarda sorun etmeyin, madem ablanız kullanmıyor versin gitsin.
O kadar büyütülecek bir sorun değil bu bence.

Katiliyorum, bencede büyütülecek bir sorun degil...

Ablan kullanmicaksa versin...Kullanmak istiyorsa, anne simdi degil ama ilerde kullanmak istiyorum desin.:delphin:

bence ablanla kayınvalidesi fazla yüzgöz. kadında incelik düşünmeksizin kullanmıcaksan ben kullanayım demiş.

benim kaynanam söyleseydi ben bunu sorun yapmazdım ya. yada derdim ama anne kullanmıorumda kalsın o öyle hatıra sonucta derdim.
ama kullanmıyosamda verirdim yabancımı o kaynana. aman rahat yatsında kaynamaya baslamasın :roflol::roflol:

Şimdilik kullanmayabilirim sonra kullanırım..
Eşimin çeyizi, ilerde kullanmaz olurmuyum desin..
Çıksın işin içinden..

Bence kayınvalide ablanızın o çarşafı kullanmasını istediğinden böyle davranmış olabilir.Laf vurma şeklinde.Ya da görmek istemiştir emek verip yaptığım şeyi neden kullanmadı yoksa birine mi verdi filan:)Vardır öle kaprialeri kayınvalidelerin canı sağolasıcalar:D

Ya da içine oturdu ulan kaç ayda yaptım ben onu diye:D:D
bissürü ya da var ama sonuç hepsinde aynı:ayıp olmuş

ben olsam vermezdim geri ama bişekilde görmesaini sağlardım evimde:)

ayy keşke benimki de bana verdiklerini geri istese hiçbiri zevkime göre değil zaten kızının beğenmediği ne varsa verdi bana kullanmıyorum bir iki örtüyü o geldiğinde seriyorum o kadar ama ayıp olmasın diye kimseye de veremiyorum evde iki gömme dolap var ikisi de dolu valla taşınsam hiç bir yere sığamıcam

Ben de ablanızın yerinde olsam, kendisinin kaynanasına verdiği takımlardan kullanılmadığını düşündüklerini isterdim; herkes mallarını aynen iade edecekse ... benimkiler de sende kalmasın anne madem kullanmıyorsun derdim; dinsizin hakkından imansız gelir :D

Te Allam Yarabbim La Havle Velaaaa.. daha neler duyacaz bakalım.

Aman güzelim versin gitsin, 3 kuruşluk bi çarşaf için huzurunu bozmasın Allasen yaa.
Daha güzelini alır yapar koyar çeyizine... tööbe tööbeee....

Back
X