tesekkür ederim.. Senelerce kuaföre oldukca acik bir renge boyatirdim.. nasil bir renk desem.. hani ivana sert yada esra ceyhanin rengi tarzinda düsün.. bir arkadasimin aklina uyup cikolata kahveye boyadim kendim, 8 ay öncesi.. boyamaz olaydim

cok cirkin bir renk oldu.. bilmiyorum ben beceremedim galiba.. siyah, mat acayip bi renk.. farkli farkli tonlarda acik renkler alip boyadim ustune.. ama ne yaparsam yapayim o renk acilmadi.. sadece dipler yeni rengi tuttu.. o görüntünün abesliginide düsün..

3 aydan beri boyamiyorum, boya aksin diye hemen hemen ne duyduysam yaptim.. oksidanlari denemedim sadece.. kimyasal maddelerin sacimi yakmasindan, hirpalamasindan korktum.. dun denedim sadece.. gercekten cok mutluyum.. saclarimin o cirkin görüntüsü gitti

rengi canlandi sanki.. bir kere daha yapabilirim aslinda ama gerek duymuyorum.. dogal renginde kullanmayi cok isterdim ancak daha 30 lu yaslarda olmama ragmen inanilmaz cok beyazim var malesef

bir kac gun sonra istedigim renge boyayabilicem sükür
neyse cok uzattim

ben yurt disinda yasiyorum canim.. burda "ascorbinsäure" olarak geciyor ama turkiyedede "askorbik asit" olarak sorsaniz bulabilrisiniz sanirim.. burdaki fiyati 100 gr i 3.50 euro ama tr dekini bilemiyorum malesef.. bugun benim anlatmam üzerine deneyen bir arkadasim normal C vitamini tabletleriyle yapmis.. dogal ve katkisiz olanlari kullanmis.. baska vitamin, mineral vs karisik olmayanlardan almis.. ondaki sonucta oldukca iyi.. toz olarak bulamazsaniz o sekilde deneyin bi derim.. resim de cektim ilk ve son halimi ama nasil ekleniyor bilemedim..