Byle birey olsa, ne yaparsn?

bir şey yapmam :)
1 haftadır yanına bir tane köpek yavrusu geliyor ve durmadan ağlıyor ne yaparsın ?

Ben köpeklerden korkarım yahu. Zor durumdaysa birinden yardım isterim heralde.
Yolun ortasında kavga gördün. Ne yaparsın?

Kız kızaysa olaya müdahale ederim.. Ama erkek erkeğe ise uzaklaşırım

Tam önemli bir işle uğraşırken elektrik giderse.. Ne yaparsın?

Sinirle gelmesini beklerim.
Doğum gününde davetlinin biriyle pişti olsan napardın?

Aay bişey yapamam kii.. ama acayip moralim bozulurdu

Yolda yürüken çöp tenekesinin yanında geçerken içinden kedi fırlarsa.. Ne yaparsın..?

Çığlık atıp insanlara rezil olurdum sanırım
Kapıyı açtığında hayran olduğun ünlü çıksa napardın?

Şok geçirirdim

Uzun zamandır görmediğin biriyle yolda karşılaştın, fakat okadar gereksiz ayaküstü muhabbet ediyor ki, sende sıkılmış durumdasın ve bişey diyemiyosun, bu durumda ne yaparsın?

Gözünün içine bakarak dinlememe kısmına geçerim her zamanki gibi
Kafede arkadaşlarınla otururken küs oldugun sevgilin içeri girip herkesin ortasında seviyorum seni diye bağırdı.Naparsın?

afallayıbir 10-1 saiye afallarım, sonrabsını bilemeyeceğim.

eşini başka bir kadınla gördün, kadına ne yaparsın?

Evli değilim, öyle bir durum olsa ben şoktayken kadın çoktan tüymüş olur herhalde, eğer hala ordaysa beni aldatan biri için kavga etmem lafımı sokar bırakırım orda ikisini öylece. Sonra açarım davamı çekip giderim onurumla gururumla

Eski sevgilinin yeni sevgilisi sağda solda senin hakkında kötü konuşsa tepkin ne olur?

umursamam seviyesine düşmem açıkçası
alttaki bir arkadaşın hayvanlara kötü davranıyor ve bu en yakın arkadaşın ve ondan başkada arkadaşın yok ne yaparsın?

birşey yapmam olabilir yemeğe devam ederim :)
en yakın arkadaşın her yerde senin dedikodunu yaparsa ne yaparsın.

Kılın uzunluğuna ve niteliğine göre değişir küçük bi kılsa tolore edebilirim belki, bi peçeteye alır gözüne gözüne sokarım yapan kişinin "aha bak bu senin kılın" diye
sonrada tabağı yapıştırırım suratının ortasına şaak diye Şaka tabi, insanlık hali, olabilir, hiç sesimi çıkarmam, yemeyi bırakırım sadece. Ama kendi evimizde kendi kılımızsa kılı alıp atar ve tabağın diğer kısmından yemeye devam ederim

sofrayi hazirladin çeşit çeşit yemek yaptin ama eşin dışarıdan yemek getirmis ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…