S Sedmesss Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2018 58 14 88 33 7 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sedmesss #21 Hastaneden çıktım emar sonucuda iyi cıktı 1 ay sonra tekrardan degerlerime bakıcak
Tiramisu35 ♥♥♥Yavrularım♥♥♥ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Nisan 2009 5.603 4.211 773 8 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sedmesss #22 Sedmesss .!.: Hastaneden çıktım emar sonucuda iyi cıktı 1 ay sonra tekrardan degerlerime bakıcak Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın, çok sevindim. İnşallah 1 ay sonra da iyi sonuçlar alırsınız. Peki neden o kadar yüksek Çıkmış doktorunuz ne diyor? Bir de kaç yaşındasınız?
Sedmesss .!.: Hastaneden çıktım emar sonucuda iyi cıktı 1 ay sonra tekrardan degerlerime bakıcak Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın, çok sevindim. İnşallah 1 ay sonra da iyi sonuçlar alırsınız. Peki neden o kadar yüksek Çıkmış doktorunuz ne diyor? Bir de kaç yaşındasınız?
S Sedmesss Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2018 58 14 88 33 10 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sedmesss #23 Tesk ederm çok saol. 28 yaşındayım patlayn kistten dolayı yukselebiliyorms 1 ay sonra düşer insallhh
Tiramisu35 ♥♥♥Yavrularım♥♥♥ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Nisan 2009 5.603 4.211 773 11 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sedmesss #24 Sedmesss .!.: Tesk ederm çok saol. 28 yaşındayım patlayn kistten dolayı yukselebiliyorms 1 ay sonra düşer insallhh Genişletmek için tıkla... E peki kist patlamış mı? Çikolata kistinden bahsediyorsunuz sanırım. Size neden bu test yapılmıştı yani ağrınız mı vardı neden doktora gitmiştiniz?
Sedmesss .!.: Tesk ederm çok saol. 28 yaşındayım patlayn kistten dolayı yukselebiliyorms 1 ay sonra düşer insallhh Genişletmek için tıkla... E peki kist patlamış mı? Çikolata kistinden bahsediyorsunuz sanırım. Size neden bu test yapılmıştı yani ağrınız mı vardı neden doktora gitmiştiniz?
Mavisaclikadin Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Kasım 2018 4.123 5.389 158 3 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sedmesss #25 Sedmesss .!.: Tesk ederm çok saol. 28 yaşındayım patlayn kistten dolayı yukselebiliyorms 1 ay sonra düşer insallhh Genişletmek için tıkla... Merhaba tekrar baktirdiniz mi degerler düştü mü
Sedmesss .!.: Tesk ederm çok saol. 28 yaşındayım patlayn kistten dolayı yukselebiliyorms 1 ay sonra düşer insallhh Genişletmek için tıkla... Merhaba tekrar baktirdiniz mi degerler düştü mü