Byle birey olsa, ne yaparsn?

tatlı dille uyarırdım
anlamıyorsa şikayette bulunurdum

1000 lira verip internetten koşu bandı aldın ancak o sitenin insanları dolandırdığını öğrendin
ne yaparsın?

neeetn pek alışveriş yapmmam..evimd ekoşu bandı var ama bilinene yerden aldım ondan sorun olmazdı

peki sen yeni temizlikçiye verdiggin halılarr kaybolmuş firmada ne yaparsın

Zararımı karşılamaları talep ederim aksi taktirde tüketici hakları mahkemesine başvururum

Kendini yalnız hissettiğin çok kötü bir anında en sevmediğin kişi çat kapı geldi tepkin ne olurdu ona nasıl davranırdın ?

Evime Geldiyse Nezaketi Elden Bırakmam..

Şıkır Şıkır Giyinip Süslendin Tam Evden Çıkarken Üst Kat Komşun Balkonu Yıkarken Üstüne Bi Miktar Su Atıverdi Ne Olur Tepkin ?

oturup ağlamaya başlarım mutlaka biri beni görür
diyelim ki bu gece eşinin abisigilde kalacaksınız. gece uykunun en derin yerindeyken eşinin abisi seni dudağından öpmeye başlıyor.... klava: naparsın

allah ne verdiyse klava: yaygarayı da kopardım mı???

seni bir kız aradı ben ...(sevgilinin) sevgilisiyim bizim aramızdan çık dedi ne yaparsın

allah korusun kız ama öyle bişi olsa önce kıza sonra sevgilime ağr laflar söylerdim kötükedihüso

akşama önemli misafirin var ana yemek yandı naparsın

allah korusun kız ama öyle bişi olsa önce kıza sonra sevgilime ağr laflar söylerdim kötükedihüso

akşama önemli misafirin var ana yemek yandı naparsın

aglayarak ablami ararim a bana yapar hemencecik biseyler

bekarsin bir sabah uyandiginda kendini evli ve hic tanimadigin bir adamin kollarinda bulsan ne yaparsin:asigim:

ne işim var burda derdim.. kesin komplo kurulduğunu düşünürüm.. işin içinden çıkamazsam bi hastaneye gider kanımda ne tür maddeler var onu öğrenirim ve soluğu poliste alırım bilmiyorumkismile

bir gün uyandığında kimsenin, annenin ve babanın dahi seni tanımamazlıktan geldiğini görsen ne yapardın ? :)))))

acaba bugün doğumgünüm de bunlar sürpriz hazırladıkları için mi böyle davranıyorlar diye düşünürüm :)
köprüden atlamaya kalkan birini görsen naparsın?

aşağı iterim(!) bilmem ki naparım acaba ....
bir yere yatılı misafirliğe gittiniz. sabah uyandığında yatak ıslak, işemişsin. naparsın???

görmemiş gibi yaparım

bi gün açtın mail kutunu bi baktın mitte ajanlık teklifi gelmiş ne yapardın? (maille ajanlık teklifi :roflol: )

ayy hic ugrasamam bu aralar kaydirigubbakcemile3

sevgilinle en yakin arkadasin arasinda kaldin ne yapardin

öyle bir durum olamaz

2 gün içinde eşinle tatile çıkacaksınız, bavullar hazır değil ve şehir dışından yatılı misafir gelip gideceğin güne kadar evinde kalacak... ne yaparsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…