ingilterede zaten 13 yasinda olupta bakire bir kizi arkadaslari disliyor vebali gibi davraniliyor bu duruma bakilirsa veliler pek sikayet etmemislerdir geneli bu olayi gayet normal karsiliyor annesi babasi alt katta otururken ust katta sevgilisiyle kiz tamamen rahat seks yapabiliyor ahlaksizligin sinir tanimadigi tek ulke kiz cocugum var ve aklim gidiyor ingiliz cocuklara benziyecek diye esrar icme sacma sapan sapikliklar daha buraya kelimelerin yazmayacagi seyler Allah evlatlarimizi korusun
ingilterede bu tarz şeyler pek de sorun edilmiyor. ben au-pair olarak kalıyorum burda yani çocuk bakıcısı diyebiliriz, kadın boşanmış 2 tane erkek çocuk var biri 12 digeri 8 yasında. anneleriyle çocukların odası bitişik. kadının erkek arkadası istedigi zaman geliyor ve aksam saat 10 oldugu anda odalarında ne yaptıklarını her ayrıntısına kadar gayet rahat anlayabilecegim sesler yükselmeye baslıyor. ben duyuyorsam çocukların duymaması mumkun değil kapılarını kapamaya bile tenezzül etmiyorlar o derece rahatlar. çocuklar da bu durumdan hiç rahatsız değil. o yüzden okuyunca hiç şaşırmadım bence çoğu aile gülüp geçmiştir.
böyle doğruları yazınki güzel ülkemin kıymetini bilmeyenler anlasınlar kıymetini vatanımın ne kadar uğraşsalarda bozamayacaklar bazı değerlerimizi kaybettiremeyecekleringilterede zaten 13 yasinda olupta bakire bir kizi arkadaslari disliyor vebali gibi davraniliyor bu duruma bakilirsa veliler pek sikayet etmemislerdir geneli bu olayi gayet normal karsiliyor annesi babasi alt katta otururken ust katta sevgilisiyle kiz tamamen rahat seks yapabiliyor ahlaksizligin sinir tanimadigi tek ulke kiz cocugum var ve aklim gidiyor ingiliz cocuklara benziyecek diye esrar icme sacma sapan sapikliklar daha buraya kelimelerin yazmayacagi seyler Allah evlatlarimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?