E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi YaprakDokumun
-
ablamın kızı benım dunyalar guzeli yıgenım 2 yasında gecenlerde annem yanlarına gıttı 1 ay kaldı guya annem tuvalet alışkanlıgı kazandıracak sureklı bak altına yapma baba sana bez almasın onun yerıne sut alsın dıye cocugun beynıne işlemıs onunla tuvaletı ogrendı bır gun ablam dusa gırecegınde bende gelecem dıye aglamıs ablamda dayanamamıs almıs içeriye ablamda malum gunundeymıs bızımki bunu gorurde dururmu anne sana sut yok sen altına yapıyorsun demıs soylemedıgı kımse kalmamıs anne altına yaptı ona sut almayın dıye gulme kırızıne soktu bızı cımcıme cok akıllı
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
Bizimki sabah vapuru beklerden önümüzden geçen kadını göstererek "bu kadın çok çirkin hiç beğenmiyorum" diye bağırdı.
Evimize gelen kız arkadaşıma "niye buraya geliyo bu hep" demişti
Vapurda yanımda oturan arkadaşa "fazla makyaj yapıyorsun" dedi. Aynı kişiye "bu şekilde makyaj yaparsan babam seni eve almaz" da demişti.
Geçenlerde bir mağaza girdim satıcı "ne istiyorsunuz" dedi; bende "yağmurluk" dedim bizimki demez mi "yalan söylüyor ayakkabı bakacak" diye
yani benim kız hep beni insanlara ... edip duruyorkafamçokkarıştı
benim 3 oglum var!!!!! gecen yaz tatilde erciyes;de teleferik binmistik.....ikinci teleferik ile zirveye dahada yaklasmistik.kus ucmaz kervan gecmez bizden baka kimse yok(bir kac koyun disinda)oglum birden bagirip susun susun bak biri beni cagiriyo oglum kimse yok seni cagiran valla annecim bak meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeert diyolar.:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: ayy :asigim: allah bağışlasın:roflol:
Hangi birini anlatayım bilmiyorum ama en son hastanede röntgen çekinmek istemeyen kızım caddeye çıkıp kendini arabaların altına atmakla tehdit etti beni
"Asla filmimi çekemezsiniz atıcam bak kendimi arabaların altına "dedi:1shok:
mert'"in maceralari gecen hafta babasiyla maca gitti.donuste babasi lambalarda bi bayana bakmiseve geldi anne babam varya.eeeeeeeee arabada bi kadina bakti:1no2:sacinida kestirdiya ayni yaprak dokumundeki oguza benzedia.ssen leyla oldun haberin yokkafamçokkarıştı
Benim tombik kardes o zaman 4-5 yaslarinda..
Ailece memleketten Istanbul´a yol almi$iz otobüsle..
Kardesim babamla yan yana oturuyolar,önlerinde ben ve annem,yan tarafta da iki ablam..
Otobüsü bir ara disardan gelen kötü bi koku sarmis olmali ki,bizim ufaklik bagira cagira babama "Babaaaaaa,osurdun mu yaa" diye nara atmaz mi :roflol::roflol:
Biz de dahil olmak üzere bütün otobüs kahkalara boguldu tabii tatlicadiarzu
Babamin karizma da yerlerde süründü yolculuk boyunca,kimse toparlayamadi :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?