Byle birey olsa, ne yaparsn?

asla ama asla affedemem. egerki o beni birakmicaksa bu firsati degerlendirir surundururum kopek gibi...

Bir cenazedesin, herkes hüzünlü ve birden aklina gelen birsey seni gülmek icin sIkIstIrdI, tutamiyorsun kendini kaydirigubbakcemile3 Ne yaparsin?

gülerim.. sinirlerim bozulduğunda zaten hep gülerim:) alışkın bizimkiler.

sevgilinle romantik bir dans ediyorsun üzerinde beyaz pantalon var hiç beklemediğin şekilde adet oldun o an.. hissettin ne yaparsın:)

ahanda simdi yandık der:) belime bişey sarar otururum
tuvaletin geldi ve dısardasın acayip sıkısmıssın ama gidebilcegin hicbiryer yok ne yaparsın

altima edecek halim yok ya, uygun biryer bulmaya calisirim

diyelim ki bir günlüğüne görünmez oldun neler yapardin????

sinir olduğum kişilerin başına çorap örerdim birde benim hakkımda konuşan var mı dinlerdim:)))

evlisin ve gece altını ıslattın ne yapardın:)

Hiç bozuntuya vermem... Aşkından yanıyorum. Ateş ter yapıyor bebeğim. Halime bak sırılsıklam olmuşum der geçerim...:roflol:

Canından çok sevdiğin sevgilin bir gün sana aslında seni sevmediğini söylüyor ne yaparsın?..

haliyle üzülürüm tabi ama beni istemeyeni ben hic istemem kapiyi gosteririm

Evde tek başınasın ve bir takım sesler geliyor koridordan ne yaparsın?

geçenlerde başıma geldi kocamı aradım:) satırı kaptığı gibi eve geldi:)) normalde evimizde iki köpek var koridordaki korksun napiymm:)))) o gece köpüşler annemdeydi:)

misafirliğe gittin ve en sevdiğin ayakkabıların kapının önünden çalınmış?

benimde basima geldigi icin yazmistimkaydirigubbakcemile3

yapcak bise yok artik giden gitti ama cok sinirlenirim sanirim..

.Yarın ölceğini bilsen ve tek birşey yapma hakkın olsa ne yaparsın?

herseye sahibim allaha sukur bide bebegeim olsa tam super olacak

sevgiline karsi duygularının körelmeye başladıgını farketsen naparsın

hemen törpülerim:))) zaten biraz bunalsam değişiklik istediğimi söylerim o da yapar:))

düğüne yetişiceksin kuaför saçlarını mahvetti çok çirkin oldun makyajınıda beğernmedin. üstüne birde elbisenin fermuarı patladı ne yaparsın:???

o moralle dugune gidersem baskalarinin da sinirlerini bozabilirim gitmemeyi tercih ederim

gecenin bi yarisi ust kattaki komsunuz gümbür gümbür müzik dinliyo sizde uyumaya calisiyorsunuz
napardiniz???

o moralle dugune gidersem baskalarinin da sinirlerini bozabilirim gitmemeyi tercih ederim

gecenin bi yarisi ust kattaki komsunuz gümbür gümbür müzik dinliyo sizde uyumaya calisiyorsunuz
napardiniz???

bu çok sık oluyor....bişiy yapmıyorum valla uykum ağırdır benim.. ama canım sıkkınsa aşağı inip sigortalarını attırım:) dinlesinde göriym bir daha:))))

üst kat komşun sürekli silkeleniyor balkon yada camdan tüm tozlar pislikler senin camına balkonuna yapışıyor ne yaparsın?

önce uyarırdım olmadı sinirimden çatlardım

kayınvaliden hakaret etse ?

kime kirildigina bagli bu aslinda ama ben cabuk affederim ya kiyamam

Canın çok sıkkın herşeyden herkesten uzaklaşmak istiyorsun fakat uyman gereken kurallar var naparsın ?

oflar puflar dewam ederim kurallara uymaya :çok üzgünüm:

sevgilin/ eşin seni kırsa sürekli terslese napardın?

ben onu oyle bi kirarim ki akli cikar akli lülülülülülü

ßi ßakmiışınız DünYa Tersine Dönmüş KadıNlaR ErkekLerin ErkekLer KaDınLaRın öZeLLiKlerini Taşımaya başlamış.vs vs n'apardınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…