Byle birey olsa, ne yaparsn?

............................

Son düzenleme:
Döner parayı veririm ve özür dilerim :)

haberin olmadan evine görücü gelse ne yaparsın

evliyim derim nabayım karnım burnumda görücü gelmeye utanmadınızmı derim

bekar olsam onuda bilmiyorum 17 yaşımda evlendim ben ya sevgili görücü konusunda hiçbi bilgim fikrim dahi yok çok sevdigim bi ablamın abisiyle evlendim gözüm açılmamıştı daha bu konularda:26:

otobanda yolculuk yapıyosun tek başınasın yanında kimse yok yolda da başka araba yok ilerde bi araba yolun kenarında dörtlülerini yakmış yardım bekler gb bi hali var ne yaparsın durup yardım eder misin yoksa korkar mısın?

(kanlı otoyol fişlmini yeni izledimde:18:)

yavaş yavaş yanında geçerim bakarım eğer tipi mülayimse yaşlı hasta vs ise durur yardım ederim. Ama onun dısında ki ı ıh durmam canımı sokakta bulamdım :)))

Evde tek başınasın binadan çığlık sesleri geliyor ve kapın çalındı ne yaaparsın :O

Kapım çalmaya devam eder çünkü açmam..direkt 155 i ararım.

Arkadaşlarınla dışarıda şık bir restaurantta yemektesiniz..
Arkadaşlarından birinin burnu akmış ama kimse uyarmıyor(arkadaşın farkında değil ama) ne yaparsın?

kimseye çaktırmadan mimiklerimle belli etmeye calısırım eger yanımda oturuyosa eline pecete veririm işaret vererek

En sevdiğin arkdaşınla berabersiniz katilin teki sizi rehin aldı Ve dedi ki Ya arkadaşın ya sen biriniz öleceksiniz o an ne yapardın ?

ozman ikimizide öldür derim
haklı oldugun konuda herkes senı haksız görüyo anlamıyolar. nasıl çözersin ne yaparsınn

Ay öyle durumlarda asla susamıyorum. Konuşup başımı yakardım eminim ki. :18:

En yakın arkadaşının zararsız bir kaç yalanını yakaladın. Ne yaparsın?

Yüzüne vururum.

Tabakta kalan son yiyecegi sen mi yersinyoksa o an yaninda olan kisinin yemesinimi beklersin

Yanımda olan kişiye göre değişir.

Arkadaşların birden seni dışlasa ne yaparsın?

Fifi derim hic umursamaz bi tavirda kendime baska grup bulurum ama yinede uzulurumm

bi sabah aynaya baktginda bedenin baska biri olmus napardin:)

Kendimle alay eder gulerim

Bi sabah kalktgnda yaninda tanimadigin bi erkek var ve uyuyor neyaparsin?

korkudan bir kafayı yeme durumu olur sanırım ilk başta sonrada ekşın

ailen ve eşin arasında tercih yapman gerekse ne yapardın

Ailemi secerim ama tabi ortada esimin yaptigi buyuk bi ynlis varsa.. onun disinda tercih yapamam

arkadasin telefonunu calmis napardin

ona o telefonu hediye eder, bir daha karşıma çıkmamasını söylerdim

görünmezlik sihrin olsa ne yapardın?

babamın asla yapmayacağı bir şey sanırım çooook fena küserdim

sevgilin varken başkasına aşık olsan ne yaparsın

Ayyy yapmam ben oyle bisey yaa :/

Kivanc tatlitug sana evlnme tklifi etse ama bu sirada biriyle berabersinn nyapardin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…