Byle birey olsa, ne yaparsn?

içerde kalan her türlü alacağımı söke söke alır öyle çıkardım.. kolaymı öyle kovmak:mymeka:sonrada yeni bi iş bakardım..

en yakın arkadaşının sevgilisi sana asıldı napardın??

evliyim zaten sorun olmaz doğururdum.
Gerçi benimde eşim yanımda değil ama yinede dünyaya getirirdim.

Bekarken olsaydı hiç demeyeyim büyük konuşmaktan korkarım kızım falan olurda şaşr falan Allah muhafaza.

Hmile olduğunu öğredin.Güzel değilmi?
Peki ya dördüz olduğunu öğrenirsen ?

Hamile olduğumu öğrenmem de hiç güzel olmaz bekarım çünkü eyvahedigeldismile
apartopar evlenirim heralde bilemiyorum ki..Ay evlenemeyiz de benimkinin okulu bitmedi daha
en iyisi ben uslu durayım evlenene kadar ohaoldumsmile

Hesabına yanlışlıkla 500.000 TL geçirmişler ama kimse de bu durumu çakmayacak hiç..Napardın?

parayı blokeye aldırıp bankaya durumu bildirirdim. haram para yaramaz biyerden çıkar eninde sonunda

ev alma hayalleri kurarken, kirada oturuyorken eşin sana 5000 tl değerinde zümrütlü pırlantalı yüzük almış napardın

Bana yüzük değil kendime ait ev lazım derdim,aynen geri iade...

Annenin başka bi adamla beraber olduğunu bilsen ne yapardın?

Yazıklar olsun derim önce.Sonra oturur kouşurum derdini anlarım.
Eğer babam yoksa belki anlayışla karşılayabilirim ama yok eğer babamla beraberken bunu yapıyorsa
silerim heralde.Çıkartırdım hayatımdan.

Peki ya babanın emesajlarını okurken, annenin şüphelendiği bir kadından babana seni seviyorum mesajını okusan ne yaparsın? (Babansa o kadını kardeşi gibi gördüğünü bu duruma çok üzüldüğünü söylediği halde)

mesajı babamın silmesini isterimm sözüne inanırım annemede bişe söyleyip üzmek istememm

pekii eşinin telefonuna tanımadıgın num mesaj gelmişşş.....neyaparsın

Telefonuna elimi sürmem hiç.
Ama kendi söylerse, tepki vermem.
O da tanımıyorsa sorun yok.

çığlık çılığa bağırır bir yandan da son sürat koşarım

eşin ya da sevgilin 2 yıllığına yurtdışında olacağını, bunu geleceğiniz için yaptığını söylese ne yaparsın?

geleceğim için bile olsa yookk ondan ayrı kallmak istemezdimm

annen senden nefret ediyorum dese ?

o sinirle şiddete yönelebilirm...

arkadaşın pahalı ve çok sevdiğin parfümünü üstüne boşaltırcasına sıksa naparsın?

o senin olsun bana yenisini al derim:))

sevdiğin bir yakın akraban sevgiline ylışık davranır sürekli sözlü taciz eder hatta arada öperse ne yaparsın..?

Kapıyı ben açmam bi kere eşim varsa hayırdır diye sorar, tatmin edici cevabı varsa açar.
Ama ardından sinir olabiliriz.

Allah korusun ama eşinizin aldattığını düşünüyorsunuz ve size daha önceden eşinizin yanındayken şöyle bir mesaj geliyor.
Kocan eve kadın attı.Düşmanlık eden birileri var yani.Ama eşinizinde geçmişte aldattığını biliyorsunuz.Mesela 3-4 önceden olan birşeyler.Ve siz herşeye rağmen minik bebeğiniz için döndünüz tekrar. siz işteyken, kocanızla dargınsınız, babanızın evindesiniz ve yine aynısı kocan eve kadın attı diye birkere daha telefon geliyor.Napardınız?

bebeği de ona bırakır hayatıma devam ederim... ama o olayı ispatlayıp donuna kadar alıp bir tonda bataklığa sokup öyle giderdim.

köpeğiniz olsa ev sahibi istemese ne yaparsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…