Saç Rengi ve Saç Boyama C VITAMINIYLE SAC ACMAK

kafkaokur

Aşk deliliktir biz delinin delisiyiz.
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
405
199
Saçlarimizi boyatiriz, rengini begenmez degistirmek isteriz, veya sac rengi istedigimiz gibi tutmamistir gibi gibi.. Birsuru nedenden saclarimizin rengini acmak, akitmak isteriz. Ama artik acici kullanmak zorunda degilsiniz, c vitaminiyle bu cok kolay nasil olucak derseniz;

MALZEMELER
+C VITAMINI
+KARBONAT
+SAMPUAN

unnamed.jpg
unnamed.png

unnamed (1).jpg

HAZIRLANISI
10 adet tablet ya da efervesan ilac seklinde c vitamini buzdolabi posetinin icine konur.
Ardindan c vitaminini toz haline getirip eziyoruz.
C vitaminin yarisi kadar karbonati c vitaminiyle ortak kaba alip iyice karistiyoruz.
Karisimin iyice karistigindan emin olduktan sonra, karisimin uzerini gecicek kadar sampuani ekliyoruz ve bu surecte acicimiz iyice kabariyor.
Ve karisimimiz hazir.
Sacimizin her yerine aciciyi yedirdikten sonra posete sarip 45dk-1saat arasi bekletiyoruz ve ardindan yikiyoruz.

Tabiki saciniz birden sari olmayacak ama rengi kirilacaktir.

unnamed (2).jpg

unnamed (3).jpg

bunu bikaç blogda okumuştum, özellikle boyalı saçları olanlar uyguluyor. birkaç denemede saçın renginin baya açtığını yazanlar da vardı.
bi ara fırsatını bulursam denicem ben de :)

Tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlar :-)

Boyasız saçlarda etkisi daha az oluyor :) daha çok saç rengi akıtma ya da silme de deniyor.
Bir kaç video izlemiştim bende

Saçlarimizi boyatiriz, rengini begenmez degistirmek isteriz, veya sac rengi istedigimiz gibi tutmamistir gibi gibi.. Birsuru nedenden saclarimizin rengini acmak, akitmak isteriz. Ama artik acici kullanmak zorunda degilsiniz, c vitaminiyle bu cok kolay nasil olucak derseniz;

MALZEMELER
+C VITAMINI
+KARBONAT
+SAMPUAN

Eki Görüntüle 1544468 Eki Görüntüle 1544470
Eki Görüntüle 1544471

HAZIRLANISI
10 adet tablet ya da efervesan ilac seklinde c vitamini buzdolabi posetinin icine konur.
Ardindan c vitaminini toz haline getirip eziyoruz.
C vitaminin yarisi kadar karbonati c vitaminiyle ortak kaba alip iyice karistiyoruz.
Karisimin iyice karistigindan emin olduktan sonra, karisimin uzerini gecicek kadar sampuani ekliyoruz ve bu surecte acicimiz iyice kabariyor.
Ve karisimimiz hazir.
Sacimizin her yerine aciciyi yedirdikten sonra posete sarip 45dk-1saat arasi bekletiyoruz ve ardindan yikiyoruz.

Tabiki saciniz birden sari olmayacak ama rengi kirilacaktir.

Eki Görüntüle 1544473
Eki Görüntüle 1544474

Merhabalar öncelikle saçlarım boyasızdı 1 ay önce lorel 'in ombre 1 serisi ile uçlarını boyadım ve şu an turunculaşmayla beraber tuhaf bir renk aldı (dilerseniz resim atabilirim) ben de bu c vitamini yöntemini kullanmak istiyorum fakat turuncular gider mi emin değilim yardımcı olursanız sevinirim

X