Byle birey olsa, ne yaparsn?

Oturur yerim yarina yemegim var diye sevinirim.)

Otobuste biri kusarsa ustune sıçrarsa ne yaparsin?

Temizlerim başka birşey demem :) sonuçta bilerek yapılmış değil

Uçakta yanında oturan kişi yükseklik korkusu ile ağlarsa hiç durmadan ne yaparsın

Kulaklık takar şarkı dinlerim

Ölümüne son 1 saat kalmış ne yaparsın?

Gec de olsa tövbe edip inadet ederim ve herkesle hellalesmeye calisirim

Evde yalnizsin ve sesler geliyor. Kalkip bakarmisin yoksa oturdugun yerde kalirmisin

.....ipler kopar haksızlığa dayanamam asla

Arkadaşının Bi günlüğüne işi çıktı 3 yaşındaki çocuğunu sana bırakmayı teklif etse ne yaparsın

Belki 1-2 saatliğine bakarım ama 24 saat olursa bakamam.

Yolda yürürken karşından gelen kişi istemeden önünde kustu ve ayakkabın kirlendi ne yaparsın .

Şuan hamileyim bende tiksinir kusardım ayakkabıyı giyemezdim yenisi alırdım

Eşin senin uğraşıp yaptığın yemeği beğenmedi ve dalga geçti onurun kırıldı ne yaparsın

o yemegi begenene kadar tekrar yaparim:)
bi ortamdasin esinin ve ya sevgilinin eski kiz arkadasi da orda.siz de esinle kapidan cikarken kavga ettiniz kussunuz:))esin senle konusmuyo.o an ne yapardin?:)

Eşimle küs değilmişiz gibi davranır tüm ponçikliğimle barışmaya çalışırdım.

Eşin sana "anneni sevmiyorum" dese ne yapardın?

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil :)

yolda düşen birisini görsen ne yaparsın (burnu falan kanıyor mesela)

Hemen koşar yardım ederdim.

Anneniz rahatsiz ve size gel bana bak diyor esinizi evinizi uzun süre (örn. 3-4ay) birakip gidermiydiniz?

giderim

küsüp konuşmamak için yeminler ettiğin biri özür diledi ne yaparsın?

bilemiyorum küsme nedenine bağlı

Yolda yürürken ayakkabına sakız yapıştı ne yaparsın çıkmıyor sakız yürürken de zorlanıyorsun.

Ufak bir sopa,dal,çomak,çalı çırpı artık her neyse,ararım.
Geçerim bir kuytuya,ayakkabımı çıkarır,sakızı ordan kaldırırım,onunla.

Kuzeninin düğününde biriyle pişti oldun naparsın

Birşey yapmaZdım insanlık hali oda düşebilir yardım etmezse bozulurdum :)

Çok sevdiğin bir dizi var izlemen gerek ama tv ve bilgisayarın bozuldu ne yaparsın

yapacak bir şey yok elbet tekrarı çıkar

İşe geç kaldın ?

apar topar hazırlanıp giderim özrümü de dilerim sinir bozucu bir durum çünkü

evinde yaz temizliği yaptın her yeri köşe bucak temizledin. ertesi gün misafir gelmek istedi. çocukları var ve umursuz bir anne. ne yaparsın?

Duruma bağlı müsait isem kabul ederim değilsem etmem tabi çocuklara anne bakmıyorsa ben ilgilenirim arada anneye söylerdim bak vs diye :)

Markete gitmek için kapıyı açıyorsun karşında 15 kişi var akrabalar sana gelmiş çat kapı ne yapardın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…