- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
- Konu Sahibi Petrichora
-
Paylasalim canim ilk adet olursam mutlu olcam Iki aydir olmuyorumİnsaAllah yarar gün gün burada neler yaşadığımızı paylaşalım bir birimize faydamız olur belki
Hayir yumurtalarim buyumuyor maalesef bir dusugum varSizin sorununuz neydi pkos musunuz sizde
Hormonlarım normaldi yumurtlama da oluyordu sıkıntı yoktu. Bebek olmuyor diye kullandım. 2 ay faydası olmadı. Adet düzenimi bozdu.Sizin probleminiz neydi neden kullanma ihtiyacı hissettiniz
Bende katılıyorum kullanan herkes mi yalan soylicek birde içeriği tamamen Saraçoğlundan alıntı yapılmış çok faydalı şeyler bence bazı bunyelerde alerjik etken sağlayabilir kullandığımız tüm ilaçlar gibiBenimde bir tüpüm de hafif sıvı birikmesi varmış c life ın sayfasına bakıyorum iki tüpüm tıkalı histeroskopi oldum açılmadı c life kullandım rahim filmi çekildim tüplerim deki sıvı bitmiş hamile kaldım diye yazanlar var 3 kutu kullandım hormonlar düzene girdi ama o sıvı bitermi acaba imkansız diyorlar laparoskopi olmak gerek diyorlar tüpün alınması gerek diyorlar ama sayfadakiler herkes mi yalan söylüyor demi kızlar
Aynen canım katılıyorum keşke şu illetten kurtarsa beni hayırlısı ile ameliyat olmak istemiyorum şuan 4. Kutuya başladım bırakacam adetim bitti hepimizin dertlerine şifa olur inşallahBende katılıyorum kullanan herkes mi yalan soylicek birde içeriği tamamen Saraçoğlundan alıntı yapılmış çok faydalı şeyler bence bazı bunyelerde alerjik etken sağlayabilir kullandığımız tüm ilaçlar gibi
İlk kez duyuyorum ne işe yariyormus kiNe duyduysam yaptım 2 buçuk senedir en son bide geçen başka bi sitede çörek otu kahvesi diyorlar onu duydum kahve yokmuş ama içinde çörek otu ve nohut varmış onu alacam içecem hiç duydunuzmu öyle bişeyler kızlar
Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş zaten çörek otu kürü felan yapıyorlarya bana mantıklı geldi nohut ta erkeklere faydalıİlk kez duyuyorum ne işe yariyormus ki
Kullandınız mı?bende şimdi sipariş verdimDün siparişi verdim bu gün kargoda bir kaç güne elimde olur adet olur olmaz baslicam bende
Siz kullandınız mıVar mı clife kullanıp bu aylarda hamile kaldığını öğrenen..
Kullandım ama bi şey yok.Siz kullandınız mı
Keşke almasaydım kargodaymış şimdiKullandım ama bi şey yok.
Bir suru kadin hamile kaldim diye yaziyor ama ben de ise yaramadi. Ancak yumurtlama belirtilerini bu urunle daha cok hissettim. Tup bebek bile olmadi. Embriyolar gelismedi bile. Yasiniz ileri degilse belki fayda edebilir sizde.Keşke almasaydım kargodaymış şimdi
27 yaşındaymBir suru kadin hamile kaldim diye yaziyor ama ben de ise yaramadi. Ancak yumurtlama belirtilerini bu urunle daha cok hissettim. Tup bebek bile olmadi. Embriyolar gelismedi bile. Yasiniz ileri degilse belki fayda edebilir sizde.
Kullandim bir fayda göremedim kimisine fayda ediyor kimisine etmiyor bunyeyle alakalı bir durum içerisinde negatif etkiliycek birşey var mı bilmiyorum.Kullandınız mı?bende şimdi sipariş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?