Byle birey olsa, ne yaparsn?

yaşam tersine döndüğüne göre değişen birşey olmayacağı için birşey yapmaya gerek kalmaz yanlız kk ya giremeyeceğim için erkek oldum ya cinsiyet değiştirirdim heralde:jeyyar:

peki mecburen cinsiyet değiştirmeniz gerekli olsa ne yaparsınız?

mecburen de olsa biseksuel olamam ya kaydirigubbakcemile2

diyelimki en deger verdiginiz insan arkanızdan kuyunuzu kazıyo ve sizde bunu ogrendiniz napardiniz

biliyorsam sorun yok kazmasına yardım edeyimde işi biran önce bitsin :jeyyar: eee süprizimi biran önce görmesi lazım :))

hakkınızda bir uydurma dedikodu çıktı dedikoduyu başlatanı biliyorsun ne yaparsın?

beni taniyanlar benim ne oldugumu bilirler dert etmem pek ama yinede benimle ne derdi varmis diye ogrenirdim eger tatmin edici bi cvp vermezse .....................kötükedihüso

araba yolculuğu yapıorsun tek başına bi kaza olduğunu gördün ve snden başkasıda yok durdun yardım ediceksn içindekilerin paramparça oldğunu gördün mutlaka yardım etmelisin hayatları senin elinde..Telefonunu çıkartıyosun ve şarjın bitmş..yedek bataryada yok.naparsın?

kaza yapanların varmı diye bakarım yoksa en yakın yere ulaşmaya çalışırım olmadı hepsini arabaya almaya çalışıp hastahaneye götürürdüm

açlıktan karnın iyice gururdamaya başladı cebinde paran yok ne yaparsın sokaktasın

kocami yada annemi araririm onlar da gelir hep beraber yeriz 1 tasla 2 kusalkisalkisalkis

kocanin yada seni yakin bi arkadasinla aldattigini duydun naparsinsengözlerimebaksanab

Kahrolurumm ,ölürüm biterim belkii amaa yoluu açıkk olsunn hakkımıdaa helall etmemmm

üvey çocukk olduğunuu duydunn ne yaparsın

bugüne kadar bakmış büyütmüş yapacak birşey yok verilen sevgiye layık olur yaşama aynı şekilde devam ederdim tabi veren ailemide araştırmaya neden böyle birşey yaptıklarını anlamaya çalışırdım
öz diye bilirken yaşamımda ne değişmiyorsa ozamanda değişmezdi

3 ay ömrün kaldı deseler ne yapardın ?

Bunalıma girerdim heralde napcam bişe yapamazdm..

Alttaki üye evliyse bekar olsa ne yapardı öyle cwp wersn..
Düşünki deliler gbi sevdiğin kişi hemen yarın uçuyoruz burdan başka bi ülkede çok güzel bi yaşantımz olcak artk orda yaşycas dio onunla evlenip peşinden gidermiydn?

gitmezdim kocami da ikna ederdim sagolsun kirmaz beni....

hayatta en nefret ettiğin insanın, sana hayatın boyunca en büyük iyiliği yapan kişi olduğunu öğrenseydin ne yapardın ?

yelkenler fora..:)) nefret ettiğim için utanırdım içimde tuhaf hisler olurdu

dr gittiğinde 5- 6 saat beklediğin halde dr işin var çıkıyo sonra gelin deseler ne yapardın?

Olay çıkartırdım oyunmu oynuolar insanlarla o kdr beklicem yook başka zaman gel oldu bee..

Evleniceksin gelinliğin hiç senin hayal ettiğin gbi olmadı ama güzel oldu tamda oturdu üstüne onuda beğendin yeniden mi yaptırırdın yoksa onu giyermiydin?

begendiysem sorun yok giyerdim herhalde

zamanda yolculuk mümkün olsa ne yapardın ?

kanuni sultan süleyman dönemine gider hürrem sultan olurdum.

çok ünlü bir davette en nefret ettiğin kişiyle tamamen aynı elbiseyi giymişsiniz, ne yapardın?

korkunç bir durum ya düşünmek istemiyorum ama öyle olsa eşime o davete katılmayıverirdim valla katlanamam heralde :1ninca:

eşinin sizden önceki sevgilisinden cocugu oldugunu öğrenseniz ne yapardınız ?? :1shok: :bbo:

tamm üstünee bastınn canımmm evdee bazenn şakasınaa böylee konuşmalarr olurduu

ilkk öncee eşimii boğardımmmm herhalde,ayyy bakk sinirleriimm attıı

enn yakınn çokk sevdiğinizz arkadaşınızınn sizinn altınn bilenzikleriniizi çalann kişii olduğunuu öğrendinizzz

hemen adalete teslim ederdim

psikopatın birisi müsallat oldu basına bıdı bıdı konusuyo ne yaparsın?

susarmısın susturayımmı:))psikopat olurum hemenn:lepi:
dostunuzdan acayip bi kazık yediniz ilk tepkiniz ne olurduu........

ağlardım bagırırdım sinirlenirdiimmm

kışın sahilde gezerken denize düştünüz?

imdatt!!! diye bağırırdım heralde

otobüste sana yapışan biri olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…