- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
çok utanırım başımı öne eğer özür dilerim
çok özel bir davet için hazırladın tam mekana geldin çorabın kaçmış ne yaparsın?
çok utanırım başımı öne eğer özür dilerim
çok özel bir davet için hazırladın tam mekana geldin çorabın kaçmış ne yaparsın?
Başıma geldi ama tedbirli kadınımdır,yedek mutlaka olur çantamda..hemen wc gidip yedeği giyerim.
Biri senin yanın da pırtlasa ne yaparsın?
gülerim herhalde :)
peki restorantta yemeğinden kıl çıktı ne yaparsın?
Ortalığı ayağa kaldırırım..
Taksiye bindin ama taksici senin söylediğin yöne değil başka yöne gidiyor..tepkin ne olurdu?
başıma geldi adam uçuruma götürüyordu beni hooop dedim abi ne yapıon sen orası çıkmaz yol dön dön :)
peki sen çok samimi olmasada sevdiğin bir arkadaşının eşinin onu aldattığını öğrendin ne yaparsın?
Hmmmm zor soru..yorumsuz.
Komşun sana durmadan başka komşun hakkın da dedikodu yapıp duruyor..tepkin ne olur du?
Yakın zamanlar da oldu ve tepki veremedim,dondum...yüzümün halinden annem anlayıp bağırmıştı.
Maaş aldın ve eve geldin,çantanı çıkarttın ama para yok,ne yaparsın?
olaamaazzz diye çığlık atarım :):)
peki okul arkadaşın hattını takıp arama yapmak için yeni aldığın telini istedi ve gidiş o gidiş telefonunu getirmedi ne yaparsın?
Canı sağolsun derdim....
Kalabalık bir yersdesin ve kumaş etek,gömlek var üstünde...birden gömleğin düğmesi koptu ve memişler forane yaparsın?
ayyy kapamaya çalışırdım yani...
peki çok sevdiğin bir arkadaşnın yalanlarını yakaladın ve çok rahat yalan söyleyebildiğini gördün ne yaparsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?