C LİFE KULLANANLAR ACİL YARDİMMMMM

Petrichora

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
146
53
48
27
Merhaba hanımlar clife adeti düzenliyor mu ilaçsız adet göremiyorum c life kullanmayi düşünüyorum cevap verirseniz çok sevinirim

Merhaba hanımlar clife adeti düzenliyor mu ilaçsız adet göremiyorum c life kullanmayi düşünüyorum cevap verirseniz çok sevinirim
Ben bugün 3. Kutuyu bitirdim yani yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum ama bu arada yumurta çatlatma tedavisi gördüm adetlerim düzene girdi hafif pkos vardı hormonlarım da düzene girdi baya uçmuşlardı hepsi bir ayda normal seviyeye indi bide sayfasında şöyle bi açıklama yapıyorlar herkesin bünyesi farklı yavaş yavaş onarıyor felan yazıyordu bana bi zararı olmadı hatta zayıflıyorum bile onu kullanırken

Gerçekten çok yoruldum sürekli ilaç tedavisi görmekten insaAllah bende de işe yarar

Şu an yumurtalarim klomen kullandığım halde gelişmiyor eskiden geliştirdi gün geçtikçe kötü hissediyorum kendimi

Bende yeni basladim insallah ise yarar ilk uc ay kullanmadan hemen olmasini beklemek biraz zor sanki

Dün siparişi verdim bu gün kargoda bir kaç güne elimde olur adet olur olmaz baslicam bende
Hormonlari düzene soksun sağlıklı bir vücuda sahip olalım ondan sonrası Allah'ın elinde

Bünyeye göre degisiyor bir hanım efendi yumurtlamaya kadar toplam 6 gün kullanmıştı 3-4 seneden sonra ilk kez gebe kalmıştı
Bende Iki gundur kullaniyorum rabbim vesile kilsin Insallah tadi pek guzel degil ama gidiyor gene de umarim ise yarar kagitinda da yaziyordu ister adetle basla ister gelir gelmez

Bende Iki gundur kullaniyorum rabbim vesile kilsin Insallah tadi pek guzel degil ama gidiyor gene de umarim ise yarar kagitinda da yaziyordu ister adetle basla ister gelir gelmez
İnsaAllah yarar gün gün burada neler yaşadığımızı paylaşalım bir birimize faydamız olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…