bym de klm ocuklar:)

ablamın kızı benım dunyalar guzeli yıgenım 2 yasında gecenlerde annem yanlarına gıttı 1 ay kaldı guya annem tuvalet alışkanlıgı kazandıracak sureklı bak altına yapma baba sana bez almasın onun yerıne sut alsın dıye cocugun beynıne işlemıs onunla tuvaletı ogrendı bır gun ablam dusa gırecegınde bende gelecem dıye aglamıs ablamda dayanamamıs almıs içeriye ablamda malum gunundeymıs bızımki bunu gorurde dururmu anne sana sut yok sen altına yapıyorsun demıs soylemedıgı kımse kalmamıs anne altına yaptı ona sut almayın dıye gulme kırızıne soktu bızı cımcıme cok akıllı

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

:roflol::roflol: çok iyi geldi bu kendime geldim sanki:roflol::roflol: teşekkürler

hahahhahahhahahaaaa :roflol::roflol: seninki süpermiş yaaa ayy deli oldum valla inanmıyorum çok hoş geldi bana Allah bağışlasın :roflol::roflol:a.s.

oğlumla her akşam uyumak için yatağa girdiğimizde ya çişi gelir,ya su ister,yada anne bana araba hikayesini anlatsana diyerek isteklerde bulunur..bende bıkmadan usanmadan istklerini yerine getiririm,beni çok uğraştırır ama ben onunla vakit geçirmeye bayılırım..konu ile bir alakası yok ama sizlerle paylaşmak istedim.
midemin bulandığı bir gün kanepeye uzandım ve onu seyrediyorum bana baktı ve şöyle dedi:
''annecim neyin var'' oğlum biraz midem bulanıyor
''annecim ilaç iç ilaç geçer ''der demez ben tabi koptum orada başladım gülmeye
''anne neden bana gülüyosun'' bende annecim sana gülmüyorum dedim
''o zaman sen delimisin kendi kendine gülüyorsun,bak bizden başka kimse yok burda''demezmi ben ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi şaşırır bir halde kala kaldım öyle...
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

benim 3 oglum var!!!!! gecen yaz tatilde erciyes;de teleferik binmistik.....ikinci teleferik ile zirveye dahada yaklasmistik.kus ucmaz kervan gecmez bizden baka kimse yok(bir kac koyun disinda)oglum birden bagirip susun susun bak biri beni cagiriyo oglum kimse yok seni cagiran valla annecim bak meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeert diyolar.:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: ayy :asigim: allah bağışlasın:roflol:

Hangi birini anlatayım bilmiyorum ama en son hastanede röntgen çekinmek istemeyen kızım caddeye çıkıp kendini arabaların altına atmakla tehdit etti beni
"Asla filmimi çekemezsiniz atıcam bak kendimi arabaların altına "dedi:1shok:

mert'"in maceralari gecen hafta babasiyla maca gitti.donuste babasi lambalarda bi bayana bakmiseve geldi anne babam varya.eeeeeeeee arabada bi kadina bakti:1no2:sacinida kestirdiya ayni yaprak dokumundeki oguza benzedia.ssen leyla oldun haberin yokkafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol:uykum dağıldı valla hahahahaha

su anda 5 yasında olan oğlum henüz 3.5 yasındayken bi aksam alışveriş dçnüşü burgerkinge gittik..nasıl kalabalık oturacak yeri zor bulduk.. karsı masada bir aile 2 cocuklu oturmuslar yemek yiyorlar.. benim oglan bağırarak ''aaa anne adama bak!!'' dedi adam karısı ve cocukları bize bakıyorlar.. adamcagızda kendisine seslendiğini anladığı ogluma gülücük atıyor.. bu arada etraftaki diğer insanlarda bize baktı birden.. yemek yerken agzını kapatıp yemesini , şapırdatarak yemenin ayıp oldugunu ara sıra yemeklerde tembihlediğim oğlum ,adam ve ailesi bize gülerlerken '' adam ağzını şapırdatarak yiyor.. cok ayıp'' diye avazı cıktıgı kadar bagırdı yine.. o anda adamın yüzünün ifadesini görmenizi istemezdim.. ve etraftakilerin..

ama harbiden şapır şupur yemek yiyordu:)

hangisini anlatayım bilemiyorum ..o kadar cokki.. bigün geldi bana: ''anne.. sen benim annemsin, babamda benim babam.. peki.. ben kendimin nesiyim??'' diye sormustu..

buyrun cevap verin........

geçen yıl yemek hazırlama telaşımın esnasında bebekler annenin karnına nasıl giriyor diye sordu.. bende; annenin yumurtası ile babanın yumurtası anne baba birlikte olunca birleşiyor ve annenin karnında bebek oluyor dedim anlıcagı bişekilde. 2 hafta sonra bir haftasonu biz uyurken dolaptan iki tane yumurtayı alıp yatakodasına gelmiş beni uyandırdı.. oğlum yumurtaları kırcaksın dememe kalmadan.. hadi babamla bana bir kız kardeş yapın al yumurtaları dedi

oglum 4 yasinda ,yazin tom ve jerry seyrediyoruz ,bu arada yeni bir huyumuz cikti ,reklamlarda ne gorurse babasina telefon edip istiyor ,daha sonra onu unutuyor ama illaki istiyor...neyse tom ve jerry seyrediyoruz..anne ...efendim...kedi ,farenin annesi mi...hayir kardesi (nerden kardesi aklima geldiyse)...biraz sesizlik oluyor ..anneee...efendim...babami arayalim bana kardes alsin :1shok: ...yok oglum kardes alinmaz ... bananeeeee ben kardes istiyoruuuumm......diye bir aglamak mumkun degil susturamazsin ..
babasi isyerinde ,tlf ettik..
oglum gozumun icine bakiyor ne diycem diye ..
..canim gelirken kardes alir misin :roflol:
..efendim..
..he tamam alican mi ,gorusuruz :roflol:
tlf.nu kapadik ,esim hic bisey anlamadi ama ben ogluma diyorum ki gelirken alicakmis oglum,yoksa susmuyor ,kiyameti kopariyor :roflol:
cok komikler coook ,allah hepsini nazarlardan korusun

Benim tombik kardes o zaman 4-5 yaslarinda..
Ailece memleketten Istanbul´a yol almi$iz otobüsle..
Kardesim babamla yan yana oturuyolar,önlerinde ben ve annem,yan tarafta da iki ablam..
Otobüsü bir ara disardan gelen kötü bi koku sarmis olmali ki,bizim ufaklik bagira cagira babama "Babaaaaaa,osurdun mu yaa" diye nara atmaz mi :roflol::roflol:
Biz de dahil olmak üzere bütün otobüs kahkalara boguldu tabii tatlicadiarzu
Babamin karizma da yerlerde süründü yolculuk boyunca,kimse toparlayamadi :roflol::roflol:

benim kizim (5 yasina girecek)
bugün dagittigi odasini toplamasini söyledigimde,
ayakkabisini giydi,
kaskini takdi,
skoterine binip evi terk etmeye kalkdi...
bakdi ki disarisi karanlik baska bir güne erteledi:roflol:

:roflol::roflol: ayy cnm, baban için çok kötü bir durum:roflol:yerinde olmak istemezdimsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…