Byle birey olsa, ne yaparsn?

çok utanırım başımı öne eğer özür dilerim

çok özel bir davet için hazırladın tam mekana geldin çorabın kaçmış ne yaparsın?

Başıma geldi ama tedbirli kadınımdır,yedek mutlaka olur çantamda..hemen wc gidip yedeği giyerim.

Biri senin yanın da pırtlasa ne yaparsın?

çok utanırım başımı öne eğer özür dilerim

çok özel bir davet için hazırladın tam mekana geldin çorabın kaçmış ne yaparsın?

ya gitmem yada hemen bir çorapçı ararım
sevgili veya arkadaşınla karşılıklı sohbet ediyorsunuz birşeyler içerken o arada çok komik birsey oldu çay kahve v.s gülmenin etkisiyle karşındakinin yüzüne fırladı

Başıma geldi ama tedbirli kadınımdır,yedek mutlaka olur çantamda..hemen wc gidip yedeği giyerim.

Biri senin yanın da pırtlasa ne yaparsın?

gülerim herhalde :)

peki restorantta yemeğinden kıl çıktı ne yaparsın?

Umurum da olmaz o şahıs.

Taksiye bindin ama taksici senin söylediğin yöne değil başka yöne gidiyor..tepkin ne olurdu?

Son düzenleme:
Ortalığı ayağa kaldırırım..

Taksiye bindin ama taksici senin söylediğin yöne değil başka yöne gidiyor..tepkin ne olurdu?

başıma geldi adam uçuruma götürüyordu beni hooop dedim abi ne yapıon sen orası çıkmaz yol dön dön :)

peki sen çok samimi olmasada sevdiğin bir arkadaşının eşinin onu aldattığını öğrendin ne yaparsın?

Hmmmm zor soru..yorumsuz.

Komşun sana durmadan başka komşun hakkın da dedikodu yapıp duruyor..tepkin ne olur du?

Hmmmm zor soru..yorumsuz.

Komşun sana durmadan başka komşun hakkın da dedikodu yapıp duruyor..tepkin ne olur du?

dedikoduyu hiç sevmem lütfen konuyu kapa dedim :)

peki toplu taşıma aracındasın ve biri sana rahatsız edici temaslarda bulunuyor ne yaparsın?

Yakın zamanlar da oldu ve tepki veremedim,dondum...yüzümün halinden annem anlayıp bağırmıştı.

Maaş aldın ve eve geldin,çantanı çıkarttın ama para yok,ne yaparsın?

olaamaazzz diye çığlık atarım :):)

peki okul arkadaşın hattını takıp arama yapmak için yeni aldığın telini istedi ve gidiş o gidiş telefonunu getirmedi ne yaparsın?

Yakın zamanlar da oldu ve tepki veremedim,dondum...yüzümün halinden annem anlayıp bağırmıştı.

Maaş aldın ve eve geldin,çantanı çıkarttın ama para yok,ne yaparsın?

cevap anlamsız kaldı, cevap gelmiş :)

Son düzenleme:
olaamaazzz diye çığlık atarım :):)

peki okul arkadaşın hattını takıp arama yapmak için yeni aldığın telini istedi ve gidiş o gidiş telefonunu getirmedi ne yaparsın?

Canı sağolsun derdim....

Kalabalık bir yersdesin ve kumaş etek,gömlek var üstünde...birden gömleğin düğmesi koptu ve memişler fora ne yaparsın?

Son düzenleme:
Canı sağolsun derdim....

Kalabalık bir yersdesin ve kumaş etek,gömlek var üstünde...birden gömleğin düğmesi koptu ve memişler fora ne yaparsın?

ayyy kapamaya çalışırdım yani...

peki çok sevdiğin bir arkadaşnın yalanlarını yakaladın ve çok rahat yalan söyleyebildiğini gördün ne yaparsın?

ayyy kapamaya çalışırdım yani...

peki çok sevdiğin bir arkadaşnın yalanlarını yakaladın ve çok rahat yalan söyleyebildiğini gördün ne yaparsın?

Yalan girdimi işin içine bitmiştir bende..

Arkadaşının seni kıskandığını fark ettin,tepkin ne olurdu?

Sevildiğimi hissederdim ve daha çok kıskandırmaya çalışırdım

Akşam sofrada sevmediğin bi yemek olsa ve çok aç olsan ne yaparsın?

Yemek ayırt etmem, hepsini yerim.

Sevdiceğine çok sevdiği bir tatlıyı yaptın, beğenmediğini söyledi, ne yaparsın?

Yemezsen yeme be diye önünden çeker alırım, kendim yerim

Telefonla konuşurken birden telefon kapansa çok önemli bi konuşma yaptığın sırada ne yaparsın?

Bir daha ararım, arayamıyorsam başka birinin telefonunu rica ederim.

Rüzgarda eteğin açılsa, herkes bunu görse, ne yaparsın?

domates gibi kizaririm kesin utancimdan yerin dibinde olurum sanirim :) .

sabah kalkip aynaya baktiginda aynadaki kisinin sen olmadigini gorsen naparsin :))

Korkarım yaa, kafayı yerim hatta.

Uyandığında yanında bir fare görsen ne yaparsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…